Reco logotype För företag

113 omdömen om Active Rehab

Sedan starten 2022
Franciska V
Skrev om Active Rehab Göteborg Ej verifierat företag

Väldigt lyhörd och klok fysioterapeut, Annika! Även väldigt bra ledare för gruppen för medicinsk yoga, jag fick många aha-upplevelser och fick hjälp med att känna min andning bättre. Tacksam!

Erica L
Skrev om Active Rehab Göteborg Ej verifierat företag

Otrevlig personal, jag blev väldigt illa bemött utav personal på Active Göteborg pga att jag gjort en sen avbokning pga sjukdom. Jag har jobbat inom service som receptionist i många år och vet hur en receptionist bör bete sig och har aldrig varit med om nåt liknande. Skäms på er för ert beteende och sen att sko er på människor som har det svårt nog som det är! Sätter aldrig mer min fot på Active Rehab Göteborg

Marie Elisabeth L
Skrev om Active Rehab Kungälv Ej verifierat företag

Jag fick ett bra bemötande först. Jag fick en mckenzie övning som jag skulle göra hemma. Sedan skulle jag göra övningar i appen joint academy, där skulle jag även ha kontakt med min fysioterapeut. Tyvärr blev jag mycket sämre i ryggen av mckenzie övningen. Jag försökte få tag på fysioterapeuten i appen men hon svarade inte. Fick senare veta att hon var sjuk när jag ringde till active rehab, jag fick aldrig något svar från henne. Jag borde fått meddelande att hon var sjuk och de skulle satt in någon annan istället för henne.

Annika birgitta S
Skrev om Active Rehab Kinna Ej verifierat företag

Så besviken!! Blev så dåligt bemött av en fysioterapeut som nog bör överväga att gå i pension. Hon var snäsig och föreslog inlägg som minsann gick att köpa på Jula. Vilken sorts inlägg framgick inte. Blev irriterad när jag inte direkt förstod hennes beskrivning till övningar. Fick massor av övningar förslagna men när jag efterfrågade skriftlig beskrivning så fnös hon att det kunde hon minsann inte ordna. Kommer aldrig att sätta min fot där igen. Har idag varit på Närhälsans rehab och fick ett fantastiskt proffsigt bemötande och tydligt utskrivet träningsprogram.

ANN-CHRISTIN MONICA R
Skrev om Active Rehab Göteborg Ej verifierat företag

Det är alltid trevligt att gå till active rehab. Trevlig stämning och proffessionell personal. Jag upplever att man försöker anpassa träningen för varje individ. Det är viktigt, blir det för mycket är risken att man inte orkar. Jag går med glädje dit.

Lisbeth Ulrika A
Skrev om Active Rehab Kinna Ej verifierat företag

Jag sökte för problem i knä och fot. Vi kom överens om att börja med knät. Grundlig undersökning och lyhördhet. Behövde hemträningsprogram för att få det att funka. Enkla, tydliga instruktioner. Återbesök efter en månad för uppföljning och utveckling. Trevligt bemötande och kunnig sjukgymnast. perfekt!!

Svar från Active Rehab Kinna
Hej Lisbeth, Låter ju hur bra som helst!! Tack snälla för ditt fina omdöme, vi blir jätteglada när vi hör att att du är så nöjd. Ha det jättefint så länge. Mvh Active rehab.
Ann-Christin K
Skrev om Active Rehab Kungälv Ej verifierat företag

Svarar gärna på detta när jag varit där fler ggr . Svårt att efter ett besök ha ngn uppfattning

Svar från Active Rehab Kungälv
Hej Ann-Christin, Jag förstår! Du är välkommen att komma tillbaka och lämna ett nytt omdöme när du fått känna på det lite. Vi önskar dig allt gott så länge, Mvh Active rehab.
Bengt Harald J
Skrev om Active Rehab Kinna Ej verifierat företag

Väl bemött och saklig information samt bra träningsprogram.

