Alltid fantastisk hos Elin. Hon är en stjärna
TRNZ
TRNZ grundades 2020 i Stockholm och är specialister på professionell hårförlängning och löshår av hög kvalitet. Sedan starten har vi hjälpt kunder att få längre, fylligare och mer naturligt hår genom skräddarsydda behandlingar anpassade efter varje individ. Vi erbjuder hårförlängning med noggrant utvalt löshår och arbetar med...
35 omdömen om TRNZ
Sedan starten hos Reco 2026
Tack snälla Elmira 🤍 Så roligt att höra! Elin kommer bli så glad över dina ord. Vi är stolta över vårt team och att du alltid känner dig fantastisk när du är hos oss. Varmt välkommen tillbaka! ✨
Jag har gått på Trnz nu i 8 månader, jag började med att köpa ett nytt set extensions , var supernöjd! Allt är smidigt och håret känns inte när det sitter i. Efter en tid gick jag över till medlemskap och det är där jag är idag. Fortfarande nöjd, alltid väl bemött .
Stort tack Linda 🤍 Det betyder så mycket att du har varit hos oss så länge och att du fortfarande är nöjd med både dina extensions och ditt medlemskap. Att håret känns naturligt och bekvämt är precis det vi strävar efter. Tack för ditt förtroende och för att du är en del av TRNZ-familjen ✨
Jätte nöjt med resultatet! Glad att Elin va ärlig och berättade att jag inte behövde köra en nyansering. Har tunt och fin hår känns bra (på dag 4).
Tack snälla Saskia 🤍 Så roligt att höra att du är nöjd med resultatet. Vi tycker det är viktigt att alltid vara ärliga och göra det som är bäst för ditt hår – även om det innebär att avstå från en behandling. Härligt att ditt hår känns bra redan efter några dagar. Varmt välkommen tillbaka! ✨
Toppen service och personal. Så duktiga på sitt hantverk! Rekommenderas 100%.
Tack snälla Jenny 🤍 Vad roligt att höra att du är nöjd med både service och hantverket. Vi brinner för kvalitet, både när det gäller löshår och hårförlängning, och det betyder mycket att du rekommenderar oss. Varmt välkommen tillbaka! ✨
Jättenöjd med mitt val av TRNZ, det är jättebra frisörer, bra kvalitet på löshår och snygg färg är det också. Jag är ny på detta med löshår och jag har fått stöd och tips om skötsel av mitt nya hår. Jag känner mig alltid nöjd när jag varit här och jag kommer att stanna här som kund väldigt länge. Det är inte vem som helst jag litar på när det kommer till mott hår, detta är första gången jag byter frisör på 7 år här är jag i trygga händer.
Stort tack Sara för dina fina ord 🤍 Det betyder otroligt mycket att du känner dig trygg hos oss – särskilt när det gäller både färg och löshår. Vi vet att det är ett stort steg att byta frisör, och vi är så glada att du valt att lägga ditt hår i våra händer. Tack för förtroendet och varmt välkommen tillbaka! ✨
Mycket bra och proffessionellt bemötande. Fick fantastiskt ’ nytt’. hår. !
Tack snälla Monika! ✨ Så roligt att höra att du är nöjd med både bemötandet och ditt nya hår. Vi strävar alltid efter ett professionellt resultat inom hårförlängning och löshår som känns naturligt och håller hög kvalitet. Varmt välkommen tillbaka till TRNZ 💛
Har varit kund hos bästa Elin i flera år och testade för första gången TRNZ Flip och jag säger bara WOW! Tyckte att det tidigare löshåret jag haft från TRZN var magiskt men detta är på en ny nivå! Jag som har tunt hår och en virvel som gör att löshår ofta syns är blown-away😍. Rekommenderar alla som är sugna på längre och/eller tjockare hår att ta ett besök hos Elin eller hennes kollega Stella🫶🏼
Tack snälla Susanna för ditt fantastiska omdöme och för ditt fina förtroende genom åren! ✨ Vi blir så glada att höra att du är så nöjd med ditt nya TRNZ Flip-löshår och att resultatet överträffade förväntningarna. Att det fungerar så bra även för tunt hår och virvlar, och ger både längd och fyllighet med ett naturligt resultat, är precis det vi vill uppnå med våra hårförlängningar. Stort tack för din rekommendation – varmt välkommen tillbaka till TRNZ 💛
Över all förväntan!!! Både Elin och Stella på TRNZ är toppklass. Jag är så sjukt nöjd med mitt hår och redan vid konsultationen blev jag såld på att jag aldrig kommer gå någon annanstans, vilket resultatet sedan bekräftade😍 Otroligt bemötande, ärliga, trevliga men framöver allt super kvalité på håret! Stella färgade mitt hår och det blev exakt samma nyans som löshåret! Tusen tack för mitt numera Barbie hår🥰
Tack snälla Sara för ditt fantastiska omdöme! ✨ Det gör oss så glada att höra att både konsultationen, bemötandet och resultatet levde upp till dina förväntningar. Att färgen matchade perfekt med ditt löshår och att du är så nöjd med kvaliteten betyder otroligt mycket för oss – det är precis det vi strävar efter med våra hårförlängningar. Stort tack för ditt förtroende och varmt välkommen tillbaka till TRNZ 💛
Är väldigt nöjd med håret med såväl kvalité som hur det sitter på. Det är enkla fästen som lätt kan döljas i uppsättning såsom tofs, klämmor etc. Håret är tjock från botten till topp och känns väldigt bra.
