Fantastiska smaker och kul koncept! Trevlig interiör med personal som var väldigt proffsig och hjälpsamma. Priset var väl det enda jag som kund tyckte var en aning högt. Man blir långt ifrån mätt på ett smörrebröd och de var ganska små. Det är en pimpad smörgås at the end of the day, 187 kr för en sådan kändes lite onödigt.
Två Små Svin
Varmt välkomna till Två Små Svin. Sedan starten 2014 har vi serverat smørrebrød på vårt sätt, gott tjeckisk öl samt ett stort utbud av Brännvin & Akvavit. Besök våra restauranger i Årsta och Trosa, i Trosa har vi dessutom B&B. Se mer information på vår hemsida. På menyn kan du hitta allt från Farmors sill, kryddost, gräddfil...
2416 omdömen om Två Små Svin
Sedan starten hos Reco 2015
Väldigt vänlig och tillmötesgående personal. Mysiga lokaler.
Som alltid levde de upp till mina högt ställda förväntningar. God mat, god öl, trevlig personal som ger bra service och trevlig atmosfär.
Kul och mysig utemiljö, kul koncept med smörrebröd och danska snapsar och ölsorter som sticker ut mot det övriga utbudet i Sthlm.
Tog råbiff dem var alldeles för stark och salt även dijonsenapen var för stark . Vi satt för trångt i mitten . Vi har alltid varit nöjda innan men inte den här gången
Goda smörrebröd, fin atmosfär och trevlig personal gör besöket hos Två Små Svin till en god upplevelse.
Super god lagom stora rätter. Trevlig personal.
Mysig inredning och rolig/smaskig meny. Trevlig personal! Men reagerade på att en i personalen visade flera symtom på förkylning. Olämpligt då man serverar många personer mat under en kväll. Själv behöver jag undvika infektioner. Vi visste det var tidsbegränsat. Tydlig information i förväg, i bokningstjänsten. Men det framkom sådär tre gånger på plas, med start 45 minuter innan nästa sittning, att personalen förannonserade att det var dags för refrängen. Det tog bort lite stämning. I övrigt: Trevligt besök.
Härlig stämning, trevlig service o god mat.
Trevlig miljö God mat Bra service Rimliga priser Slarvigt upphälld öl
Många goda rätter, generösa portioner. Dessutom i en trevlig miljö
GOD MAT. BRA OCH SNABB SERVERING.
Supertrevlig och hjälpsam personal. Fantastisk mat! Vi kom 2 timmar före vår bokade tid och tog emot oss med öppna armar.
Otroligt gott, trevlig och proffsig service.
professionellt bemötande, trevlig personal både på plats och i telefonen. Maten var supergod, vi åt 5 olika smörrebröd -alla var supergoda. Det enda som är negativt att det inte är anpassat för männsikor med rullatorer eller rullstol.Trångt och en trappa upp till toaletten. Vi kunde inte använda toaletten, så fick åka hem.
God mat trots stressad servitris
Ett av Stockholm få smultronställen. Allt får högsta betyg utom ventilationen. Vi satt inne nära köket och det satte sig rejält i kläderna. Välj att sitta i orangeriet eller på Stockholms finaste uteservering när du går dit.
Otroligt goda smörrebröd och superb service! Dessutom prisvärt. Vi kommer tillbaka!!
En härlig och skön upplevelse
Trevligt, gott och spännande! Rekommenderas.
Trevligt bemötande om än kanske lite stramt av en servitris för övrigt gott och mysigt att sitta där
Bra bemötande, fick beställa och fick drycker snabbt, men sedan lång väntan innan maten kom.. Läckra smörrebröd, men med alldeles för mycket av det brynta smöret, vilket förstörde helhetsintrycket.
En riktigt trevlig restaurang med god mat och väldigt fin service. Vi var supernöjda med besöket.
Vi fick ett trevligt och välkomnande bemötande. Servicen var jätte bra under hela middagen. Runt vårt bord vara alla nöjda med maten som var vällagad och god. Sammantaget fanns inget mer att önska, en trevlig kväll på Två Små Svin.