Svar från Active Rehab Kinna
Hej Bengt, Härligt att höra!! Hoppas att träningen kommer hjälpa dig. Ha det jättefint så länge och tack för ditt fina omdöme, Mvh Active rehab.
Oskar L

Informativ, professionell och saklig

Svar från Active Rehab Göteborg
Hej Oskar, så roligt att läsa ditt fina omdöme och att du var så nöjd efter ditt besök! Ha de gott, Mvh Active rehab.
Claes Ebbe A
Skrev om Active Rehab Göteborg Ej verifierat företag

Hade problem med område runt höger axel efter tennis. Rehabövningar Bra bemötande och kändes professionellt!👍

Svar från Active Rehab Göteborg
Hej Claes, Ajdå! Men så roligt att höra att du fick sådan bra hjälp och övningar för din axel. Hoppas att du blir bättre snart och tack snälla för ditt fina omdöme. Ha det gott så länge, Mvh Active rehab. :-)
Marija Elisabeth C
Skrev om Active Rehab Landvetter Ej verifierat företag

Bara positivt Från bemötande vid disken till hjälpen och kunskapen hos min sjukgymnast Johan

Svar från Active Rehab Landvetter
Hej Marija, Så roligt att höra!! Tack för du tog dig tiden till att lämna ett omdöme, vi önskar dig allt gott så länge. Mvh Active rehab.
Harriet Elizabeth Clark R
Skrev om Active Rehab Kinna Ej verifierat företag

I was very impressed with the advice I was given by Anders. I came out feeling hopeful that he can help “fix” me and he will have a plan to improve my overall ability to continue running and cycling - and that makes me very happy :)

Svar från Active Rehab Kinna
Hi Harriet, thank you so much for your review, we are so happy to hear that you are pleased. With best regards, Active rehab.
Sandra Maria Johanna T
Skrev om Active Rehab Landvetter Ej verifierat företag

Har bara varit på ett nybesök än så länge. Fick en väldigt bra känsla. Fräscha lokaler. Glatt bemötande. Fysioterapeuten var lyhörd, pedagogisk och gav ett proffsigt intryck. Ser fram emot nästa besök!

Svar från Active Rehab Landvetter
Hej Sandra, Så roligt att höra om din upplevelse hos oss och att allt kändes så bra!! Det ser vi också fram emot. Tack för att du tog dig tiden till att lämna ett sådant fint omdöme. Ha det jättebra så länge så ses vi snart igen. Mvh Active rehab.
Britt Marianne F
Skrev om Active Rehab Landvetter Ej verifierat företag

Blev bra bemött, fick 2träningar jag skulle göra hemma o komma tillbaka om 10 dagar, hör lite dåligt o han pratade tyst

Svar från Active Rehab Landvetter
Hej Britt, Hoppas att dina hemmaövningar hjälper och så tycker jag att du säger till din fysioterapeut nästa gång att du hör dåligt så kan han prata högre så du förstår och hör vad han säger. Tack för att du lämnade ett omdöme, ha det fint så länge. Mvh Active rehab.
Sylvia Monica Margareta E
Sylvia Monica Margareta E
Skrev om Active Rehab Kungälv Ej verifierat företag

Bra bemötande Har så mycket fel i min kropp så vi tog ena delen och bestämde att jag skulle ta upp det med min vc för en remiss

Svar från Active Rehab Kungälv
Hej Sylvia, Vi blir så glada av att höra att du fick ett sådant fint bemötande. Ajdå! Så bra Sylvia, hoppas att allt löser sig för dig och att du blir bättre. Ta hand om dig så länge och tack snälla för att du tog dig tiden till att lämna ett omdöme. Mvh Active rehab.
Jette B
Skrev om Active Rehab Kinna Ej verifierat företag

Blev väldigt bra bemött av min handledare. Hon lyssnade noga när jag beskrev mina symtom. Det skall bli trevligt att bygga upp min hälsa hos er. Jag har fått rekomendationer av andra som bara pratar gott om er☺

Svar från Active Rehab Kinna
Hej Jette, Så roligt att höra!! Vi ser fram emot att ha dig hos oss och så hoppas vi på att du snart ska bli bättre. Tack för att du tog dig tiden till att skriva ett sådant fint omdöme. Vi önskar dig allt gott så länge! Mvh Active rehab.
Elsie-Marie A
Elsie-Marie A
Skrev om Active Rehab Kungälv Ej verifierat företag

Ville få hjälp med yrsel och balans efter virus på balans organet.(2 år sedan) Tränar mycket själv och ville få mer info om vad man kan göra t,ex en balans skola. Mår bra men kan kanske bli bättre.

