Toppenmäklare, bra kommunikation.
Johan Dahlgren
Johan Dahlgren är mäklare på Croisette Malmö Västra Hamnen
.Johan Dahlgren har varit registrerad mäklare sedan 2014-03. Johan Dahlgren har varit aktiv på Reco.se sedan 2014-11 och har fått 783 omdömen med ett betyg på 4.8. Johan Dahlgren har haft 116 försäljningar sen 2025-04 och har tillfrågat 98% av sina kunder efter omdömen.
2025-04 - 2026-03
783 omdömen om Johan Dahlgren
Johan har varit tillgänglig och flexibel under hela hela processen.
Johan, Var väldigt hjälpsam och gjorde allt han kunde för att få igenom affären. Flexibel med visningar och tillmötesgående.
Jag upplevde att Johan var väldigt lyhörd och svarade upp mot de förväntningar som jag hade. Han löste en extra visning omgående och återkom snabbt när jag hade vissa frågor. När jag väl hade bestämt mig gick allt väldigt smidigt, precis som jag önskade. Jag kände ett stort förtroende för Johan och är väldigt nöjd med allt i samband med affären.
Snabb på återkoppling, tryggt!
Bra kommunikation! Trevlig 👍👌
Jag upplevde Johan som effektiv, flexibel och ihärdig under försäljningen av vår lägenhet. Vi träffade och jämförde ett flertal mäklare inför försäljningen, och valde Johan eftersom han dels verkade ha en rimlig och realistisk bild av marknaden just nu, dels kunde presentera olika försäljningsstrategier beroende på när i tiden vi ville sätta igång. När vi väl valde att gå vidare med vår försäljning upplevde jag Johan som väldigt aktiv och engagerad från start. Vi fick vi sålt lägenheten snabbare än vi vågat hoppas, till ett pris över det förväntade.
Johan var väldigt hjälpsam under hela försäljningen gång!
Mäklar proffs rakt igenom med ett mycket trevligt och positivt bemötande samt insiktsfulla rekommendationer inför visningar. Strategisk och genomtänkt i upplägget av försäljning, marknadsföring och kommunikation. Mycket bra analys av marknaden och förutsättningarna. Sist men inte minst, jobbar effektivt med fokus på målet. Våra förväntningar införlivades helt och hållet.
Johan Dahlgren har genom hela processen varit otroligt proffsig. Han är oerhört kompetent, lyhörd och ödmjuk. En utomordentlig mäklare som med råge levt upp till våra förväntningar. Kan varmt rekommenderas!