God Mat. Trevlig personal. Härligt atmosfär. Rimliga priser.
Två Små Svin
Varmt välkomna till Två Små Svin. Sedan starten 2014 har vi serverat smørrebrød på vårt sätt, gott tjeckisk öl samt ett stort utbud av Brännvin & Akvavit. Besök våra restauranger i Årsta och Trosa, i Trosa har vi dessutom B&B. Se mer information på vår hemsida. På menyn kan du hitta allt från Farmors sill, kryddost, gräddfil...
3518 omdömen om Två Små Svin
Sedan starten hos Reco 2015
Mycket goda smörrebröd och sympatisk servitris👍🏻😊 Gemytlig atmosfär!
Mycket trevlig personal god mat
Trevlig och uppmärksam service, fantastiskt god mat. Rekommenderas! 🙂
Till en början god service . Maten överensstämde med beskrivningen och var mycket god. I slutet på sittningen var servitrisen stressig sa att det var 20 minuter kvar och kom strax efter och slängde fram notan . Förstår och var helt införstådd med att sittningen var tidsbegränsad. Restaurangen var halvfull och i slutet på kvällen. Varit gäst sedan dag 1 . Kommer nog inte tillbaka .
Mycket bra mat, atmosfär och personal!
God mat och dryck, gemytligt och genuint ställe.
Mycket trevligt att äta på Två små svin. Uppskattar den familjära känslan och servicen.
Anklever terrinen var gudomlig och portionen generös - smaker jag kommer drömma om. Även Svinets Årsta Toast samt Råbiff smakade fantastiskt. Personalen var glada och trevliga och atmosfären i lokalen genuin och mysig. Hit vill vi komma tillbaka!
God mat och dryck samt trevlig personal.
Goda smörrebröd och trevlig service, gör att man gärna kommer tillbaka,
Genuint och gott. Lite trångt inomhus men underbart utomhus
Härlig atmosfär, mycket god mat, fantastisk service.
Härlig miljö, riktigt riktigt bra mat och superbra personal.
Okomplicerat och bra mat/service
Miljön i Årsta är supernajs och det känns hemtrevligt när det är så pass litet som det är. Maten och servicen mycket bra och att det räcker med 2 portioner av smörrebröd per person stämmer verkligen. Det som är lite trist tycker jag är att det inte går att välja en 3-meny själv alternativt att det ska finnas fler än 1 st på menyn att välja.
Trevligt, gemytligt och jättebra service.
Miljön är hemtrevlig och varm. Personalen är trevlig och personlig. Maten är supergod med hög kvalitet och bra råvaror. Att komma till 2 små svin är lika trevligt som hemmamiddag hos nära vänner
Mysigt, personligt och gott - vi gillar!
Väldigt goda smörrebröd o uppmärksam service.
En genuin Smørrebrøds-upplevelse av hög kvalitet.
Fantastiskt god mat och dryck tillika mycket trevlig och kunnig personal👍👏
Härlig miljö, fin service och riktigt bra mat! Sjukt nöjd med gårdagens födelsedagsfirande, kändes rymligt trots att lokalen är liten och intim. Vi kommer gärna igen, trots det långa avståndet! //Från Näshulta
Supertrevligt och gott!
Servicen var topp! Mysig miljö.
Mycket god mat, trevlig och mycket proffsig personal! Alla i sällskapet jättenöjda och mätta! Kommer tillbaka!
God mat och mycket trevlig atmosfär. Supertrevlig personal.
Nice intimate restaurant tucked in a neighborhood out of main turistic area. Friendly servers. Enjoyed a variety of smorbrods, my favorite was the pickled herring.
Inget fel på smaken på maten, men servicen lämnade mig perplex. När jag trevligt försöker le och möta personalen med artighetsfraser möts jag av ett dött ansiktsuttryck riktar snare ner i bord och på tallrikar än mina ögon när han ska ta sällskapets beställningar. En enkel fråga kring rätter bemöttes med en spydighet och ironi. Mästrande. Min tanke var att få en guidning i ett specifikt val då jag behövde plocka bort en ingrediens. Men jag fick ingen hjälp, mer en dryg attityd och ”hur ska jag veta vad du tycker om” vilket...
Mycket god mat och bra service och bemötande
Bra service, god mat och enkel bokning!
Efter en oenig bordsplacering fick vi sedan ett bra bord för tre äldre herrar därefter smakade mat och dryck alldeles utmärkt
Vi trodde att vi bokat bord för 4 personer för att äta wienerschnitzel på wienerscnitzelns dag och blev placerade vid ett bordmitt i lokalen med drag från dörren. När vi upptäckte att man inte serverade wienerscnitzel på Två små svin, var personalen hjälpsam och erbjöd oss att stå på väntelistan, eftersom man inte kan boka på Bränneriet. Men vi avstod och var mycket nöjda med den mat vi beställt. Vi erbjöds t om stämpel, om vi skulle vilja komma tillbaka. Men det borde klarare framgå att det bara är Bränneriet som serverar wienerschnitzlar.
Väldigt fint ställe. Mat och bemötande av högsta klass. Rekommenderas varmt!!
Trevlig stämning och en riktigt insatt servitör som kunde sin sak. Vi valde tre smörrebröd med tillhörande snaps – gott och genomtänkt, även om min sambo fick ta en extra portion för att bli riktigt mätt. Enda minuset var att vi blev placerade vid ett bord med barstol, vilket inte funkade så bra för mig då jag har besvär med ena benet. Hade gärna sett att man kunde notera sånt vid bokningen. I övrigt en fin upplevelse som vi gärna kommer tillbaka till
Gott, gemytligt och bra service!
Toppengott Vänlig personal och kunnig
Trevlig personal. Smörrebröden var ok, goda fräscha räkor men att allt övrigt var kallt på mackan gjorde att det brynta smöret stelnade. Anklevern smakade hemskt men tillbehören var goda.
Bra service och mysig miljö och maten var TOPPEN
Trevligt, avspänt och jättegoda smörrebröd!
Mysigt ställe med mycket goda smörrebröd i massor att välja mellan. Trevlig personal och atmosfär. Det enda minuset var EN vattenflaska, där vattnet smakade konstigt. Därefter var det vanligt smakande vatten (man blir lite orolig om dricksvattnet inte smakar som det ska). Två små svin rekommenderar jag varmt!
Underbar mat. Mycket trevlig personal.
Jättetrevlig och klok och härlig personal, snabbt får man också svingod mat!
Toppen, Super bra mat, fantastiska priser, trevliga människor som jobbar där
Var där på lunch en onsdag i början av september, bra service, åt en ”spätta”, helt i min smak, kommer fler gånger
Fantastisk mat och jättebra service Räkor med brynt smör, helt otrolig
trevlig personal och utmärkta smörrebröd , vi vara så nöjda.
Som ALLTID levererar Två Små Svin av högsta klass...
God mat och fantastisk personal.
Fantastiskt mat, miljö och service