Svar från Active Rehab Kungälv
Hej Elsie-Marie, Jag förstår! Ja vi har ju balansskola och det ska vara bra för att öva upp sin balans. Nämnde du för din fysioterapeut att du var intresserad av att börja med de? Hoppas att du blir bättre snart så är det bara att ringa oss på 031-919600 om du vill börja i balansskola. Tack för du tog dig tiden till att lämna ett omdöme. Ha de fint så länge! Mvh Active rehab.
Carina G
Skrev om Active Rehab Göteborg Ej verifierat företag

Bra bemötande från fysioterapeut. Tydlig information och tydliga instruktioner angående träning.

Svar från Active Rehab Göteborg
Hej Carina, Så roligt att höra att din upplevelse blev så bra hos oss. Tack för att du tog dig tiden till att lämna ett omdöme. Ha det fint! Mvh Active rehab.
Zalán K
Skrev om Active Rehab Kinna Ej verifierat företag

Har fått bra hjälp med smärtan

Svar från Active Rehab Kinna
Hej Zalán, Så skönt att höra! Tack för att du tog dig tiden till att lämna ett omdöme. Ha det jättefint, Mvh Active rehab.
Christer Hans Gunnar I
Skrev om Active Rehab Kungälv Ej verifierat företag

Jag hat besökt Active vid 3 tillfällen och möts alltid av positiva och engagerad personal.

Svar från Active Rehab Kungälv
Hej Christer, Vi blir jätteglada av att höra att du är så nöjd! Tack för ditt fina omdöme, ha det gott! Mvh Active rehab.
Veronica Elisabeth B
Skrev om Active Rehab Göteborg Ej verifierat företag

Jätte bra bemötande och bra tips

Svar från Active Rehab Göteborg
Hej Veronica, Så roligt att höra att du fick ett sådant bra bemötande och hjälp! Vi håller tummarna för att du blir bättre och att tipsen hjälper dig. Ha det jättefint nu, Mvh Active rehab.
Frey Lars Vincent H
Skrev om Active Rehab Kinna Ej verifierat företag

Utmärkt service och bemötande. Fick bra hjälp

Svar från Active Rehab Kinna
Hej Frey, Så roligt att höra!! Tack snälla för ditt fina omdöme, vi önskar dig allt gott. Mvh Active rehab.
Janne Gunnar O
Skrev om Active Rehab Göteborg Ej verifierat företag

Vänlig, trevlig och kunnig personal.

Svar från Active Rehab Göteborg
Hej Janne, Tack för ditt jättefina omdöme. Vi önskar dig allt gott, Mvh Active rehab.
Skrev om Active Rehab Kungälv Ej verifierat företag

Underbar personal med kunskap och en suverän inställning, bra utrustning för träning. Det enda mindre positiva är att man skulle behöva mer tid för vägledning än 10 tillfälle + kanske en annan behandling än träning.

Svar från Active Rehab Kungälv
Hej Anna, Vi blir jätteglada av att höra att du är så nöjd. Ja alla i kungälv är verkligen helt underbara!! Vi förstår, detta är alltid något du kan ta upp med din fysioterapeut så kan dem föreslå en annan behandling för dig. Om vi inte har just den behandlingen hos oss brukar dem alltid kunna rekommendera något annat ställe som har den behandlingen du vill ha. Du kan alltid maila till oss på info@active.nu så kan vi be din fysioterapeut kontakta dig. Ta hand om dig och tack för att du tog dig tiden till att lämna ett omdöme.
Ingrid Maria Helen B
Skrev om Active Rehab Landvetter Ej verifierat företag

Tillmötesgående, engagerad och noggrann personal. Det känns verkligen som att min rehabilitering är i fokus och att fullständig återställning är målet.

Svar från Active Rehab Landvetter
Hej Ingrid, Vi blir jätteglada av att läsa dina fina ord och att du tillsammans med din fysioterapeut har suttit ett mål. Vi tror på dig! Ha det jättefint så länge och tack för att du tog dig tiden till att lämna ett omdöme.
Bror Per Henrik P
Skrev om Active Rehab Kinna Ej verifierat företag

Fungerat vädigt bra, har inte haft mer än ett besök . Engagerade och trevliga.

