Är det här ditt företag? Aktivera ditt konto
Två Små Svin

Två Små Svin

3 334
4.7

Varmt välkomna till Två Små Svin. Sedan starten 2014 har vi serverat smørrebrød på vårt sätt, gott tjeckisk öl samt ett stort utbud av Brännvin & Akvavit. Besök våra restauranger i Årsta och Trosa, i Trosa har vi dessutom B&B. Se mer information på vår hemsida. På menyn kan du hitta allt från Farmors sill, kryddost, gräddfil...

3 334 omdömen om Två Små Svin

Frida N
Escreveu sobre Två Små Svin

maten är fantastisk. servicen mycket bra

Robin B
Escreveu sobre Två Små Svin

Stämningen, maten och upplevelsen. Allt är så bra!

Helen F
Escreveu sobre Två Små Svin

Två små svin, pärlan i Årsta! Supergoda smørrebrød tillsammans med en pilsner helst Urquell. Sen svårt för mig att låta bli deras dessert, lakritsbrûlée 😋

Birgitta K
Escreveu sobre Två Små Svin

Mycket trevligt bemötande och underbart god mat

Mikael M
Escreveu sobre Två Små Svin

Fantastiskt trevligt ställe. Mycket trevlig personal och enastående goda smörrebröd. Kommer bli fler besök.

Stina A
Escreveu sobre Två Små Svin

Mat, service och miljö var exceptionellt bra! Fantastiskt besök på alla sätt och vis!

Ulf L
Escreveu sobre Två Små Svin

Mycket trevligt, bra mat å bra personal

Vendela V
Escreveu sobre Två Små Svin

God mat, gott sälskap och bra service!

Lisbet Helen W
Escreveu sobre Två Små Svin

Väldigt god mat och jättetrevlig personal.

Anders H
Escreveu sobre Två Små Svin

Mysigt, trevlig personal, avslappnad häng Mycket goda Smörebröd o ffa bra urval av snapsar! Rekommenderas !

Annie L
Escreveu sobre Två Små Svin

Väldigt gid mat, trevlig atmosfär och utmärkt service.

Susanne R
Escreveu sobre Två Små Svin

Trevlig personal och god mat och dryck

Naima M
Escreveu sobre Två Små Svin

Trevlig service och fantastiska smørrebrød!

Eva T
Escreveu sobre Två Små Svin

Mycket att välja på. Allt vi provade var väldigt gott.

Magnus M
Escreveu sobre Två Små Svin

God mat och dryck, trevlig och duktig personal, ombonad och trevlig miljö

Håkan E
Escreveu sobre Två Små Svin

Super trevlig liten restaurant med goda smörrebröd och bra öl. Snabb service och en härlig trädgård gör det till ett bra häng. Se till att boka bord eftersom det är ofta fullt och för guds skull missa inte att beställa Gubbröran med brynt smör!

Bo S
Escreveu sobre Två Små Svin

Gott och trevligt som vanligt!

Andreas N
Escreveu sobre Två Små Svin

Har inte ätit så goda smörrebröd i Köpenhamn. Att man kan få en pilsner som i Tjeckien gör det ändå bättre

Peter F
Escreveu sobre Två Små Svin

Gemytlig atmosfär, goda och välgjorda rätter samt charmig personal – med andra ord allt man kan önska av en smørrebrødsrestaurang.

Tomas F
Escreveu sobre Två Små Svin

Mysig lokal och god mat trevlig personal

Maria L
Escreveu sobre Två Små Svin

Supertrevligt och otroligt gott som vanligt!

Tom H

God mat och trevlig personal 10/10 /högljutt lyckligt gäng

Stefan Ö
Escreveu sobre Två Små Svin

Många goda smörrebröd att välja på samt stort urval av snaps.

Maud N
Escreveu sobre Två Små Svin

Goda smörrebröd, fantastisk och serviceminded personal. Kommer absolut till Två Små Svin igen.

