Två Små Svin

www.tvasmasvinarsta.se
  • BadgeSixYears
3 394
4.7

Varmt välkomna till Två Små Svin. Sedan starten 2014 har vi serverat smørrebrød på vårt sätt, gott tjeckisk öl samt ett stort utbud av Brännvin & Akvavit. Besök våra restauranger i Årsta och Trosa, i Trosa har vi dessutom B&B. Se mer information på vår hemsida. På menyn kan du hitta allt från Farmors sill, kryddost, gräddfil...

3394 omdömen om Två Små Svin

Sedan starten hos Reco 2015

Karin S
Skrev om Två Små Svin

Väldigt goda smörrebröd och trevlig personal. Ombonat med alla blommor

Pepita T
Skrev om Två Små Svin

Alltid fantastisk mat och trevlig personal. Härligt att bo så nära detta ställe

Sofia H
Skrev om Två Små Svin

Underbar upplevelse med smakliga smörrebröd på den fantastiska uteserveringen.

Gustav H
Skrev om Två Små Svin

God mat, god dryck, trevlig atmosfär och trevlig personal

Kerstin E
Skrev om Två Små Svin

Smakfulla Smörrebröd och trevlig service. Rekommenderar! Pannbiffsmackan = wow 😋

Karen F
Skrev om Två Små Svin

Alltid trevligt bemött, trotts att vi dessutom kom på fel dag än vår bokning. Satt ute i solen, åt en föredömligt god lunch

Siv W
Skrev om Två Små Svin

Mysig miljö.Trevlig personal.Goda smörrebröd. Provade smörrebrödsmenyn med snapsar till och pilsner Urquell.Oslagbart!!

Birgitta S
Skrev om Två Små Svin

Alltid trevligt att besöka Två Små Svin. Det var nu ett tag sedan, så vi såg verkligen fram emot vårt besök. Vi blev så trevligt bemötta - vi var 4 personer och 3 voffsingar. Vi beställde 3-4 smörrebröd per par, väntöl, och öl och snaps. Damerna tog valnötssnaps och herrarna ville ha Gilde, som var slut. Men vad gör väl det när utbudet är så stort. Avslutade alla fyra med lakritsbrulee och capuccino. Tack för en härlig upplevelse!

Peter Z
Skrev om Två Små Svin

Kanon, bra mat & dryck och supertrevlig personal!

Marianne K
Skrev om Två Små Svin

Vi hade tänkt sitta ute men det var lite för varmt i solen. Inne var det behagligt. Servitören som tog hand om oss var trevlig och tillmötesgående. Smörrebröden som vi åt var väldigt goda och drycken till passande! En lyckad lunch!

Victor L
Skrev om Två Små Svin

Jättegoda smørrebrød och fantastik service. Tack!

Tomas L
Skrev om Två Små Svin

Mycket god mat och väldigt trevlig personal

Sven Erik Henry K
Skrev om Två Små Svin

Allt var toppen, heja Bajen!

David J
Skrev om Två Små Svin

Super gott och så trevligt.Rekommenderar starkt

Annika P
Skrev om Två Små Svin

Mycket trevligt bemötande av personalen och både mat och dryck var fantastiskt gott. Uteserveringen är topp!

Hanna S
Skrev om Två Små Svin

Mycket gott! Originella lyxiga smörrebröd och spritsorter. Väldigt fin miljö utomhus.

Sophie W
Skrev om Två Små Svin

Soligt väder, blommor en masse, trevlig kypare-rolig också och underbart goda Smörrebröd! Två Små Svin är toppen!

Gunilla M
Skrev om Två Små Svin

Fantastisk service och otroligt superbra god mat och kommer tillbaka för att fortsätta smaka av menyn ❤️

Maria M

Matjessill 10/10. Råbiff 10/10

Whilma L
Skrev om Två Små Svin

Supermysig restaurang med otrolig mat. Skulle dock önska lite fler förrätter, annars toppen!

Jenny O
Skrev om Två Små Svin

Smörrebröd, dryck med kvalitet och "hygge" i smakfull kombination. Blir fler gånger helt säkert!

Lena S
Skrev om Två Små Svin

Gott, prisvärt och väldigt trevlig personal

Susanne U
Skrev om Två Små Svin

Fantastiskt trevlig personal som gav personliga och kloka tips på vad vi skulle äta o dricka. Ingen stress att beställa.Härlig stämning i trädgården och fantastiska smörrebröd. Första besöket men vi kommer snart tillbaka.

Richard I
Skrev om Två Små Svin

Trevlig uteservering och utsökt mat!

Karl A
Skrev om Två Små Svin

Fin service, god mat och mysig miljö!

