Reco logotype För företag

Reco logotype

Croisette

5 444

Ok

Hos Croisette möter du erfarna och engagerade mäklare med djup lokalkännedom och hög tillgänglighet. När du säljer din bostad med oss anpassar vi försäljningsprocessen efter dina specifika önskemål, och ser alltid till att dina behov står i centrum. Vi kombinerar lokal expertis med internationell marknadsföring, vilket ger...

Det här säger kunderna

De senaste omdömena med betyg 4 eller högre

Croisette Lund

Bästa mäklarteamet Emma och Ingrid. Många glada skratt och härliga diskussioner mitt i försäljningsprocessen gör att allt känns så mycket lättare som säljare. Vi är så nöjda!

Anna Eva Louise W

Sålde ett hus med hjälp av Croisette Lund

Croisette Malmö Hyllie

Engagerad och väldigt bra bemötande!

Robert M

Sålde en bostadsrätt med hjälp av Croisette Malmö Hyllie

Johanna Jönsson

We are very happy with Joanna as our broker. She was always available to answer our questions, and the whole process was fast, smooth, and clear. Thank you for all your help and support throughout the purchase!

Croisette Malmö Hyllie

Jonas är en väldigt bra mäklare. Återkopplar snabbt när man behöver fråga nått. Är hjälpsam

Zohra B

Köpte en bostadsrätt med hjälp av Croisette Malmö Hyllie

Emir Salkic

Vi är jättenöjda med det samarbete vi haft med Emir. Emir har varit med oss hela vägen, enkel att prata med, lyssnat på våra önskemål och med sin erfarenhet och kännedom om området fått oss att känna oss lugna och trygga i de val och beslut som behövt tas. Vi kan inget annat än att varmt rekommendera Emir.

Croisettes kontor

21 kontor tillgängliga hos Reco

Halland 1 Kalmar 1 Kronoberg 1 Skåne 13 Stockholms län 1 Södermanland 2 Uppsala 1 Östergötland 1

Croisette Uppsala

0.0
Låg

Detta är Reco:

Oberoende omdömen från riktiga kunder

Vi jobbar hårt för att kontrollera att de som lämnar ett omdöme finns på riktigt och faktiskt har köpt den vara eller tjänst de skriver om. Det sker bland annat genom BankID och noggranna kontroller mot företagens kundregister.

Vi lever som vi lär

Vi tillåter inte att företag erbjuder någon slags betalning i utbyte mot omdömen, och på samma sätt tillåter vi inte oss själva att ta bort negativa omdömen för att ett företag vill eller erbjuder betalning för det. Hos oss går trovärdighet och din tillit alltid först.