Tack snälla Amanda för ditt fina och detaljerade omdöme! ✨ Vi är så glada att höra att du är nöjd med både kvaliteten och hur ditt löshår sitter. Att fästena känns bekväma, smidiga att dölja och att håret upplevs fylligt från botten till topp är precis det resultat vi vill skapa med våra hårförlängningar. Stort tack för ditt förtroende och varmt välkommen tillbaka till TRNZ 💛
Elin och Stella är verkligen proffsiga . Är kunniga , lyhörda och förstår hur man vill ha det 🌸 Rekommenderar dom verkligen 🌸
Tack snälla Carola för ditt fina omdöme! 🌸 Det betyder så mycket att du upplever oss som kunniga och lyhörda – att förstå varje kunds önskemål är grunden i vårt arbete med hårförlängning och löshår. Stort tack för rekommendationen och varmt välkommen tillbaka till TRNZ 💛
Härlig mötande och superbra resultat! Rekommenderas. 💚
Tack snälla Anna! ✨ Så fint att höra att du är nöjd med både bemötandet och resultatet. Vi strävar alltid efter professionell service och naturliga resultat inom hårförlängning och löshår. Stort tack för rekommendationen och varmt välkommen tillbaka till TRNZ 💛
Alltid supernöjd när jag har varit hos Trnz 👌🏻.
Tack snälla Johanna! ✨ Så härligt att höra att du alltid är supernöjd hos oss. Vi strävar efter hög kvalitet i varje behandling, oavsett om det gäller hårförlängning, löshår eller färg. Varmt välkommen tillbaka till TRNZ 💛
Bästa frisören vad gäller hårförlängningar!
Tack snälla Sofia! ✨ Det betyder så mycket att höra att du uppskattar vårt arbete med hårförlängning. Vi brinner för att skapa naturliga och hållbara resultat med löshår av hög kvalitet. Varmt välkommen tillbaka till TRNZ 💛
Alltid professionellt bemötande!
Tack snälla Birgitta! ✨ Så fint att höra att du alltid upplever ett professionellt bemötande hos oss. Vi strävar efter kvalitet och trygghet i varje behandling – oavsett om det gäller hårförlängning, löshår eller färg. Varmt välkommen tillbaka till TRNZ 💛
Jag är så nöjd med mina besök! Blir bemött med värme och professionalitet direkt när jag kliver in. Allt går smidigt och resultatet blir precis som jag önskar. Dessutom en så härlig och avslappnande miljö. Värt varenda krona – jag kommer tillbaka!
Tack snälla Juliette för ditt fantastiska omdöme! ✨ Det betyder så mycket att höra att du känner dig välkommen och trygg hos oss varje gång. Vi strävar alltid efter ett professionellt bemötande, en smidig upplevelse och ett resultat inom hårförlängning och löshår som motsvarar dina önskemål. Så fint att du uppskattar miljön också – varmt välkommen tillbaka till TRNZ 💛
Jättenöjd!!!! Hon kunde på distans se vad jag behövde och det passade jättebra..
Tack snälla Maria för ditt fina omdöme! ✨ Så härligt att höra att du kände dig förstådd och att resultatet passade dig perfekt. Att kunna anpassa behandling och hårförlängning efter varje persons behov är alltid vårt mål. Varmt välkommen tillbaka till TRNZ 💛
Så himla duktiga på färg! 100% nöjd🤩
Tack snälla Annelie! ✨ Så roligt att höra att du är 100% nöjd med färgen. Vi lägger stor vikt vid noggrann färgning och att resultatet ska kännas både naturligt och hållbart – oavsett om det gäller färg, hårförlängning eller löshår. Varmt välkommen tillbaka till TRNZ 💛
Helt fantastiskt! Dom är så sjukt duktiga och trevliga på TRNZ! Både Stella och Elin är sjukt duktiga frisörer och vet verkligen vad dom gör med ens hår, Charlie är också så sjukt trevlig. Jag stormtrivs hos dom och håret är helt perfekt för mig, kvaliteten har inte blivit sämre, längden håller sig, färgen håller sig osv. Jag är superduper nöjd !
