Reco logotype För företag

337 omdömen om Bygghemma

Sedan starten 2009
Ralph-martin F
Skrev om Bygghemma.se Ej verifierat företag

Beställde vägguttag en kväll kl 22.17. kl 22.28 anmälde jag återkallelse då det på fakturan lagts till 55 kr av Walley som fakturaavgift - på en digital faktura! Jag avbeställde direkt, men de Bygghemma skickade ut varan ändå! Om man inte kan återkalla ett köp efter 10 minuter och få det godkänt, hur snabb måste man då vara? Kommer aldrig mer att beställa från detta blufföretag. ÖÄnsklar jag hade läst alla inlägg här innan jag beställde.

Fredrik Klaus Stefan J
Skrev om Bygghemma.se Ej verifierat företag

VARNING ⚠️ Hade det funnits 0 hade jag satt det beställde ett Spabad med leveranstid 2-5 dagar stod också lagervara på det fick mail dagen efter att det skulle skickas tidigare men det gjorde det inte har nu gått över 2 veckor utan fått ens något spårningsnummer eller leveranstid dom vet inget har både ringt och mailat flera gånger men dom enda svar är att dom ska kolla upp det sen hör man inget mer dom hittar på saker för att lugna en som sen inte stämmer så va ni än gör beställ inte från dom är ett rikt bluff företag och bara ljuger finns betydligt bättre företag att beställa i från och tänk över om nått går sönder då har ni samma problem igen

Linda R
Skrev om Bygghemma.se Ej verifierat företag

Jag beställde en produkt hos Bygghemma för 23.000kr. Det blev en riktigt dålig köpupplevelse där jag kontaktade Bygghemma otaliga gånger på mejl och telefon då jag aldrig fick någon info om när produkten skulle levereras. Mina mejl fick inga svar. På mina telefonsamtal fick jag av varje person höra att de skulle kolla upp det, men de återkom aldrig. De hävdade att det var svårt att komma i kontakt med leverantören. När jag till sist fick ett mejl fick jag reda på att den förväntade leveranstiden låg en månad efter den förväntade på 5-10 dagar (som det fortfarande står på hemsidan och har stått hela tiden), och jag valde då att häva köpet. Fick då reda på att köpet hävdes av Bygghemma redan dagen innan, men jag blev inte kontaktad om det. När jag sedan en vecka senare var tvungen att kontakta dem igen pga att jag inte fått tillbaka några pengar fick jag höra att någon "glömt" att makulera ordern och betala tillbaka. Helt sanslöst. Jag vet inte vems fel den hör röran var, Bygghemmas eller leverantörens, men jag tänker aldrig igen ens fundera på köpa av någon av dem i framtiden. När jag dessutom skrev denna recension för produkten på deras hemsida fick jag till svar att den inte kunde publiceras då de såg att jag "hade frågor om produkten så att jag då borde kontakta kundtjänst". FULLKOMLIGT SKÄMTFÖRETAG! STOR STOR VARNING!

Anders J
Skrev om Bygghemma.se Ej verifierat företag

Beställde delar till takavvvattning. La beställning på lördag med besked om 2-5 arbetsdagars leveranstid. Nu på fredag då det gått 5 dagar har jag inte fått något spårningsnummer eller annat besked om leverans trots två samtal med kundtjänst (lång telefonkö). Avbeställer därför.

Mirela Suzanna V
Skrev om Bygghemma.se Ej verifierat företag

Beställde en högtryckstvätt för en månad sen. Lev tid var 4-7 dagar. Har varken fått varan, spårningslänk eller hjälp av kundservice. Har ringt och mailat 10 gånger, fortfarande är varan inte skickad. Har nu hört från flera andra att dom haft samma problem med leverans och att varan aldrig kommit fram. Massa lockpris bara...

Ladda fler omdömen

Platser 10

Visar: 5 av 10
Ladda fler platser

Om dessa omdömen

För oss på Reco är riktig transparens viktigt. För att hjälpa dig att utvärdera Bygghemma har vi sammanställt vad vi vet om deras omdömen

Trovärdighet
Låg

Trovärdighet baseras på hur stor andel av företagets kunder som tillfrågas att lämna ett omdöme och hur stor möjlighet Reco har att bekräfta kundrelationen.

Företaget har inte bekräftat sin företagssida eller samlat in några omdömen. Reco kan inte heller koppla omdömena till företagets faktiska kunder.

Dessa nivåer finns på Reco:
  1. Mycket Bra
  2. Bra
  3. Ok
  4. Låg

Detta är Reco

Oberoende omdömen från riktiga kunder
Vi jobbar hårt för att kontrollera att de som lämnar ett omdöme finns på riktigt och faktiskt har köpt den vara eller tjänst de skriver om. Det sker bland annat genom BankID och noggranna kontroller mot företagens kundregister.
Vi lever som vi lär
Vi tillåter inte att företag erbjuder någon slags betalning i utbyte mot omdömen, och på samma sätt tillåter vi inte oss själva att ta bort negativa omdömen för att ett företag vill eller erbjuder betalning för det. Hos oss går trovärdighet och din tillit alltid först.
Reco logotype Omdömen du kan lita på

Kategorier

Betyg & tidpunkt: