Alla kategorier Förskola Västra Götaland Partille Trollskogens Förskola

Trollskogens Förskola

Norra Örjansvägen 11, 433 50 Öjersjö — Visa karta

3.0 i betyg av 1 omdömen
 

Läs vad 1 kund tycker om Trollskogens Förskola

 • 2017-07-16

  Verifierad kund
  Myggan skrev om Trollskogens Förskola
  Förskolan är ett föräldrakooprativ, vilket innebär att man hjälper till i barngrupp några gånger per termin. Vi hade barnen på Trollskogen i två år.
  Bra saker: Fint läge, bra och engagerad personal, barnen trivs, bra pedagogik, bra egenlagad mat, man är mer delaktig än andra förskolor och lär känna föräldrarna mer. Personalen hittar på mycket olika saker och utflykter med barnen.

  Mindre bra: Föräldrarna turas om att sitta i styrelsen, men i stort sett alla föräldrar har för dålig kompetens och för lite tid för det samt många har för stora enskilda viljor, besluten blir därefter. En del föräldrar försöker smita ifrån när de skall göra sina insatser och har alla möjliga dåliga ursäkter.

  Generellt föredrar förskolan att alla barn är stöpta i samma form och kan vara oflexibel vid enskilda behov och resurser, så man får tjata. Avsteg från normen och flexibilitet med tider och annat med barnen sitter långt inne. Svårt att ta emot kritik och ta till sig synpunkter.

  Både rekommenderar inte föräldrakooperativ och rekommenderar dem. Ingen bra lösning att föräldrarna bestämmer. Sedan har personalen och föreståndaren sin egen agenda samt bestämmer också, eller så vet man inte vad som gäller till slut.
  Men har man gott om tid att engagera sig, så varför inte? Läs mer
  Gilla  
  gillar detta