Bra bemötande av personalen
Trelleborg Däck & Bil
Välkommen till Trelleborg Däck & Bil – din Autoexperten Bilverkstad i Trelleborg! Vi erbjuder professionell bilservice, reparationer och däckservice för alla bilmärken och modeller, inklusive personbilar, transportbilar, husbilar och mopedbilar. Vi hjälper dig med felsökning, batteritest och batteribyte, bromsservice, hjullagerbyte...
17 omdömen om Trelleborg Däck & Bil
Sedan starten hos Reco 2026
Trevlig personal och bra arbete, vad mer kan man begära.
Mycket bra service av personal och jobb
Trevligt mottagande. Bra kommunikation. Mycket bra genomförd reparation.
Jag saknade inget i den hjälpen jag fick.
Vi uppskattar din kommentar och att du väljer oss som din verkstad, varmt välkommen tillbaka!
Jag har sökt ett jobb ni annonserat om…. Vet inte vad en beskrivning här skall vara bra för? då jag ändå inte vet någonting om er förträfflighet. Har alldrig upplevt något ni presterat för mig så…Detta är ju bortkastad tid för både er och mig…
Allting gick smidigt och bra. Nöjd
Första gången! Redan i telefon fick vi ett vänligt bemötande och det fortsatte när vi lämnade och hämtade. Dessutom gav firmans företrädare ett professionellt intryck ,uppskattat !
Kul att höra att du är nöjd med ditt verkstadsbesök. Det är viktigt för oss med nöjda kunder. Vi hoppas att vi ses igen!
Bra och smidig service! Trevligt och professionellt bemötande!
Jag har bott här i Trelleborg i 6 år Det var första gången jag har upplevt en son bra Bemötande !!! NUMBER ON NE. Tack för detta..
Vi blir både stolta och glada över din feedback, tack för att du tog dig tid. Vi ser fram emot att träffa dig igen när det är dags för nästa verkstadsbesök.
Vänligt bemötande med mycket bra service. Bara +++ från mig.
Jättebra hjälp på övertid, bra pris
Bästa tänkbara på alla sätt! Rekommenderas! Återkommer gärna!
Trevligt bemötande och snabb hantering av ärendet.
Bra och trevligt bemötande! Fick en deal på bas service på 995kr och de kollade över min bil över ett gnissel i bakvagnen utan någon som helst kostnad 👍 Varmt rekommendera!
Snabb o trevlig service ! Kan varmt rekommendera
Tack för att du valde oss och vi hoppas att vi ses igen!
Hjälpte mig snabbt. Trevlig personal. Allt bra.