Ombonat, genuint , uppmärksam och vänlig service. Goda, vällagade och matiga smörrebröd. En pärla! Vi kommer tillbaka.
Mycket god mat, rimliga priser, bra service och trevlig atmosfär.
Det var så gott!! Jag kommer att återvända hit.
Trevligt bemötande och "bästa bordet" utan att be om det. Vi har höga förväntningar då vi varit där flera gånger tidigare. Maten blev en besvikelse, främst 2 st "avokado" då smaken dränkts med stark senap/dressing. Vidare 2 "kalvlever Anglais" som var torra. 1 Thuringer Bratwurst där korven var smaklös och rågbrödet indränkt (av god surkål). Summa summarum var det för stora portioner, 2 smörrebröd per person (rekommendation 1,5 per person?) Vi har ätit mycket godare smörrebröd på Två Små Svin! Vi bjöd våra gäster och notan hamnade på 2 380 kr. Vänligen Lisa
Mycket gott att välja på från menyn, trevlig personal. Jättenöjd.
Aldrig, aldrig blir man besviken efter att ha besökt Två Små Svin ! Helt enkel svinbra :)
Blev liten besviken på maten. Inte alls samma standard som för några år sedan. Mosig och alldeles för kall gubbröra. Snålt med remouladsås på rostbiffen. Lite hslvsmutsig lokal med en toalett som var en hygienisk katastrof. Trevlig personal.
Gott, prisvänligt och bra service
Mysigt ställe med goda mackor.
Hej, jag har besökt De två svinen några ggr, jag bor i närheten. Där är alltid ett mycket gott och trevligt bemötande med god service. Smörrebröden är mycket delikata. Alltid lika trevligt att gå dit. Ann-Kristin Larsson
Trevlig atmosfär med bra service, mysig miljö och alltid goda smörrebröd. De håller vad de lovar med kvalitet på sitt koncept. /Eva och Hasse i Årsta
Mycket trevlig bemötande av personal. Lokalen är liten men gemytlig. Vi valde att sitta inne pga ev regn. Vi kommer absolut att komma tillbaka.
Utmärkt mat , trevlig personal , god öl och tur med vädret.
Lika bra som alltid!!! Alltid lika nöjd!!!
Väldigt trevligt men tråkigt med att man inte får sitta så länge man vill. Tycker det är en väldigt tråkig utveckling i Stockholm att man får ha bordet ett par timmar och sedan blir utkörd.
Hej Anna! Tack för att du tog dig tiden att skriva en recension till oss, vad kul att ni hade det trevligt! Förstår helt om man vill sitta längre en sittningstiden tillåter men om det är fullbokat kan det bli lite trixigt då det finns ett begränsat antal sittplatser. Om ni hör av er innan så kan det gå att ordna längre sittningstid nästa gång! Mvh Två Små Svin
Trevlig personal, mycket bra mat och dryck.
Bra mat, trevlig personal och restaurangen ligger mysigt till.
Bemötandet var i topp, perfekt, trevligt! Hade förväntningar på goda smörebröd och det gick vi. Vi åt spätta, brsntevik, rostbiff, fläskstek och rimmad oxbringa, friterad camembert och vaniljglass med jordgubbar och daim. Allt jättegott, vi rullade hem😀
I vanlig ordning utmärkt bemötande och smörrebröden var all time high.
Mysigt ställe o en härlig smakupplevelse
God mat, opretentiös stämning, känsla av lokal förankring. Smörrebröd och öl.
Underbara smörrebröd. Bra service och maten kom in fort. Rekommenderas starkt.
Jättegoda smörrebröd och gott öl ochmycket trevligt bemötande.
En god och trevlig upplevelse! Bra service och otrolig mat. Vi var jättenöjda med upplevelsen av Två Små Svin.
Trevligt och hjälpsamt bemötande. Goda och nyskapande smörrebröd. Ljudvolymen var dock lite för hög. Vill sitta ute nästa gång.
Kanon på alla sätt efter era förutsättningar