Har endast fått ett bra intryck på Evelinas. Alla är jättetrevliga och stöttande. Jag ångrar inte att jag valde Evelinas.
Trafikskolan Evelina
Välkommen till Trafikskolan Evelina! Är det äntligen dags att ta körkort? Vi på Trafikskolan Evelina är en trafikskola i city som har nära till alla olika övningsområden. Vi anpassar alltid utbildningen efter dina önskemål och behov. Vissa har övningskört väldigt mycket och kan därför det praktiska mycket väl medan andra behöver...
432 omdömen om Trafikskolan Evelina
Sedan starten hos Reco 2020
Jätte bra. Snälla och fina trafiklärare.
Super trevliga, lär ut på ett bra sätt
Jättebra, alla som jobbar där är jättetrevliga och kunniga. Snabb och enkel väg till körkortet.
Jätte duktiga körskollärare. Duktiga med detaljer och väldigt stöttande. Rekommenderar verkligen
Fantastisk trafikskola, enkel, trevlig och rolig personal som fick allt från första körlektion till uppkörning att kännas enkelt och kul!! Härlig lokal, inbjudande och välskött.
Väldigt trevliga och snälla, bra på att lära ut!
Caroline va jättebra kör lärare!
Fantastisk personal Trevligt bemötande när man kommer dit ovasett vilken körlärare är där. Rekommenderar verkligen till alla
Det var jättebra där, super duper !
Kunde inte varit bättre, perfekt.
Väldigt trevliga, man märkte snabbt att alla där vill att du ska lyckas
En helt fantastisk körskola med underbara lärare. Trodde verkligen aldrig att jag skulle ta körkortet men tack vare er tog jag det idag, är evigt tacksam för all hjälp. STORT tack till alla som jag körde med. Fick en väldigt bra och trygg upplevelse med Cina, Fia och Caroline!
Väldigt bra trafikskola och bra lärare
Bra och trygga lärare. Lite att de mjölkar lektioner, hade kört mycket hemma men de ville ändå att jag skulle köpa 5 lektioner utanför mitt packet som innehöll 10 lektioner. En lektion var enbart att göra en hård inbromsning, onödigt att lägga en hel lektion för 650kr på det. Generellt har jag haft en bra upplevelse.
Hej Vendela Kul att du är nöjd med oss lärare men tråkigt att du känner att du kört fler lektioner än vad du hade tänkt. Alla trafikskolor i Sverige har krav på sig från Transportstyrelsen att elev ska gå igenom 15 moment för att vara klar med sin utbildning, sedan får man köra upp med trafikskolans bil. Detta tar olika lång tid för alla elever och vi jobbar alltid för att vara så effektiva som möjligt med trafiksäkerhet i fokus. Kör försiktig 😊
Väldigt bra! Är jättenöjd över min tid på trafikskolan och tycker upplägget var väldigt bra då de gjorde en personlig plan som gjorde att jag kunde ta mitt körkort så snabbt jag kunde🫶🏻Även så snälla och hjälpsamma trafikskolelärare❣️
Alla är super trevliga och bemöter än med ett leende.
Jag rekommenderar trafikskolan Evelina starkt!!! Redan från första lektionen kände jag mig trygg och bekväm även fast jag var jättenervös. Under lektionerna kände jag mig alltid hört och alla dumma frågor jag frågade kändes aldrig dumma (hehe) Jag fick alltid pedagogiska svar tillbaka genom att hon visade bilder och verkligen berättade ur olika perspektiv. När jag gjorde fel och situationen kunde bli ”farlig” behöll Fia lugnet vilket gjorde så jag alltid kände mig trygg under lektionerna. Förutom att trafikskolan Evelina...
Jag blev bemött väldigt av alla som jobba där. Super trevliga tjejer som jag upplevde genuint stöttade och fanns till hjälp under hela körkortsresan. Jag har alltid hört bra om körskolan vilket verkligen levde upp till mina förväntningar!
Jag blev bemött bra, lärarna tog sin tid att förklara! Jag har höga förväntningar för att många vänner har gått på skolan och körskolan levde upp till förväntningarna! Bra överlag och mycket tider!
Bästa körskolan! Haft en helt otroligt upplevelse där! Så snälla och överträffar verkligen förväntningarna.
Blev alltid bemött med bra humör och ett leende, en trygg o varm känsla. Bra service och att de alltid trodde på en. Jag är väldigt nöjd!!
Bemött trevligt och välkomnande.min förväntning var att få kunskap om hur man kör bil på ett trafiksäkert och bra sätt. Mycket bra upplevelse
Bra upplägg på utbildningen. Lärarna var väldigt trevliga och enkla att ha att göra med. Däremot så blev det lite fler lektioner än vad jag trott men de är ju upp till dem.
Underbara lärare blir både person mässigt och arbetsmässigt kan lova dig otroliga lärdomar av dom stor rekommendation
Dom är fantastiska på alla sätt!
Bra bemötande direkt och i helhet väldigt tydligt, bra planerat och bra struktur.
