Supertrevliga killar! Snabbt och perfekt utförd fönsterputsning!
Ultraputs AB
Att putsa fönster är vår vardag. Så, letar du efter en professionell fönsterputsare som garanterat får dina fönster skinande rena? Då har du kommit alldeles rätt! Det är få saker som gör så stor skillnad i förhållande till insats som rena fönster och vi på Ultraputs har genom åren skapat en renare och ljusare vardag i många...
717 omdömen om Ultraputs AB
Sedan starten hos Reco 2017
Mina förväntningar var att få mina fönster putsade, vilket utfördes på ett snabbt effektivt och med ett trevligt sätt.
Trevliga killar, punktliga och effektiva
Imponerad av deras snabba men noggranna putsning!
Duktiga och noggranna fönsterputsare.
Fullt nöjd med fönsterputs. Kommer alltid i utlovad tid.
Trevligt bemötande! Jättebra jobb! Alltså toppen!/ Barbro
Supernöjd! Är en återkommande kund. Det putsas helt felfritt och till ett mycket bra pris.
Jag var mycket nöjd i år. Fönsterputsaren i år var jättebra.
Jättenöjd, bra utförande och god tillgänglighet samt kundservice!
Punktlig, bra bemötande. Fönstren blev rena.
Har varit abbonent i ganska många år. Det mesta OK, men vissa fönsterputsare har inte varit tillräckligt noga när solen har värmt upp rutan. Tycker inte heller att bilkostnaden, som tidigare ingick i priset, plötsligt höjer kostnaden.
Mycket duktiga har använt Niklas i många år
Mycket nöjda med Ultraputs, vi har alltid haft en bra kommunikation.Vi har fönsterputs utvändigt var 3dje månad,och invändigt när vi behöver.
Jag är nöjd, förutom att jag tycker att det blir alldeles för blött på fönsterbläcken. En önskan att det torkas lite bättre. Annars måste man vara hemma och eftertanke.
Rena fina fönster.Trevlig personal. Jätte nöjda!
Ultraputs putsar mina fönster, så att det räcker ett år!
Utmärkt fönsterputs och trevligt bemötande.
Ultraputs är bra, men jag har aldrig pratat med någon av dem som kommit hit och putsat, så jag vet inte något om bemötande. Jag skulle uppskattat att får en avisering någon vecka innan de kommer hit så att jag vet att de är på väg. På så sätt kan jag även hjälpa till genom att flytta på eventuella möbler som ibland kan stå ivägen för fönstren
Olika. putsare ger olika resultat! Annars okej.
Effektiv fönsterputs, men börjar kosta lite för mycket efter alla prishöjningar genom åren.
Snabb rengöring av våra fönster både ute och inne. Alltid samma person som kommer vilket är krav för oss. Jätte trevlig hjälpsam. Är bästa fönsterputsning vi haft. Har nyttjat deras tjänster i över 7 år så nöjda
Ultraputs har under många år haft vårt förtroende att putsa våra fönster på utsidan. Detta arbete har de skött utmärkt i ur och skur. Vänligt och trevligt bemötande har vi alltid fått- rekommenderar dem varmt för detta uppdrag.
Sköter sig utmärkt och kommer alltid på förutbestämda tider inget strul och vi får rena fönster
Jag och flera av mina grannar har anlitat Ultraputs AB vid flera tillfällen. De är alltid noggranna, professionella och ödmjuka i sitt bemötande. Arbetet utförs effektivt med mycket gott slutresultat, och kommunikationen har fungerat smidigt varje gång. Vi har varit mycket nöjda och jag kan varmt rekommendera Ultraputs AB till andra. Hälsningar Cecilia
Effektiva, duktiga fönsterputsare. Positivt att veta att de kommer regelbundet utan påminnelser!
Hittills jättenöjd med service, kvalitet och information inför putsning.
Mycket nöjd kund, kan starkt rekommenderas
Fönsterputs Trevligt bemötande. Aviserar ankomst i tid. Bra genomfört arbete
Mkt nöjd med bemötande, service och utförande
Vi har anlitat Ultraputs att tvätta våra fönster i över 15 år och har alltid varit jättenöjda. Genom abonnemanget ser Ultraputs till att fönsterna är nytvättade regelbundet. Om vi önskar att fönsterna tvättas även på insidan har vi bara ringt och bokat det. Vi får alltid information om vem som tvättat fönsterna, vilket uppskattas. Det är alltid iordningställt när de varit på plats. Priset är bra. Vi kan varmt rekommendera Ultraputs. Vi bor i Åkarp.
Så himla bra. Resultatet verkligen fläckfritt, kunde inte bli renare. Trevlig personal.
Har blivit rekomenderad från början och är stort nöjd
Jag har haft er typ 10år , säger en del 👊.
Jag får mina fönster putsade på utsidan och rena till full belåtenhet.
Trevligt bemötande, snabbt och noggrant arbete som gav utmärkt resultat. Håller tider som vi kommit överens om, Vi och vänner som vi rekommenderat är fullt nöjda. Kommer snart höra av oss om vårputsning
Hej, det ser bra ut i stora drag. Vi skulle bara uppskatta om ni kan säga till i förväg när ni planerar att komma, eftersom några fönster vetter mot toalett/badrum och det kan kännas lite obekvämt annars.
Vi har använt Ultra Puts i några år och är väldigt nöjda.
Punktlig bra jobb o trevliga har fungerat jättwbra hela tiden.
Noggranna o trevlig personal Kommer i tid Fina fönster
Putsningen hanteras proffesionellt. Mycket nöjda!
Ultraputs tar hand om våra fönster på bästa sätt och utför alltid ett bra arbete. En fröjd att ha dem återkommande varannnan månad.
Hej! Jag gillar ultraputsarna för att de kommer på avtalad tid och gör vad vi kommit överens om. De är alltid vänliga och fönstren är skinande klara när de gått.! Kan det bli bättre? Mvh Eva Andersson i Lund
Inget att klaga på..punktliga och noggranna
Kom på utsatt tid och gjorde ett bra jobb.
Hej, är så tacksam för att ha blivit mer klarsynt tack vare Ultraputs som tvättar våra fönster sedan lång tid tillbaka. Proffsigt arbete tillsammans med ett mycket trevligt bemötande och punktlighet gör att vi önskar få anlita er i många år till. Tack //Lars-Erik
Har använt mig av Ultraputs AB i mer än 10 år. Har aldrig haft något att klaga på.
Glasklart val😃 Inga krångligheter, och fina fönster!
De gör ett bra jobb men jag tycker att betalningen är jobbigt och blir alltid fel. Om de kan fixa fakturan så blir de ännu bättre!
I många år har jag anlitat Ultraputs för att få hjälp med putsningen av mina fönster. Jag har alltid varit mycket nöjd med både punktlighet och noggrannhet. Att få fönstren putsade är, enligt mig, det bästa av all städning! Tack!