TSS Tak & Lösullsiolering AB

TSS Tak & Lösullsiolering AB

Ring 4683-870 00
Omdömen totalt
3
Snittbetyg
4.0
Skriv ett omdöme

3 omdömen om TSS Tak & Lösullsiolering AB

Visar 3 omdömen med 4.0 i snittbetyg
Yvonne R
Skrev om TSS Tak & Lösullsiolering AB

Såå bra från första besök till färdigställande. Trevligt bemötande och bra utfört jobb. Uppfyllde våra förväntningar med råge. Rekommenderas varmt.

Göran Åke W
Skrev om TSS Tak & Lösullsiolering AB

Det började läcka in vatten… fuktfläckar i taket och lite vatten på golvet. Då blir man orolig. Tog direkt kontakt med TSS Tak, då de gjort takarbeten i området. Nästa dag, en fredag, var de på taket och åtgärdade läckan, samtidigt bad jag om en offert på att lägga om hela taket. Vårt tak lades om för 23 år sedan så det var dags. Tyvärr är det så att skador orsakade av utifrån inkommande vatten omfattas inte av en normal husförsäkring. En jämförelse med omläggning av samma typ av tak ett år tidigare, visade på en minimal... 

Tomas P
Skrev om TSS Tak & Lösullsiolering AB

Snabba på att lämna offert och ge ett bra första bemötande men därefter var kommunikationen under all kritik. De svarade inte på mail och trots att jag sagt att jag ville ha en del extraarbeten så meddelade de aldrig när de påbörjade arbetet och heller inte när det var klart. Jag skrev till dem och frågade när de skulle påbörja arbetet och då svarade de att det redan var klart, helt utan kommunikation med mig under hela processen.

Filtrera omdömen