Tack snälla Wilma för ditt fantastiska och detaljerade omdöme! ✨ Det gör oss otroligt glada att höra att du trivs så bra hos oss och att både kvalitet, längd och färg håller över tid. Att vårt arbete med hårförlängning och löshår känns hållbart och ger ett resultat som fortsätter vara fint är precis det vi strävar efter. Stort tack även för de fina orden om hela teamet – det betyder massor för oss. Varmt välkommen tillbaka till TRNZ 💛
Mysig salong i Enskede med en väldigt varm och välkomnande känsla. Gjorde löshår för att få längd och har verkligen fått mitt drömsvall 😍 Metoden känns både effektiv och skonsam mot mitt eget hår. Löshåret är av otroligt fin kvalitet. Stella utförde arbetet med sådan finess – hon är otroligt duktig och noggrann ✨ Rekommenderas varmt!
Tack snälla Nina för ditt fantastiska och utförliga omdöme! ✨ Vi är så glada att du kände dig välkommen hos oss och att din hårförlängning gav dig både längd och ditt drömsvall. Att metoden upplevs som skonsam och att kvaliteten på vårt löshår motsvarar förväntningarna betyder mycket för oss. Stort tack för de fina orden om Stellas arbete – noggrannhet och naturliga resultat är alltid vårt fokus. Varmt tack för rekommendationen och varmt välkommen tillbaka till TRNZ 💛
Super bra upplevelse, trevlig tjej och mitt hår blev fantastiskt!
Tack snälla Felicia! ✨ Så kul att höra att du hade en superbra upplevelse och att ditt hår blev precis som du önskade. Vi strävar alltid efter ett tryggt bemötande och ett fint resultat inom hårförlängning och löshår. Varmt välkommen tillbaka till TRNZ 💛
Man känner sig så välkommen, man pratar om allt precis som man känt varandra länge 🌸 sen är de så sjukt duktiga, va super nervös innan jag skulle dit men helt i onödan, vi gick igenom alla steg tillsammans innan vi började plus att man kan messa om allt man undrar och får svar på allt. Kan verkligen rekommendera ett besök hos Elin och Stella 🩷🩷🩷
Tack snälla Lena för ditt fina och personliga omdöme! 🌸 Det betyder så mycket att höra att du kände dig välkommen och trygg genom hela besöket. Att gå igenom alla steg tillsammans och finnas tillgängliga även efteråt är en självklar del av vårt arbete, särskilt när det gäller hårförlängning och löshår. Stort tack för rekommendationen och för ditt förtroende – varmt välkommen tillbaka till TRNZ 💗
Fantastiska och proffsiga! Är så nöjd!❣️
Tack snälla Benitha! ✨ Så härligt att höra att du är nöjd. Vi strävar alltid efter ett professionellt bemötande och ett riktigt fint resultat inom hårförlängning och löshår. Varmt välkommen tillbaka till TRNZ ❤️
Trevligt bemötande av ägaren Elin när jag anlände. Blev bjuden på gott kaffe innan det var min tur. Jag är otroligt nöjd med mitt löshår , så fin kvalitet. Jag gjorde en helförlängning med två rader 100g, 50 cm. Kan varmt rekommendera TRNZ
Tack snälla Håkan Björn för ditt utförliga och fina omdöme! ✨ Vi är glada att du kände dig väl omhändertagen redan vid ankomst och att både bemötandet och upplevelsen levde upp till förväntningarna. Så roligt att höra att du är så nöjd med din hårförlängning och kvaliteten på vårt löshår – en helförlängning ska kännas både naturlig och hållbar. Stort tack för rekommendationen och varmt välkommen tillbaka till TRNZ 💛
Älskar TRNZ😍 Både Elin och Stella är super bra! Dom jobbar jätte professionellt, kommunicerar super bra och är så så snälla och trevliga. Är alltid lika nöjd hos dom!🥰
Tack snälla Emilia, vad glada vi blir! 😍 Det betyder så mycket att höra att du alltid känner dig nöjd och trygg hos oss. Vi strävar alltid efter ett professionellt bemötande och naturliga resultat inom hårförlängning och löshår. Stort tack för ditt fina förtroende – varmt välkommen tillbaka till TRNZ 💛
Jätte bra, så nöjd med mitt hår och jätte bra kvalitet! Rekommenderar alla att gå till TRNZ
Tack snälla Alice för ditt fina omdöme! ✨ Vi är så glada att du är nöjd med ditt hår och kvaliteten på vårt löshår. Att leverera naturliga resultat inom hårförlängning är alltid vårt mål. Stort tack för rekommendationen och varmt välkommen tillbaka till TRNZ 💛
Alltid trevliga, professionella ☺️
Tack snälla Annelie! ✨ Så fint att höra att du alltid upplever oss som trevliga och professionella. Vi strävar alltid efter ett tryggt bemötande och ett naturligt resultat inom hårförlängning och löshår. Varmt välkommen tillbaka till TRNZ 💛
En mycket bra upplevelse när jag satte i mitt löshår, men produkten talar också för sig själv. Super vackert löshår. Elin och Stella är mycket bra på sina jobb. Jag rekommenderar TRNZ alla dagar i veckan.
