Alla kategorier Bud Stockholms län Järfälla UPS Sweden AB

UPS Sweden AB

Elektronikhöjden 5, 175 43 Järfälla — Visa karta

1.0 i betyg av 11 rekommendationer
Är det här ditt företag?
Genom några enkla steg kan du förbättra din profil på Reco.se. Det tar bara några minuter!
Ändra beskrivning
Lägg till öppettider

Läs vad 11 kunder tycker om UPS Sweden AB

 • Carl B
  Carl B skrev om UPS Sweden AB
  Instämmer med övriga omdömen som lämnats här. Gör allt för att undvika att beställa från företag som använder UPS för leveranser!
  gillar detta
 • Danish D
  Danish D skrev om UPS Sweden AB
  Kunde tyvärr inte sätta lägre betyg... Så fruktansvärt dåliga! Föraren byter leveransadress utan anledning! Försöker leverera till ett obemannat kontor, efter det är paketet på villovägar. Nu MINST 6 dagar försenat!! Ointelligenta svar från kundtjänst hela tiden, och inga förklaringar!! ALDRIG MER!! UNDVIK FÖRETAGET!!!!
  gillar detta
 • Peter J
  Peter J skrev om UPS Sweden AB
  Har beställt saker på Ebay, tyvärr har företaget i Tyskland valt att skicka med UPS. Paketet är mycket viktigt så jag försöker förgäves få kontakt med chauffören via kundtjänst men de vägrar. De levererar till hemadressen och för att möta upp dem måste jag ta ledigt från o sitta hemma mellan 07:00 tom 19:00 för att vänta in bilen. Har också bett dem lämna paketet på ett utlämningsställe i Eskilstuna, men får till svar att de ej vet om de kan göra det, för det är eventuellt fullt. Har vidare försökt att få dem att lämna på arbetsplatsen x- antal mil därifrån utan resultat. SUCK !!! Kundtjänsten
  visar ingen servicekänsla överhuvudtaget och är nästan direkt otrevliga.
  MAO !! HANDLA ALDRIG SAKER FRÅN EBAY MED FÖRETAG SOM HAR VALT UPS SOM LEVERANTÖR !!!!! RÄKNA MED ATT OFFRA 1-2 DGR SEMESTER FÖR ATT VÄNTA PÅ UPS-BILEN
  Danish D gillar detta
 • Kalle K
  Kalle K skrev om UPS Sweden AB
  Det är enkelt, beställ ALDRIG från en butik som skickar med UPS om du är privatperson. Det är helt sjukt struligt varje gång de ska leverera något och du kommer garanterat att ångra dig.
  Danish D gillar detta
 • Olle
  Olle skrev om UPS Sweden AB
  Det värsta företag jag någonsin varit i kontakt med.
  Danish D gillar detta
 • Robert W
  Robert W skrev om UPS Sweden AB
  Känns som man borde få en headsup när UPS kör ut saker. Men dom verkar överlag köra ut saker utan att ge en någon som helst headsup innan.
  Danish D gillar detta
 • Mattias N
  Mattias N skrev om UPS Sweden AB
  Ringer UPS för att meddela portkod - får då beskedet att de inte kan ta emot portkod förrän paketet är lastat för utkörning.
  Ringer UPS och meddelar portkod när paketet är lastat.
  Inte kommer det något bud. Ringer och kollar och få då som svar att budet behöver portkod. Påpekar att jag har lämnat portkod, får då besked att UPS inte kan garantera att föraren får portkoden om man ringer när paketet är lastat för utkörning. Frågar då om man kan lämna portkod innan paketet är lastat, men det kan man fortfarande inte.
  Danish D gillar detta
 • Jan L
  Jan L skrev om UPS Sweden AB
  Välj ett annat företag än ups om du vill skicka något. Dåliga rutiner och korkat beteende gör att försändelser går i retur och når ej sina adressater.
  Danish D gillar detta
 • Marcus A
  Marcus A skrev om UPS Sweden AB
  Jag kommer aldrig förstå hur det kan vara så svårt att flytta ett paket från en dörr till en annan, och att ringa mottagaren i fråga om det är svårt att hitta in eller liknande.
  Danish D gillar detta
 • Emmy H
  Emmy H skrev om UPS Sweden AB
  Helt värdelös service! De utkörare jag kommit i kontakt med är otrevliga och verkar inte ha kompetens nog att behandla varken gods eller kunder på ett vettigt sätt. Kartongerna som mina varor levererades i har tagit emot stötar så att det är hål i kartongerna, dessutom ett stort jack i högtalaren som låg i. Ups vägrar ta på sig denna skada och hävdar att det var för dåligt förpackat. Kartong, Wellpapp och frigolit var tydligen inte tillräckligt. Anlita inte Ups om du vill ha hela varor.
  Danish D gillar detta
 • Rolf
  Rolf skrev om UPS Sweden AB
  Danish D gillar detta

Karta

Större karta Vägbeskrivning
Elektronikhöjden 5, 175 43 Järfälla
Kategorier