Svar från Active Rehab Kinna
Hej Per Henrik, Vad roligt att höra att det gick så bra efter ditt första besök hos oss. Tack för att du tog dig tiden till att lämna ett omdöme, vi önskar dig allt gott. Mvh Active rehab.
Gun Elisabeth F
Skrev om Active Rehab Göteborg Ej verifierat företag

Fick bra förslag på rörelseträning hemma efter noga och intresserad undersökning. Både via frågor och fysisk koll. Bara gjort 2 besök, nöjd med dessa.

Svar från Active Rehab Göteborg
Hej Gun, Låter ju hur bra som helst! Vi hoppas på att dina övningar hjälper dig. Ha det så jättefint nu, Mvh Active rehab.
Ellie Elna Theresia D
Skrev om Active Rehab Kinna Ej verifierat företag

Tycker allt var toppen. Från att få tid till bemötande.

Svar från Active Rehab Kinna
Hej Ellie, Så roligt att höra du var så nöjd efter ditt besök! Tack för att du tog dig tiden till att lämna ett omdöme. Ha det jättefint! Mvh Active rehab.
Sofia Maria Elisabeth K
Skrev om Active Rehab Landvetter Ej verifierat företag

Min upplevelse hos active har varit bra

Svar från Active Rehab Landvetter
Hej Sofia, jätteroligt att höra att din upplevelse hos oss var bra. Tack för att du tog dig tiden till att lämna ett omdöme, ha det jättefint! Mvh Active rehab.
Maria Elisabeth H
Skrev om Active Rehab Göteborg Ej verifierat företag

Mycket bra bemött. stor engagemang.

Svar från Active Rehab Göteborg
Hej Maria, Så roligt att höra att blev så nöjd! Vi uppskattar att du tog dig tiden till att skriva ett omdöme, Ha det jättefint! Mvh Active rehab.
Robin K
Skrev om Active Rehab Landvetter Ej verifierat företag

Vänliga, informativa och kunniga väldigt effektiva

Svar från Active Rehab Landvetter
Hej Robin, Tack för ditt fina omdöme, jätteroligt att läsa att du är så nöjd! Vi önskar dig allt gott, Mvh Active rehab.
Isabell L
Skrev om Active Rehab Göteborg Ej verifierat företag

Bra och proffesionellt. Upplever att fysioterapeut kunnig.

Svar från Active Rehab Göteborg
Hej Isabell, Så roligt att höra!! Tack för att du tog dig tiden till att skriva ett omdöme. Vi önskar dig allt gott, Mvh Active rehab.
ANNIKA T
Skrev om Active Rehab Göteborg Ej verifierat företag

Kunniga, inlyssnande och trevliga.

Svar från Active Rehab Göteborg
Hej Annika, Tack snälla för ditt fina omdöme och så roligt att höra att du var så nöjd. Ha det så gott, Mvh Active rehab.
Petra Maria B
Skrev om Active Rehab Kinna Ej verifierat företag

Väldigt bra bemötande, både i receptionen och hos personen som jag hade tid hos som var både kunnig och förstående för min situation gällande ångest och stresshantering. Rekommenderar varmt Active Rehab i Kinna

Svar från Active Rehab Kinna
Hej Petra, Så roligt att höra att du var så nöjd och att du fick ett sådant bra bemötande hos oss. Du får ha det så fint så länge, Mvh Active rehab.
Kicki S
Skrev om Active Rehab Kungälv Ej verifierat företag

Linda föreläsaren var duktig pedagogisk och bra. Bra innehåll efter förväntan Löste inte att visa PPT för alla -- måste kunna tekniken innan.

Svar från Active Rehab Kungälv
Hej Kicki, Så roligt att läsa ditt fina omdöme och vi håller med dig, Linda är väldigt pedagogisk och en bra föreläsare och fysioterapeut. Tråkigt att det strulade till sig med powerpointen, ja det är bra om man förbereder den innan. Vi tar med oss ditt omdöme så kanske det funkar bättre tills nästa gång! Tack för du tog dig tiden till att lämna ett omdöme, ha det jättefint! Mvh Active rehab.
Skrev om Active Rehab Kungälv Ej verifierat företag

Fick det jag behövde med olika övningar att göra hemma

Svar från Active Rehab Kungälv
Hej Eva, Låter ju jättebra! Då hoppas vi på att övningarna hjälper och så får du ha det så fint så länge och tack snälla för att du tog dig tiden till att lämna ett omdöme. Mvh Active rehab.
Dagmar Ingegärd K
Skrev om Active Rehab Göteborg Ej verifierat företag

Positivt och professionellt bemötande. Lätt att få tid. Övningarna känns bra!

