Edvin Karajkovic

Edvin Karajkovic

Edvin Karajkovic är mäklare på Croisette Malmö Västra Hamnen

Edvin Karajkovic har varit registrerad mäklare sedan 2015-04. Edvin Karajkovic har varit aktiv på Reco.se sedan 2020-09 och har fått 138 omdömen med ett betyg på 4.8. Edvin Karajkovic har haft 21 försäljningar sen 2025-07 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

2025-07 - 2026-06

138 omdömen om Edvin Karajkovic

Sedan starten hos Reco 2020
Eddie G
Sålde sin lägenhet med hjälp av Edvin Karajkovic en del av Croisette Malmö Västra Hamnen
Västra Hamnen

Fantastisk mäklare! Kompetent, kommunikativ, lyhörd och inkluderande i hela processen. Rekommenderas starkt!

Ines L
Västra Hamnen

We were extremely satisfied with Edvin handling our sale of our apartment in Västra Hamnen. He handled everything with professionalism, empathy and swiftness. Additionally, he spoke perfect English and there was never any miscommunication. Would definitely let Edvin sell our home again!

Kunal Shah L
Västra Hamnen

super trevlig kille! Edvin är väldigt proffsig och har mycket i omtanke runt säljarens behov. Rekommenderar Edvin till alla säljare 👌🏽✨

Ingela L
Köpte sin lägenhet med hjälp av Edvin Karajkovic en del av Croisette Malmö Västra Hamnen
Västra Hamnen

Hej både bra och mindre bra. Bra med att ordna visningar - snabbt och enkelt. Inte helt närvarande vid visning - kunde informerat mer muntligen för att underlätta för mig som köpare. Tycker inte att han riktigt företrädde både säljaren och köparen, dvs mig. Bl.a. gav han ett eget förslag på att lösa en fråga med en kompensation som kändes helt fel till mig.

Svar från Edvin Karajkovic

Tack för din återkoppling. Jag är glad att du upplevde visningsprocessen som smidig. Jag ordnade två ordinarie visningar samt en privat visning där jag gick igenom bostaden, svarade på de frågor som ställdes och fanns tillgänglig för dialog under processen. Därför är det tråkigt att du inte upplevde mitt engagemang och stöd på det sätt som var min avsikt. Förslaget kring kompensation var endast tänkt som ett neutralt försök att hitta en väg framåt när parterna hade olika uppfattningar, och jag beklagar att det upplevdes...

Christina Madeleine C
Västra Hamnen

Pålitlig, vet vad han kan, mjuk, tillmötesgående. Jätte nöjd

Fredrik L

Pålitlig, kunnig och serviceinriktad

Nicole B
Söderkulla

Vi blev bemötta på ett väldigt trevligt och professionellt sätt av Edvin från första kontakten. Han var lätt att prata med, tillgänglig och svarade snabbt på våra frågor. Vi hade förväntningar om en smidig och tydlig process, och det levde han verkligen upp till. Allting gick snabbt och effektivt, och han hjälpte till att driva igenom affären på ett tryggt sätt. Sammanfattningsvis är vi väldigt nöjda med Edvin i samband med köpet av vår bostad på Duvhöksgatan 6B. Det kändes tryggt genom hela processen och vi uppskattade hans engagemang och sätt att arbeta.

Christina B
Dockan

Har bara gott att säga om Edvin. Trevlig och proffsig rakt igenom!

Sean R
Västra Hamnen

Jätte bra märklare andra gången vi haft å göra med Edvin.

Kristina B
Västra Hamnen

Min sonhade främst kontakt med Edvin. Han fick alltid kontakt med honom vid behov. Jag kände mig lugn och trygg. Ordning och reda. Mycket positivt. 😃👌