Trolltina

Trolltina

trolltina.se
  • BadgeSixYears
4.2

Trolltina står inför ett sammangående med LN:s Hygienteamet med utgångspunkt från Örebro under namnet Agera & Partners AB Hygienteamet är specialister på företags- och industristädning vilket innebär att verksamheterna kompletterar varandra väl, och tillsammans får tillgång till gemensamma resurser och blir en mer effektiv...

594 omdömen om Trolltina

Sedan starten hos Reco 2021

Jörgen F
Skrev om Trolltina

trevlig personal och ge bra på info

Cecilia M
Skrev om Trolltina

Jättebra service och snabbt svar. Fint kundbemötande och väl utfört jobb. Jag är supernöjd.

Britt J
Skrev om Trolltina

Trevliga och duktiga tjejer som städade. Jag är väldigt petig med städning, men jag var till 99% nöjd.

Selma K
Skrev om Trolltina

Väldigt många självklara saker var inte alls genomförda. Listan har skickats till Trolltina

Ulrika H
Skrev om Trolltina

Smidigt, snabbt och ordentligt. Väldigt nöjd!

Krister E

Noggranna och professionella

Dödsbo K
Skrev om Trolltina

Fick snabb hjälp och boendet besiktades utan anmärkning.

Ulf B
Skrev om Trolltina

Trevlig personal, bra resultat av fönsterputsen! Hjälpte t.o.m att sätta upp gardinerna, mkt tacksamt. Timingen var sådär, skulle komma mellan 11 och 15. Kom 15.30 så vi trodde nästan de glömt det.

Åsa S
Skrev om Trolltina

Noga och har en personlig touch

Monika R
Skrev om Trolltina

Vi beställde digen fönsterputs pga att vi var väldigt nöjda förra gången, De flickorna var duktiga att putsa fönster ,rent och snyggt och trevliga. Men hade för lite kraft i händer och armar att öppna och sätta ihop fönster. Därför bvar våra förväntningar stora denna gång. 1. Kom inte i tid, ringde 2 ggr till chefen och undrade var de var....inte meddelat oss att de var sena...När de kom var jäktade, jobbade på bra, allt var förberätt för dem. 2. Äldre herren var snabb, men tyvärr inte lika nogrann. Fönstren blev inte...

Niklas S
Skrev om Trolltina

Trolltinas utsända arbetar snabbt och effektivt.

Kerstin S

2 st städade mycket bra,Lugnt och noggrant

Margareta F

Det blev rent Trevlig personal

Anna H
Skrev om Trolltina

Ojämn kvalitet på städ, ibland toppenbra och ibland slarvigt. Alltid bra bemötande i kontakt när man påpekar eventuella brister eller vill boka om tider etc

Kenny L
Skrev om Trolltina

Generellt sett bra utifrån helheten, men ska man vara petig vilket jag är så kan man önska lite mer noggrannhet, ibland får man känslan att städningen gått väldigt fort

Mats A
Skrev om Trolltina

Jag beställde fönsterputs, jag vart jättenöjd

Gunnel J
Skrev om Trolltina

Trevlig personal, snabbt och bra jobb.

Gunilla S
Skrev om Trolltina

Snabba och gjorde ett bra jobb. Mycket nöjd.

Lisbeth R
Skrev om Trolltina

Jag har anlitat Trolltina tidigare och är mycket nöjd. Därför anlitar jag dem igen. De gör ett bra jobb, det är duktiga och trevliga personer som kommer och städar. Jag har anlitat dem för städning var fjärde vecka och fönsterputs och jag är mycket nöjd.

Folke P
Skrev om Trolltina

Vi hade flyttstädning på 280 kvadrat de Städar o lämnar alla fläckar kvar har för bråttom. De verkar inte ha något medel att torka fläckar med. Kommer aldrig att anlita dom något mer. Personalen är trevlig.

Sofie J
Skrev om Trolltina

Jag bokade hemstäd och badkar, handfat toalett och speglar var skinande rent och fint och sängkläder var bytta så det är jag väldigt nöjd med. Dock var jag inte speciellt nöjd med övriga huset. Det var tex kvar intorkad gröt från frukosten kvar på köksbordet, det var smoothiefläckar på en skänk i köket, det var dåligt dammat i princip överallt. Skulle säga att det set ut som att man har snabbt dragit över med en dammvippa, jag ser att dom har varit där men dammet är fortfarande kvar. Soffbordet hade fläckar. Leksaker låg...

