Byggföretag i Sundsvall

4 rekommenderade byggföretag i Sundsvall kommun

Få prisförslag, snabbt och enkelt!
Be om offerter från Byggföretag nu
Tjänsten är kostnadsfri och utan förpliktelser
  • Rafals Bygg i Sundsvall AB

Verifierat företag
    18 omdömen
    Johan F
    Johan F: Helrenovering av lägenhet. Allt från planering, utförande till avslut har skötts mycket proffsigt och tryggt för mig som kund. Tidsplanen hölls med god marginal och allt mycket professionellt gjort. Anlitar Rafals Bygg gärna igen och kan starkt rekommendera dom! Johan & Linn
  • Driver du byggföretag i Sundsvall?

• Marie Helén B
    Marie Helén B: Proffsigt och smidigt bemötande, som det ska vara. Från start av offert tills att arbetet var klart. Jobbade på otroligt snabbt med ett klockrent resultat , det märks att dessa killar vet vad dom håller på med. Rekommenderas starkt! Haft många hantverkare hemma under årens lopp, men detta företag kommer vi definitivt anlita flera gånger. Endast positivt att säga! Tusen tack för ett otroligt fint arbete. Vårat hus blev som nytt!
  • Conny M
    Conny M: Anlitade AHO Kakeldesign för renovering av ett badrum. De är inte tokbilliga men inte heller svindyra. Trevliga att ha att göra med och vettiga att diskutera med inför renoveringen. Det tog lite längre tills renoveringen påbörjades än jag skulle önskat men det var inget stort problem och när renoveringen påbörjades rullade det på bra. De gjorde ett bra jobb och när något dök upp som behövde klargöras eller om de hade förslag på andra sätt att göra något så hörde de av sig och vi kunde snabbt komma fram till hur det skulle hanteras - precis så jag vill att hantverkare ska agera. Totalt sett är jag helt nöjd med min badrumsrenovering och AHO Kakeldesign. Jag kommer definitivt höra av mig till dem när det är dags för renovering av tvättstugan.
  • Driver du byggföretag i Sundsvall?

• Fredrick B
    Fredrick B: Ställning för en billig penning/m2. Samt väldigt trevliga anställda