Tydla ger mig en bra överblick på hur hela företaget mår, i allt från försäljning och kunder till personal. Jag gillar att systemet ger oss insikter kring vad som är bra och vilka insatser vi kan göra för att det ska bli bättre. Det är också skönt att hitta all information på samma ställe.
Tydla AB
2 omdömen om Tydla AB
Som VD söker jag alltid verktyg som skapar verklig affärsnytta. Tydla är ett affärssystem som levererar precis det. Det som imponerar mest är månadsrapporten. Den sparar mig tid varje månad och är tillräckligt tydlig för att fungera direkt i möten med olika avdelningar. Jag använder aktivt dela-funktionen när vi träffas internt. Det är sällan man hittar ett system där hela bolagets data samlas på ett ställe med en AI man faktiskt kan bolla idéer och beslut med. Jag kan varmt rekommendera Tydla till andra VD:ar och ledningsgrupper.
Tack! Att månadsrapporten sparar tid och fungerar rakt in i era möten är precis vad vi siktar på. Och kul att dela-funktionen och AI:n kommit till praktisk nytta, det är så Tydla ska användas. Tack för rekommendationen!