Kajsa L
Skrev om Två Små Svin

Vi var ett sällskap på 16 pers som bokat in oss i Bränneriet och vi hade rummet för oss själva under obegränsad tid, alltså inte den vanliga 2-timmarssittningen utan vi åt och umgicks utan stress. Två Små Svin levererade, som vanligt, supergoda Smörrebröd och uppmärksam servis avseende både mat och dryck. Rekommenderas varmt!

Johan K
Skrev om Två Små Svin

Fin miljö. Mycket god mat och bra service.

Bo H
Skrev om Två Små Svin

Fin miljö och fantastiskt god mat. Stort utval av snapsar och öl. Kan verkligen rekommendera det.

Kerstin B
Skrev om Två Små Svin

Trevligt ställe med ännu trevligare personal! Har sällan skrattat så mycket med dom. Maten väldigt annorlunda och god. Otroligt många snapssorter, som man kan få som en vinprovning till maten.

Mia A
Skrev om Två Små Svin

Fantastisk mat. Nytänk och klassiskt och vällagat. Trevlig personal och mysig atmosfär. En pärla. Så värt att åka till Årsta för detta. Kanske inte för vegetarianer dock.

Fredrik L

Gott, trevligt, prisvärt, nyttigt

Trond R
Skrev om Två Små Svin

Jag ville egentligen ge en tvåa i betyg men jag gillade inte den kommentaren som hängde ihop med betyget. Jag är ärligt talat lite undrande över restaurangens upphaussade status och nu ska jag förklara varför. Jag tog in en fläsksida och fick: skiva bröd, tror inte den va stekt i smör? Lite rödkål som va okej samt två bitar fläsk som inte heller va något fel på. Sammantaget en okej rätt. Men för 149 kr förväntar jag mig mer. Stek brödet i rikligt med smör och se för guds skull till att det åtminstone får iallafall lite yta....

Michelle R
Skrev om Två Små Svin

Gemytlig lokal och rikligt urval av smörrebröd. Mycket goda och lagom i storlek. Trevlig personal och fin stämning.

Helena M
Skrev om Två Små Svin

Bra mat och kul och trevlig personal.

Solveig H
Skrev om Två Små Svin

Väldigt goda smörrebröd, trevligt att beställa flera stycken och dela. Mycket trevlig personal också. Tyvärr lite dyrt så det blir inte besök så ofta, men ska man fira nåt är det absolut värt det

Cicki E
Skrev om Två Små Svin

Alltid gott och trevligt. Vi hade även tur med vädret och kunde sitta ute.

Lily M
Skrev om Två Små Svin

Väldigt mysig plats med god mat

Ingmari P
Skrev om Två Små Svin

Supersmarriga smörrebröd, kallt, gott vin, öl och snaps, en jättemysig uteservering och exceptionellt bra service!

Gabriella H
Skrev om Två Små Svin

Vi hade en mycket trevlig kväll med god mat och dryck. Tjejerna som jobbade igår var supertrevliga, vi kommer gärna tillbaka. Nästa gång vill vi kunna ge dom dricks.

Maria G
Skrev om Två Små Svin

God mat, mysig miljö och trevlig personal.

Anita W
Skrev om Två Små Svin

Trevligt, gott och bra service!

Jonas W
Skrev om Två Små Svin

Helhetsupplevelsen är i toppklass. Det blir definitivt fler besök.

Ulla Inger Veronica S

Tydligen ska man inte boka digitalt som jag gjorde, vi fick ett långbord i s.k andra rummet för två o inte roligt o dessutom fyllde min man 75 år o det skulle vi fira ensamma men lite god smörrebröd o dryck men det blev lite smolk i bägaren!

Jukka K
Skrev om Två Små Svin

jätte bra service, grym miljö, fantastiskt mat.

Peter J
Skrev om Två Små Svin

Trevligt bemötande och god mat

Peter H

Trevlig o kunnig personal. OCH good mat. Rekommenderar

Anna-Sara A
Skrev om Två Små Svin

Helt underbar och närvarande service även om de hade fullt hus på morsdag, en stor eloge. Vi hade alla höga förväntningar och de levererade med högsta betyg. Atmosfären både inom- och utomhus är enastående precis som maten och drycken. Det känns som vi testade halva menyn och allt var som en dröm. Vi ses igen!

Hans A
Skrev om Två Små Svin

Grymt gott och härlig, intim miljö

Sune B
Skrev om Två Små Svin

Upplevelsen i sin helhet var mycket bra med god mat och dryck

Sofie G
Skrev om Två Små Svin

Otrolig service, otrolig mat & otroligt plats att njuta av en lunch