Trafikskolan Evelina
Välkommen till Trafikskolan Evelina!
Är det äntligen dags att ta körkort? Vi på Trafikskolan Evelina är en trafikskola i city som har nära till alla olika övningsområden. Vi anpassar alltid utbildningen efter dina önskemål och behov. Vissa har övningskört väldigt mycket och kan därför det praktiska mycket väl medan andra behöver mer hjälp. Oavsett vilken nivå du ligger på så hjälper vi dig.
Våra kurser är gruppteori, risk 1, risk 2, introduktionsutbildning. Vi älskar att jobba med människor och se framstegen du som elev åstadkommer. Vår verksamhet grundar sig i att du ska lyckas med din utbildning. Varmt välkommen att besöka vår hemsida för mer info eller kontakta oss direkt här ovan.
Utmärkelser
Läs vad 130 kunder tycker om Trafikskolan Evelina 2
skrev om Trafikskolan Evelina
Fantastisk körskola med underbara trafiklärare som GENUINT bryr sig om sin elever! Stöttar, hjälper och pushar hela vägen. Funderar du på att ta körkort så tycker jag definitivt att du ska välja Trafikskolan Evelina. Du kommer inte bli besviken!!
skrev om Trafikskolan Evelina
Hade hört mycket gott om skolan, dessa förväntningar levde dem verkligen upp till! Jag är mycket nöjd med all hjälp och lärande jag fått av alla lärare. Om du någon gång vill ta körkort ska du självklart välja trafikskolan Evelina!👌🏽
skrev om Trafikskolan Evelina
Jag har inget att skriva bara
skrev om Trafikskolan Evelina
Jättebra. Fint tillmötesgående och bra på att hitta den mest effektiva och lärorika utbildningen!
skrev om Trafikskolan Evelina
Vår dotter tog B körkort hos Fia. Då vår dotter frontalkrockade med en älg med sin mopedbil så har det varit en tuff väg tillbaka men tack vare Fias stöd och Puch så har allt gått jätte bra. Stor tack. Matilda med familj 🙏🏽
skrev om Trafikskolan Evelina
Väldigt bra bemött varje gång, de är måna om att man ska köra så bra som möjligt och de är ärliga med vad man behöver. Jag köpte fem lektioner och det var perfekt för mig, läraren sa att det var det jag behövde och jag kände inte att jag behövde varken mer eller mindre.
skrev om Trafikskolan Evelina
Det var ett riktigt bra upplevelse, de var riktigt snälla och var noga med vad jag behövde träna på
skrev om Trafikskolan Evelina
Super trevlig personal som kollade efter sätt att utveckla oss istället för att bara påpeka fel man gjorde. Mycket motivation fick man och men körskoleläraren fick man en mer vänskaplig relation.
skrev om Trafikskolan Evelina
Jätte bra trafikskola! Rekommenderar till alla jag känner, så pedagogiska och roliga lektioner!
skrev om Trafikskolan Evelina
Jag är jättenöjd med Evelinas trafikskola! Bra bemötande, tydlig planering och extremt trevliga och duktiga körlärare. En plan som läggs upp efter ens egna förutsättningar och en härlig stämning överlag.
skrev om Trafikskolan Evelina
En riktigt lärorik trafikskola med allt vad det innebär.
skrev om Trafikskolan Evelina
Jättenöjd med trafikskolan. Kunde inte tänkt mig något bättre och de va ärliga med hur många körlektioner man behövde osv.
skrev om Trafikskolan Evelina
Jätte bra körskolelärare, pedagogiska, lugna, bra planering, värdesätter dina tankar om vad du vill träna på! Rekommenderar starkt!
skrev om Trafikskolan Evelina
Världens bästa körskola och körlärare
skrev om Trafikskolan Evelina
Jag blev bemött på ett bra sätt. Jag hade förväntningar att trafikskolan var bra. Jag gillade alla som jobbar där och det var kul att gå dit
skrev om Trafikskolan Evelina
Kunde inte valt någon bättre trafikskola!! Världens bästa utbildare också!!
skrev om Trafikskolan Evelina
Jag är väldigt nöjd med mitt val av trafikskola då de har bemött mig på ett fint sätt. De förklarar bra och man har aldrig tråkigt på en lektion. Jag visste redan innan att denna skola var bra så ja visste redan vad jag kunde förvänta mig.
skrev om Trafikskolan Evelina
Super nöjd med allt från start till slut. Blev alltid bemött på bästa tänkbara sätt och allt sköttes oerhört smidigt. Hade inte kunnat önska mig en bättre trafikskola!
skrev om Trafikskolan Evelina
Hade aldrig klarat körkortet om det inte var får Evelina! Så tacksam för all hjälp!
skrev om Trafikskolan Evelina
Väldigt trevlig personal, pedagogiska o schyssta. Bra upplägg o realistiska förväntningar!
skrev om Trafikskolan Evelina
Helt underbart, kände mig jättetrygg. Var väldigt nervös inför att känna mig dömd pga bristande erfarenhet men kände mig direkt välkomnad och ”accepterad”. De fokuserade verkligen på bristerna i körning så man kunde förbättra det och överlag har det varit en superupplevelse. Jättekul och tryggt!
skrev om Trafikskolan Evelina
Denna trafikskola anpassar körningen till just dig och du känner dig bekväm. De är trevliga, man lär sig verkligen mycket både på teori lektioner risk1 och körlektionerna!! Rekommenderar!