Tina S
Skrev om Trolltina

Trevliga, den ena helt okunnig. Tog längre tid än det brukar och vattenränder på rutor drog ner resultatet. Vänliga hälsningar Nina Sjöberg

Selma T
Skrev om Trolltina

Mycket professionella och trevliga! Rekommenderar till alla jag pratar med!

Ida E
Skrev om Trolltina

Vi anlitade Trolltina för fönsterputs och vi blev jättenöjda med deras arbete. Fantastiskt bra!

Siv L
Skrev om Trolltina

Fantastisk flyttstäd! Så nöjd :)

Ninni N
Skrev om Trolltina

Mycket nöjd med städningen! trevliga

Catarina R
Skrev om Trolltina

Fint städat och trevlig personal

Jessica F
Skrev om Trolltina

Mycket bra. Ren och fräscht och ordning och reda.

Beatrice L
Skrev om Trolltina

Över lag bra men lite slarvfel.

Urban S
Skrev om Trolltina

Jag får nog vänta lite med utvärdering men första intrycket/bemötande på tele var mycket positivt tycker jag.

Anders J
Skrev om Trolltina

Bemötande var bra. Det jag sa och skulle göras blev inte utfört som att torka av hyllor i föråd. Det var en flyttstädning.

Kristina B
Skrev om Trolltina

Mycket bra. Rent och snyggt! Och mycket professionella!

Yvonne B
Skrev om Trolltina

Fönsterputsarna gjorde sitt jobb bra o till belåtenhet

Gun-Britt G
Skrev om Trolltina

Snabbt och smidigt utfört av personal

Max Tony P
Skrev om Trolltina

Flyttstäd under all kritik.....

Jessica S
Skrev om Trolltina

Bra och snabb återkoppling via mejl. Något vilseledande reklam, framgick inte att rabatten var begränsad och fick ej upplysning om det vid bokning. Arbetet genomfördes som planerat och jag är nöjd med resultatet (fönsterputs)

Nils-Eber N
Skrev om Trolltina

Deras personal är duktiga och utför ett bra arbete

Viktor A
Skrev om Trolltina

Mycket nöjd! Bra och noggrant städat. Rekommenderas.

Inga R
Skrev om Trolltina

Bemötandet beror helt på vilken personal som skickas så svårt att besvara denna fråga. Språket är ett stort problem vissa kan inte svenska ordentligt oxå. Har hört oxå att de pratar skit bakom min rygg när de gått ut ur huset o jag inte hör om jag har klagat på deras arbete. Men jag anser att kunden har alltid rätt, det är jag som betalar o jag som beslutar om vad som ska städas. Ringer jag o vill ändra städdag är de väldigt tillmötesgående. Faktureringen skull jag vilja ha via min bank inte via mejl är säkrare för er o för mig-

Chariklia L
Skrev om Trolltina

Bra genomfört arbete ! Pålitliga.

Robin T

Patricia L

Noggrant och proffsigt. Jag är jättenöjd. Tack ❤️

Roger O
Skrev om Trolltina

Trevligt bemötande av personer som kommer till mej

Åsa E
Skrev om Trolltina

Vi är väldigt nöjda med vår städhjälp. De gör alltid ett bra jobb, är noggranna, pålitliga och lämnar hemmet fräscht och välstädat varje gång. Det känns tryggt och lyxigt att komma hem efter deras besök. Tack för hjälpen!

Magda K
Skrev om Trolltina

Alltid trevlig. Noggrannhet och ta kontakt

Conny N
Skrev om Trolltina

Väl utförda arbeten, trevligt uppträdande och lugnt effektivt tempo! Jag är mycket nöjd med den städhjälp som jag får!

Florence A
Skrev om Trolltina

Vi har haft städhjälp av Trolltina var 14:e dag under många år. Att vi har haft deras hjälp så länge säger väl egentligen allt. De är alltid trevliga och hjälpsamma. Vi har ett två våningshus som de alltid städar till vår belåtenhet. Vi ger dem våra bästa rekommendationer. Florence och Rolf Andersson

Hans H
Skrev om Trolltina

Mycket nöjd med *Trolltinas insatser då allt fungerar till belåtenhet. Kan inte klaga på något. Har rekommenderat bolaget till en del av mina bekanta. Man håller tiderna vilket har stor betydelse för mig samt att man ger besked om det blir ändringar i schemat.

Monica T
Skrev om Trolltina

Blev nöjd med städningen gick snabbt och effektivt och lämnade oss med en fräsch känsla. Kontakten med TrollTina bra från början

Rullprofil A
Skrev om Trolltina

Mycket trevlig och kunnig personal, alltid perfekt resultat.