Fantastisk Trafikskola, trevliga och sympatiska lärare som skapar en rolig men även en målriktande och trygg miljö! Allt har gått enligt de planeringarna jag och min lärare Evelina satte upp. Jag är väldigt nöjd och tackar för allt!
Det var ett väldigt trevligt bemötande på trafikskolan både från trafikläraren jag körde med men även de andra. Jag hade hört gott om trafikskolan redan innan och det jag hade hört stämde in alldeles utmärkt. Är väldigt nöjd med trafikskolan och rekommenderar den verkligen till andra som också är sugna på att ta körkort.
Jag är jättenöjd med Evelinas Trafikskola, min trafiklärare gav bra råd och tips mellan lektionerna och jag hade lagom med lektioner för att klara mitt körkort.
Härliga körlärare bra lokal, teorilektionerna var bra och bilarna var otroligt sköna att köra med
Jag har blivit bemött bra och bokningar av t.ex risk 1/2 och körproven gick lätt
Superbra trafikskolan som välkomnade mig varmt och har hjälpt mig till ett godkänt körkort bara 3 dagar efter födelsedag. Ingen som helst press på att lägga till lektioner ”bara för att” som jag upplevt att andra körskolor vill. Superbra!!
Super trevlig och duktig personal som även inte försökte sälja på massor av lektioner
Härliga personer, bra bemötande, bra utlärning. Trafikskolan levde upp till förväntningarna. Jag köpte ett paket med 10 körlektioner och 4 teorilektioner, jag blev nöjd trots att jag köpte till fler körlektioner mot slutet.
Jag blev väldigt bra bemött av Trafikskolan Evelina. Lärarna var pedagogiska, lugna och tydliga, vilket gjorde att jag alltid visste vad jag behövde träna mer på och vad jag gjorde bra. Mina förväntningar var att få en trygg och kvalitativ utbildning med fokus på att klara körkortet, men också att bli en säker förare. Trafikskolan levde verkligen upp till detta. De anpassade utbildningen efter min nivå, och jag fick både konstruktiv feedback och motivation hela vägen. Sammanfattningsvis är jag supernöjd med hela upplevelsen....
Väldigt bra struktur och till mycket hjälp!
Det kändes mycket tryggt, roligt och lärande!
Jag har kört med Fia, supertrevlig, rolig men samtidigt seriös när det behövs. Jag valde Trafikskolan Evelina för att jag sett bra betyg om skolan tidigare. När jag började köra + teorilektioner träffade jag även på vänner sedan tidigare som också valt Evelinas. För mig var Startpaketet + några extra körlektioner utöver de 10 inkluderade perfekt och jag är otroligt nöjd med min utbildning. Trafikskolan Evelina var ett bra val 🔥
Mycket trevliga bra instruktioner osv Det enda kan vara att det var lite sena ut till lektionerna och lite tidiga tillbaka så man fick kanske inte alltid alla minuter som en lektion är.
Trafikskolan Evelina har hjälpt mig hela vägen med till mitt körkort! Super stort tack till alla på trafikskolan! Ni alla skapade en trevlig miljö där man blev glatt bemött! Trafikskolan Evenlina är helt underbar och jag rekommenderar starkt att välja denna skola!
Superhärliga och duktiga trafiklärare!
Jag blev bemött på bästa tänkbara sätt. Mycket kunnig och pedagogisk lärare som på få lektioner hjälpte mig att få in rätt tänk som sedan ledde till det efterlängtade körkortet. Rekommenderas verkligen!
Blev rekommenderad Evelinas och det var över förväntan. En riktigt bra körskola där man lärde sig i en trygg miljö. Efter att själv ha lyckats få körkort med deras hjälp kan jag inte rekommendera dem nog! Kommer i framtiden vilja betala för en körlektion bara för att umgås!
Min tid på Evelinas Trafikskola har verkligen varit så bra och är väldigt nöjd. Från första stund kände jag mig supervälkommen och trygg. Jag körde med Fia då jag tog automat körkort men all personal har varit trevliga. Fia har inte bara varit en duktig instruktör, utan hon är också väldigt bra på att peppa och få en att tro på sig själv, även när man känner sig som sämst. Det bästa med Evelinas körskola är att allt är så personligt anpassat. Fia har för min del verkligen tagit tiden att förstå hur jag lär mig som bäst...
Trevligt bemötande, bra förklaring på olika moment om jag gjorde fel exempelvis så fick jag veta vad och varför jag gjorde fel istället för bara att jag gjorde fel. Skulle säga överlag att min upplevelse var väldigt bra samt att jag klarade provet på första försöket med deras hjälp.
Jättebra!! Tydliga förklaringar och väldigt pedagogiska trafiklärare.
Alltid super trevliga. Bra pedagogiska lärare som vill att man lyckas. Rekommenderar starkt
Världens bästa trafikskola! Så trevlia tjejer som jobbar där. Det märks verkligen att de vill elevernas bästa. Kommer sakna att åka dit på körlektioner!!
Väldigt pedagogiska och lugna trafiklärare.Rekommenderar starkt!❤️