Väldigt pålitlig och hängiven med en känsla för kvalité! Jag rekommendear starkt och är otrolig nöjd med slutreslutatet och att man höll tidsplanen!
Perfekt Bygg Och Förvaltning i Sundsvall AB
Perfekt Bygg och Förvaltning i Sundsvall AB är en byggfirma baserad i Sundsvall som specialiserar sig på att leverera högkvalitativa och skräddarsydda bygglösningar till både privatpersoner och företag. Företaget leds av Per och bygger på över 20 års erfarenhet inom byggbranschen, vilket garanterar expertis, precision och kvalitet...
14 omdömen om Perfekt Bygg Och Förvaltning i Sundsvall AB
Mycke trevlig o duktig tillmötesgåend och lyssnar på vad vill ha uträttat. MVH Eva Astby
Levererar till sitt fulla potential.
Tack så mycket! Hoppas du trivs bra i lägenheten!
Snabbt, enkelt, bra. Priset stämde. Rekommenderas!
Perfekt Bygg är ett professionell firma man kan lita på för störa o mindre projekt.
Tack så mycket, ni är alltid välkommen att höra av er om ni behöver mer hjälp!
👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍
Vi har anlitat Perfekt Bygg flera gånger och vi är otroligt nöjda. Kunnig, punktlig, effektiv och trevlig. Perfekt skulle man kunna säga 😊
Lättsamma att ha att göra med. Nöjd med utfört arbete. Hållet lovade tider. Bara gott att säga, kan rekommendera
Alltid trevlig, proffsigt bemötande och lätt att ha och göra med!
Trevlig , kunning och ärlig. Kommer nog använda han mer i framtiden.
Tack så mycket! Hoppas ni hunnit njuta av altanen!
Kunnig, flexibel och trevlig. Bra på att komma med idéer på lösningar.
Oerhört väl genomfört arbete, lyhörd och hjälpsam. Snabb på förslag till ändringar och genomför dessa väl. Kommer att rekommendera!
Mycket bra bemötande och fina jobb.
Tack så mycket! Hoppas du trivs bra i nya lägenheten!
Vill rekommendera Perfekt bygg. Åkte på en takläcka och ägaren klämde in mig snabbt i sitt schema. Jobbet utfördes proffsigt och tidseffektivt till ett bra pris och trevlig att jobba med då jag var med för att lära mig och få jobbet klart så fort som möjligt.