Alla kategorier Takläggare Västra Götaland Skara Trygga Tak och Fasad Västra Götaland

Trygga Tak och Fasad Västra Götaland

Härlunda Sveaberg 1, 532 94 Skara — Visa karta

1.5 i betyg av av 2 omdömen
 

Läs vad 2 kunder tycker om Trygga Tak och Fasad Västra Götaland

 • Fritjof B

  2017-01-28

  Spontant omdöme
  Fritjof B skrev om Trygga Tak och Fasad Västra Götaland
  - För den som inte orkar läsa en lång recension: välj inte detta företag!
  - För den som orkar läsa längre, så kommer här orsakerna till att de fått en stjärna:
  - Efter utfört arbete går jag ett varv och kontrollerar. Jag är inte imponerad då vindskivor är snedsågade och omålade. Plåt som tidigare varit tät glipar, pannorna är inte lagda i lod mm. När jag lyfter på ett par takpannor visar det sig att det ligger gamla takpannor, spännband kvar. Dagen efter regnar det och taket i badrummet på nedervåning börjar ta in vatten. Vi beslutar att ta in en besiktningsman.
  - En faktura skickas: här är pålagt 60.000 kronor utan någon som helst specifikation.
  - Besiktningsmannen kommer och betyget blir "Inte hantverksmässigt". Detta är en mycket hård bedömning enligt Konsumenttjänstlagen.
  - Företaget skickar en kille för att åtgärda felen. Han klarar inte av detta första gången, andra gången..., tionde gången.
  - Företaget får ta andra besiktningen ett år senare: alla punkter utom en återstår: de har lagat hängrännan som de trampat sönder.
  - Det enda som återstår för oss är att vända oss till ett annat företag som kan åtgärda felen på detta företags bekostnad. Dock har mer än ett år gått: all tid nedlagd från mig, advokat, besiktningsman, kontrollansvarig... Läs mer
  gillar detta
 • Jörgen S

  2016-02-13

  Spontant omdöme
  Jörgen S skrev om Trygga Tak och Fasad Västra Götaland
  Trevlig snubbe som har firman MEN kör med fula trix... hävdar att kompensera ROT avdraget nu när det sänkts, stressar att få en att skriva på... börjar med högt pris sen "matchar" andra offerter, lämmar pris över telefonen utan att ens komma ut och kontrollera förutsättningarna för jobbet, och använder sig tyvärr av utländsk arbetskraft..... Läs mer
  gillar detta