Levde upp till förväntningar och körskola tiden var en rolig period! -
skrev om Trafikskolan Evelina
Så himla bra körskola! Hjälpte mig så att jag kunde klara uppkörningen på första försöket genom att lägga upp en jättebra plan redan vid första körlektionen. För att inte nämna hur trevliga och positiva de är vid varje bemötande. Har trivts jättebra!
skrev om Trafikskolan Evelina
Jag är jättenöjd med trafikskolan Evelina! Har blivit så bra bemött av alla körskolelärare och lärt mig så mycket. Tack snälla!
skrev om Trafikskolan Evelina
Jag är jättenöjd med bemötandet och alla var så trevliga. Jättebra körlektioner och bra utbildning. Är så nöjd och kunde inte gått på en bättre körskola.
skrev om Trafikskolan Evelina
Jag möttes med en positiv inställning och fick alla verktyg som behövdes, från början till slut.
skrev om Trafikskolan Evelina
Välkomnande, tydlig i instruktioner, pedagogisk
Bästa körskolan!
Extra mycket tack till Fia & Martina som har varit med på min resa till mitt efterlängtade körkort! -
skrev om Trafikskolan Evelina
Värdigt bra bemötande. Trevlig personal och duktiga på att lära ut. Rekommenderar verkligen denna trafikskola
skrev om Trafikskolan Evelina
Är supernöjd med Evelinas, så trevliga och pedagogiska lärare!
skrev om Trafikskolan Evelina
Riktigt bra trafikskola och riktigt bra lärare! Så nöjd!
skrev om Trafikskolan Evelina
Bra bemötande från dag ett! Blev positivt överraskad av tydlig planering, feedback och stöd! Kände mig väl förberedd inför uppkörningen. Kunde inte varit mer nöjd med valet av trafikskola och finns absolut inget att negativt att säga!
skrev om Trafikskolan Evelina
Alltid ett bra bemötande med trevlig personal och alltid lärorika lektioner
skrev om Trafikskolan Evelina
Jag blev bemött med ett leende vid varje lektionstillfälle, fick min körkort tack vare denna trafikskola, vem vet utan deras hjälp kanske det skulle ta flera månader till för mig att få det.
Tack så hemskt mycket Martina framförallt för all hjälp och stöttning. Kommer absolut rekommendera denna trafikskola -
skrev om Trafikskolan Evelina
Väldigt duktig på att lära ut och trevliga. Rekommenderar alla att börja köra på Evelinas trafikskolan.
skrev om Trafikskolan Evelina
Supernöjd med trafikskolan! De fick mig lyckas på uppkörning och teori på första gången. De ville verkligen att man skulle lyckas.
skrev om Trafikskolan Evelina
Evelinas mötte alla mina förväntningar och lite till, fantastiska tjejer och riktigt bra undervisning. Kunde inte vara nöjdare med mitt val av körskola! Evelinas for the win
skrev om Trafikskolan Evelina
Nöjd med min körkortsutbildning, man känner sig trygg och väl bemött!
skrev om Trafikskolan Evelina
Tog körkort hos Evelinas 2021/2022. Har ingenting att klaga på. Superduktiga trafiklärare, personliga och pedagogiska.
skrev om Trafikskolan Evelina
Jag blev bemött väldigt bra och är väldigt nöjd med min utbildning.
skrev om Trafikskolan Evelina
Jag blev väldigt bra bemött. Med en bra upplevelse då de behandla mig på ett väldigt bra sätt de va trevliga och snälla
skrev om Trafikskolan Evelina
Köpte startpaketet och några ytterligare lektioner, fick så bra hjälp! Bästa trafikskolan, rekommenderar den verkligen!
skrev om Trafikskolan Evelina
Allt var jättebra, man lärde sig snabbt, alla lär ut på ett pedagogiskt sätt, vilket gör att man förstår mer.
Alla är trevliga och man känner sig välkommen. -
skrev om Trafikskolan Evelina
Jag är väldigt nöjd med trafikskolan Evelinas, kunde inte önska mig en bättre.
skrev om Trafikskolan Evelina
Är supernöjd med hela upplevelsen från start till slut. Mycket bra lärare, som fick mig att känna mig säker!
skrev om Trafikskolan Evelina
Jag blev bemött väldigt bra och fick lära mig väldigt mycket på ett effektivt sätt
skrev om Trafikskolan Evelina
Jag tycker att Evelinas trafikskola bemötte mig väldigt bra och de va stöttande hela vägen genom och hjälpte mig jätte mycket att våga köra
skrev om Trafikskolan Evelina
Så snälla, förstående, peppar en!!
skrev om Trafikskolan Evelina
Väldigt, duktig på att lära ut, och trevliga
skrev om Trafikskolan Evelina
Är så glad över att jag valde Evelinas trafikskola! Jag köpte startpaketet och köpte till lektioner utefter behov. Jag körde med Fia som var så proffsig, pedagogisk och lugn. Blev så fint bemött av henne men även av resterande trafiklärare på Evelinas. Så varma och peppande i sitt bemötande! Rekommenderar alla att börja köra på Evelinas trafikskola! 😀