Supertrevligt och otroligt gott som vanligt!
Varmt välkomna till Två Små Svin. Sedan starten 2014 har vi serverat smørrebrød på vårt sätt, gott tjeckisk öl samt ett stort utbud av Brännvin & Akvavit. Besök våra restauranger i Årsta och Trosa, i Trosa har vi dessutom B&B. Se mer information på vår hemsida. På menyn kan du hitta allt från Farmors sill, kryddost, gräddfil...
3 314 omdömen om Två Små Svin
God mat och trevlig personal 10/10 /högljutt lyckligt gäng
Många goda smörrebröd att välja på samt stort urval av snaps.
Goda smörrebröd, fantastisk och serviceminded personal. Kommer absolut till Två Små Svin igen.
Initialt var servicen mycket bra och flexibel men under kvällen, när det kom fler gäster, upplevde vi att den blev långsammare (vilket är rimligt) och att vi i perioder glömdes bort. Det resulterade i att vi valde att gå vidare istället för att avsluta kvällen på plats. Vår upplevelse var att smörrebröden var mycket ojämna. Vi fick några som var fantastiska i sin smakkomplexitet och andra som var mediokra. Vi fick väldigt bra hjälp med att välja snapsar som passade smörrebröden. Vi kommer att komma tillbaka och testa igen...
Mat och service alldeles utmärkt. Men vi satt nära dörren och det drog lite kallt när folk kom och gick.
Dyrt och dåligt(små portioner för det priset)!Går absolut inte att jämföra med äkta Danska smörrebröd!
Gott och trevligt! Bra bemötande. Alltid trevligt!
Väldigt bra! God mat och trevlig personal
Toppenställe! Godaste smörrebröden ever och trevligaste personalen!
Gott, trevligt och skönt ställe
Hade faktiskt ganska höga förväntningar eftersom jag hade hört gott om restaurangen. De infriades. Bra miljö, god mat och dryck, och bra service. Kan mycket väl tänka mig att gå dit igen.
Gott på riktigt
Perfekt eftermiddag. Härliga smörrebröd. Trevligt bemötande.
Trevligt och familjärt bemötande vid ankomsten. Bra service och fantastiska maträtter i form av smörrebröf. Allting var tillbelåtenhet. Kan varmt rekommenderas. Per Stensiö
God öl. God mat. Riktig bra ställe!
Härlig miljö. Uppmärksam servis. Underbara smørrebrød och toppenpilsner. Väl värt ett besök.
Very good, as usual! Never been disappointed
Väldigt genomarbetade smörrebröd, imponerande goda och väldigt generösa. Snabb betjäning, utan krusiduller.
Snabb service, trevlig personal och utsökt mat. Kommer definitivt att gå tillbaka!
Supergott och trevligt!
Ljuvlig mat och trevlig miljö.
Trevlig och hjälpsam personal. Bra utvalda av mat och dryck. Uteserveringen är otroligt trevlig.
Ett av Stockholms främsta kök. Stämningen och atmosfären gör sedan sitt till.
Mycket bra upplevelse! Rekommenderar det här stället.
Supertrevligt, mackorna supergoda.
Fantastisk mat och servicen är kanon! Rekommenderar starkt!
Supergod mat och service i toppklass
Mysig miljö, avslappnad stil, jysst personal och meny som smakade gött ihop med alla nobla drycker. Och trevlig trängsel. Vi lämnade glada i hågen!
God ål och leverpastej samt Aalborg Krone snaps. Det kan bara bli bra. Gott och väldigt fin eftermiddag med kompis från förr. ♥️
Mysigt trevligt och underbar mat
Beställde smörrebröd. Otroligt god mat, sill så mör och len att den smälter i munnen. Fantastiskt utbud av snapsar och trevlig personal. Kommer definitvt tillbaka.
Så fantastiskt bra. Goda smörrebröd bra urval av snaps
Mycket trevligt ,men lite kallt tyvärr. Men helheten på mayen topp i topp.
Bra service och mycket god mat
Mina gäster från Köpenhamn älskade maten☺️
Goda smörrebröd och väldigt trevlig personal.
Vänligt trevligt bemötande. Inga speciella förväntningar mer att bli nöjd. Jag blev jätte nöjd med maten.
God mat med trevlig personal. Men städning av toalett behövs!
Mycket trevligt ställe. Bra kvalle på mackorna o bra service. Dock för mycket skum på bärsen…..
Mycket trevligt bemötande, god stämning, inga långa väntetider. Lika god mat som vid tidigare besök. Anka, svin och ål förträffliga. Ett ställe att komma tillbaka till.
Väldigt trevlig upplevelse, vi tog 2 smörrebröd var med tillhörande öl och snaps på kyparens rekommendation. Liten lagom lokal som även har stor uteplats, vi kommer tillbaka!
Fantastisk som vanligt! Jättegoda mat och dryck, supertrevlig personal och trevlig atmosfär.
Goda och stora smörrebröd och trevligt bemötande
Nöjd med två smörrebröd. Kommer gärna tillbaka
God mat. Trevlig miljö. Tack till mig själv som tog dit två härliga personer som förgyllde kvällen.
Jättegod mat och trevlig personal
Det var så trevligt där och enormt proffsig och vänlig personal. En av oss använder rullstol och jag var lite rädd att det skulle bli trångt för henne eller andra gäster. men det fungerade så jättebra. God mat, som om man var i Danmark. vi var alla mycket nöjda och hade en trevlig söndagsmiddag.
Personalen var trevlig och väldigt hjälpsam. All mat var väldigt god. Det enda minuset var att vi kunde inte bli satta på en gång trots att vi hade bokat bort och att det var relativt högljudd. Men totalt var allt väldigt trevligt! Skulle varmt rekommendera detta till andra och komma tillbaka själv.
Mycket goda smörrebröd, ett stort urval av snapsar och fin service!