Maria A
Escreveu sobre Två Små Svin

Initialt var servicen mycket bra och flexibel men under kvällen, när det kom fler gäster, upplevde vi att den blev långsammare (vilket är rimligt) och att vi i perioder glömdes bort. Det resulterade i att vi valde att gå vidare istället för att avsluta kvällen på plats. Vår upplevelse var att smörrebröden var mycket ojämna. Vi fick några som var fantastiska i sin smakkomplexitet och andra som var mediokra. Vi fick väldigt bra hjälp med att välja snapsar som passade smörrebröden. Vi kommer att komma tillbaka och testa igen...

Pär H
Escreveu sobre Två Små Svin

Mat och service alldeles utmärkt. Men vi satt nära dörren och det drog lite kallt när folk kom och gick.

Agneta R
Escreveu sobre Två Små Svin

Dyrt och dåligt(små portioner för det priset)!Går absolut inte att jämföra med äkta Danska smörrebröd!

Henric S
Escreveu sobre Två Små Svin

Gott och trevligt! Bra bemötande. Alltid trevligt!

Micaela K
Escreveu sobre Två Små Svin

Väldigt bra! God mat och trevlig personal

Katarina R
Escreveu sobre Två Små Svin

Toppenställe! Godaste smörrebröden ever och trevligaste personalen!

Pamela D
Escreveu sobre Två Små Svin

Gott, trevligt och skönt ställe

Pär K
Escreveu sobre Två Små Svin

Hade faktiskt ganska höga förväntningar eftersom jag hade hört gott om restaurangen. De infriades. Bra miljö, god mat och dryck, och bra service. Kan mycket väl tänka mig att gå dit igen.

Örjan E

Gott på riktigt

Ralf J
Escreveu sobre Två Små Svin

Perfekt eftermiddag. Härliga smörrebröd. Trevligt bemötande.

Per-Magnus E
Escreveu sobre Två Små Svin

Trevligt och familjärt bemötande vid ankomsten. Bra service och fantastiska maträtter i form av smörrebröf. Allting var tillbelåtenhet. Kan varmt rekommenderas. Per Stensiö

Joar E
Escreveu sobre Två Små Svin

God öl. God mat. Riktig bra ställe!

Jörgen S
Escreveu sobre Två Små Svin

Härlig miljö. Uppmärksam servis. Underbara smørrebrød och toppenpilsner. Väl värt ett besök.

Giovanna M
Escreveu sobre Två Små Svin

Very good, as usual! Never been disappointed

Madeleine S
Escreveu sobre Två Små Svin

Väldigt genomarbetade smörrebröd, imponerande goda och väldigt generösa. Snabb betjäning, utan krusiduller.

Agnes B
Escreveu sobre Två Små Svin

Snabb service, trevlig personal och utsökt mat. Kommer definitivt att gå tillbaka!

Oskar N

Supergott och trevligt!

Johan P
Escreveu sobre Två Små Svin

Ljuvlig mat och trevlig miljö.

Peter D
Escreveu sobre Två Små Svin

Trevlig och hjälpsam personal. Bra utvalda av mat och dryck. Uteserveringen är otroligt trevlig.

Gustav Ö
Escreveu sobre Två Små Svin

Ett av Stockholms främsta kök. Stämningen och atmosfären gör sedan sitt till.

Magnus W
Escreveu sobre Två Små Svin

Mycket bra upplevelse! Rekommenderar det här stället.

Ola M

Supertrevligt, mackorna supergoda.

Camilla O
Escreveu sobre Två Små Svin

Fantastisk mat och servicen är kanon! Rekommenderar starkt!

Sophia J
Escreveu sobre Två Små Svin

Supergod mat och service i toppklass

Ola P
Escreveu sobre Två Små Svin

Mysig miljö, avslappnad stil, jysst personal och meny som smakade gött ihop med alla nobla drycker. Och trevlig trängsel. Vi lämnade glada i hågen!

Conny H
Escreveu sobre Två Små Svin

God ål och leverpastej samt Aalborg Krone snaps. Det kan bara bli bra. Gott och väldigt fin eftermiddag med kompis från förr. ♥️