Mycket bra bemötande och snabb hjälp med flyttstäd trots kort varsel. Har använt Trolltina förut och var mkt nöjd. Har fått Trolltina rekommenderat av andra.
Trolltina
Trolltina står inför ett sammangående med LN:s Hygienteamet med utgångspunkt från Örebro under namnet Agera & Partners AB Hygienteamet är specialister på företags- och industristädning vilket innebär att verksamheterna kompletterar varandra väl, och tillsammans får tillgång till gemensamma resurser och blir en mer effektiv...
521 omdömen om Trolltina
Sedan starten hos Reco 2021
Arbetet är inget att anmärka på, men kontoret/bokningen är inte på något sätt kundvänliga iom att man inte alls var intresserade av att ange någon tidpunkt för besöket utan endast "vi kommer någon gång på fredagen" och vi har inte tid att meddela någon närmare tid Detta gör att jag sannolikt inte kommer att använda Trolltina fler gånger, att behöva sätta av en hel dag för ett besök som tar mindre än en timme är inte acceptabelt (inte alls kunden i fokus) Det positiva var att när besöket bokades om så fick jag en tid så det går om man man vill
Jag har anlitat TrollTina för städning var fjärde vecka i några år nu. Är mycket nöjd med personalens sätt att arbeta - mycket noggranna och effektiva. Däremot måste jag ringa inför varje besök eftersom den avtalade tiden inte alltid hålls. Heléna
Helt otroligt jobb har dom utfört, dom gjorde det som vi trodde var omöjligt. Dom har med stort engagemang hjälpt oss ur en svår situation och för det är vi evigt tacksamma.
Jag har reda skickat Er vad jag tycker.
Trevlig personal och dom gjorde ett bra jobb. Vi är nöjda med fönstren dom putsade.
Har pratat med Sven-Åke och han har upplevt att torkning av golv inte görs ordentligt då han efteråt upplever att han blir svart om fötterna om han går barfota inne. Tidigare har han upplevt detta men har nu blivit något bättre. Så önskar att torkning av golven görs ordentligt. Mvh Christel Eriksson
Vi blev bemötta på ett bra sätt .. Vi hade höga förväntningar på dem och det blev bra . Vi hade beställt fönsterputs. Så vi känner oss nöjda och kommer anlita den tjänsten igen .
Välstädat och får allt utfört som vi kommit överrens om.
Trevlig och noggrann personal! Vi är mycket nöjda!
Bra utförande och snabbt gjort.
Mycket god service lite strul med fakturan ordnade till det bästa.mycket god städning kan varmt rekommenderas
Utförde städning som förväntat. Ringe och meddelande att de var klara
Badrummet blev inte riktigt som jag hade förväntat mig. Fokus var på golv och kakel, och golvet kom de och gjorde om så det blev bra tillslut. Dörrhandtaget till toaletten gick dessutom sönder, inte med flit såklart men lite trist.
Fönsterputsningen gick som en dans och det blev med glans !!!
10/10 rekomenderas starkt! Jätteduktiga, professionella, super snälla och jättetrevliga.
Mycket nöjd.Trevliga tjejer, som gjorde ett gott arbete, och lägenheten var skinande efter deras insats. Stort tack.Jag kommer att fortsätta, med att anlita Trolltina en gång i månaden.
Mycket bra, trevliga oxh duktiga tjejer!
Snabbt och bra städat. Trevligt bemötande,
Vi är supernöjda med städningen. Rent och fint blir det. En bra känsla då jag inte klarar att hålla efter som tidigare pga mina egna problem. Bemötandet har varit fint men då jag har allergier och ofta tror att det är förkylning istället för allergi. Är täppt och snorig på morgnarna och ibland är det värre än någonsin-då är det lätt att tro att jag bliivit förkyld. Ännu ej fått något avtal så jag visste inte att man skulle säga ifrån och att det gick bra även om det är kort tid till dess städare skall komma blev det lite...
Jättenöjd med tjejerna som kom och tvättade våra fönster!!👍
Bra bemötande i mail konversation, har inte träffat dem personligen än. Då flyttstädning är längre fram. Men fått bra svar .
Allt var perfekt,väldigt trevlig personal.
Bra bemötande och trevlig bra information Flytt städning Mvh Anita ☺️👍
Missade att tvätta ett fönster
Mycket bra kommer när de ska rent och fint städat, fint bemötande. Jag är mycket nöjd.
Jag har hjälp med städning varannan vecka. Det jag är väldigt nöjd med är Plamenka. Hemmet är alltid så fint när hon varit här. Jag hoppas att hon blir uppskattad av er som arbetsgivare, hon är en stjärna ⭐️
Bra bemötande både av städpersonal och av kontoret i de fall när jag måste ta kontakt. Hade annan städfirma tidigare så naturligt var man lite skäpptisk men fått rekommendation om Trolltina och det har blivit bra.
De gjorde ett fantastiskt jobb med att städa huset.
Tillmötesgående, trevliga och flexibla
Trevliga och bra jobbat. Snabbt och fint.
Enligt förväntan, tycker att det är prisvärt. Städarna, väldigt trevliga.
Mycket bra service och bra utfört jobb
Kanon bra trevlig personal Bästa rara
Super ………………………………………………………..
Vi har anlitat Trolltina förut och var väldigt nöjda. Nu kollade jag inte städningen men de nya ägarna var nöjda. Skulle varmt rekomendera Tolltina. Vi hade städning av ett hus på 150kvm. Tommy& Camilla
Nöjd med flyttstädning. Genomfördes bra och på utsatt tid.
Bra bemött. Städtjänst. Tyckte dock att det var trist att få ta med eget toapapper då två toarullar var för lite till 70 gäster som lokalen rymde.Tror dock att det var uthyrarens ansvar. Vi har inte sett städresultatet då vi hyrde lokalen .
Supersmidig kontakt från början till slut. Mycket nöjd och rekommenderar starkt
De var proffsiga och snabba, och hemmet blev så fräscht efter det att de varit här.
Väl gjort. Var mysigt att komma hem, doftade rent. Rekommenderar till andra
Snabba och duktiga tjejer som gärna får komma tillbakal
Proffsiga, trevliga och effektiva! Piffade det där lilla extra som verkligen uppskattas och sätter guldkant på hemmet.
Mycket snack å lite jobb!man måste våt damma inte gå runt me dammvippa! Då åker bara dammet runt
Lätt att få kontakt och ett bra bemötande. Städningens resultat helt oc eftersom det blev godkänt vid slutbesiktning.
Haft städning bara en gång hittills. Trevligt bemötande. Helt okej.
Jättetrevligt bemötande, ordnade snabb hjälp 3jätteduktiga tjejer. Kan rekommendera trolltina
Min uppfattning om Trolltina är att de utför ett fint jobb och fönstren blev rena jättenöjd
Alltid blivit bemött med respekt och när jag behövt göra förändringar av tid för städning osv så har ni löst detta på ett väldigt bra sätt.