Tack snälla Caroline för ditt fantastiska omdöme! ✨ Vi är så glada att du är nöjd med både upplevelsen och resultatet, och att vårt löshår verkligen levde upp till förväntningarna. Att höra att du upplever både arbetet och produkten som så bra betyder mycket för oss. Stort tack för rekommendationen – och varmt välkommen tillbaka till TRNZ 💛
Jag har gått hoss Elin i några år nu och jag är alltid lika nöjd. Hon vet vad hon håller på med och är riktigt duktig på det. Tycker hennes löshår är av hög kvalitet. Jag har haft mitt löshår i över 8 månader nu och det är fortfarande fint. ❤️
Tack snälla Jenny för ditt fantastiska omdöme och för ditt förtroende genom åren! ✨ Det betyder otroligt mycket att höra att du alltid är nöjd och att du upplever både arbetet och kvaliteten på vårt löshår som så hög. Att ditt löshår fortfarande är fint efter så lång tid är precis det resultat vi strävar efter. Vi är så glada att få ta hand om dig och ditt hår – varmt välkommen tillbaka till TRNZ ❤️
Supernöjd med mitt hår och färgning. TRNZ är Professionella, trevliga och har hög kunskap inom området. Jag har aldrig tidigare haft löshår och trivs superbra med håret och ser att det blir svårt att sluta.
Tack snälla Rebecca för ditt fantastiska omdöme! ✨ Vi är så glada att höra att du är nöjd med både hår, färgning och din första upplevelse av löshår. Att skapa ett naturligt resultat och få våra kunder att trivas med sitt hår är precis det vi strävar efter. Så härligt att höra att du redan känner dig hemma i ditt nya hår – vi ser fram emot att ta hand om dig framöver. Varmt välkommen tillbaka till TRNZ 💛
Supernöjd med både bemötande och resultat. Rekommenderas!
Tack snälla Jessica för din fina rekommendation! ✨ Vi är så glada att du är supernöjd med både bemötandet och resultatet. Det betyder mycket för oss. Varmt välkommen tillbaka till TRNZ 💛
Gulliga och proffsiga både Elin och Stella!
Tack snälla Jennie för dina fina ord! ✨ Det gläder oss verkligen att du upplevde både Elin och Stella som proffsiga och omtänksamma. Vi är stolta över vårt team och så glada att det märks i bemötandet. Varmt välkommen tillbaka till TRNZ 💛
Tillmötesgående och professionella! Bemöter utifrån individuella behov.
Tack Vanessa för ditt fina omdöme! ✨ Vi är glada att du upplever oss som både tillmötesgående och professionella. Att anpassa varje behandling efter individuella behov är en självklar del av vårt arbete, och det betyder mycket att det märks. Varmt välkommen tillbaka till TRNZ 💛
Alltid bra och trevligt bemötande. Blir alltid lika nöjd varje gång.
Tack snälla Naomi för dina fina ord! ✨ Det gläder oss verkligen att du alltid känner dig nöjd och väl omhändertagen hos oss. Vi strävar alltid efter ett trevligt bemötande och ett resultat du kan känna dig trygg med varje gång. Varmt välkommen tillbaka till TRNZ 💛
Mycket nöjd med mitt nya hår och behandling hos Stella.
Tack snälla Malin för ditt fina omdöme! ✨ Vi är så glada att höra att du är nöjd med ditt nya hår och din behandling hos Stella. Att våra kunder känner sig trygga och nöjda med sin hårförlängning betyder mycket för oss. Du är alltid varmt välkommen tillbaka till TRNZ 💛
Så fantastiskt service, snabbt och blir så bra🥳
Tack snälla Jenny! ✨ Så kul att höra att du är nöjd med både servicen och resultatet. Vi älskar när det går snabbt och blir riktigt bra – precis så vi vill att en hårförlängning hos TRNZ ska kännas 💛 Du är alltid varmt välkommen tillbaka!