Svar från Active Rehab Göteborg
Hej Dagmar, Så roligt att höra att du fick en sådan bra upplevelse hos oss. Tack för ditt fina omdöme. Vi önskar dig allt gott, Mvh Active rehab.
Pär S
Skrev om Active Rehab Kinna Ej verifierat företag

Det är för tidigt att sätta betyg. Har gått där en gå g. Återkom senare. Ttvärr var jag tvungen att sätta ett betyg. Blev en rrea men är INGET betyg, sattes bara för att kunna säbda iväg .

Svar från Active Rehab Kinna
Hej Pär, du är så välkommen att komma tillbaka med ett nytt omdöme när du har gått hos oss några gånger. Vi önskar dig allt gott, Mvh Active rehab.
Anna Elisabeth J
Skrev om Active Rehab Kinna Ej verifierat företag

Bemötandet på plats var jättebra. Jag kände mig hörd och fick stor förståelse. Finns inget negativt att säga om det. Att boka tiden däremot gav en hel del frustration. Vårdcentralen sade att jag skulle ringa och boka tid. Då jag inte varit i kontakt med företaget tidigare gjorde jag som vårdcentralen sade. Kom inte fram på telefon vid de 3 tillfällen jag ringde. Mailade då in och fick svar att jag kunde ringa tillbaka, lämna mitt telefonnummer eller boka på nätet. Ringde en minut efter att jag fått mailet, men inte heller då fick jag svar på telefon. Och i mailet jag hade skickat ursprungligen fanns 3 telefonnummer att nå mig på så jag kände mig lite avspisad. Men fick bokat på nätet utan problem.

Svar från Active Rehab Kinna
Hej Anna, Jätteroligt att läsa ditt fina omdöme och vi blir så glada över att höra att du är så nöjd! Jag förstår och vi ber om ursäkt att det blev så för dig när du ringde. Under den veckan du ringde hade vi strul med våra telefoner och vi var i kontakt med vårt telefonabbonemang och dem visste inte var det var men nu ska det vara löst men jättebra att det löste sig för dig ändå. Ha det jättefint, Mvh Active rehab.
michael t
Skrev om Active Rehab Landvetter Ej verifierat företag

Underbar personal och super bra hjälp med min fotledsfrakturs rehab!

Svar från Active Rehab Landvetter
Hej Michael, så roligt att läsa ditt fina omdöme och vi blir så glada av att höra att var så nöjd efter ditt besök. Hoppas att foten blir bättre snart så får du ha det så fint så länge, Mvh Active rehab.
Ladda fler omdömen

Platser 4

Visar: 4 av 4

Om dessa omdömen

För oss på Reco är riktig transparens viktigt. För att hjälpa dig att utvärdera Active Rehab har vi sammanställt vad vi vet om deras omdömen

Trovärdighet
Låg

Trovärdighet baseras på hur stor andel av företagets kunder som tillfrågas att lämna ett omdöme och hur stor möjlighet Reco har att bekräfta kundrelationen.

Företaget har inte bekräftat sin företagssida eller samlat in några omdömen. Reco kan inte heller koppla omdömena till företagets faktiska kunder.

Dessa nivåer finns på Reco:
  1. Mycket Bra
  2. Bra
  3. Ok
  4. Låg

Detta är Reco

Oberoende omdömen från riktiga kunder
Vi jobbar hårt för att kontrollera att de som lämnar ett omdöme finns på riktigt och faktiskt har köpt den vara eller tjänst de skriver om. Det sker bland annat genom BankID och noggranna kontroller mot företagens kundregister.
Vi lever som vi lär
Vi tillåter inte att företag erbjuder någon slags betalning i utbyte mot omdömen, och på samma sätt tillåter vi inte oss själva att ta bort negativa omdömen för att ett företag vill eller erbjuder betalning för det. Hos oss går trovärdighet och din tillit alltid först.
Reco logotype Omdömen du kan lita på

Kategorier

Betyg & tidpunkt: