Reco logotype För företag

1303 omdömen om MrCAP

Sedan starten 2010
Nabil N
Skrev om MrCAP Sisjön Bekräftad företagssida

Riktigt duktiga på det dom gör. Här kommer vi lämna alla våra bilar. Min bil blev som ny. Super nöjd

Ingvar Å
Skrev om MrCAP Sisjön Bekräftad företagssida

Fantastiskt bra jobb och trevligt bemötande

Jens J

Bemötande, kundservice och resultat helt strålande 10/10

Afam Å
Skrev om MrCAP Sisjön Bekräftad företagssida

Toppen service! Har aldrig haft problem, lämnat in bilen varje år och är supernöjd!

Ryddemarkbil Uppsala
Skrev om MrCAP Sisjön Bekräftad företagssida

Vi på Riddermark Bil vill förtydliga att den bild som målas upp i recensionen inte överensstämmer med våra erfarenheter av MrCAP Sisjön. Vi har under lång tid hänvisat många kunder dit och fått mycket positiv återkoppling. De har alltid bemött både oss och våra kunder professionellt och levererat arbeten med hög kvalitet. I det här specifika fallet har kunden varit mycket svår att tillmötesgå, trots stora ansträngningar från flera inblandade parter. MrCAP Sisjön tog sig an ärendet för att hjälpa både kunden och oss och gjorde sitt yttersta för att hitta en bra lösning. Därför anser vi inte att recensionen ger en rättvis eller trovärdig bild av hur företaget normalt arbetar eller hur situationen faktiskt hanterades.

Houman O
Skrev om MrCAP Sisjön Bekräftad företagssida

Jag lämnade min bil för polering och keramikbehandling på den här platsen. När jag hämtade bilen begärde de ytterligare 500 kronor, vilket vi inte hade kommit överens om tidigare. Jag hittade också många synliga repor och fläckar på bilen som inte var reparerade. När jag klagade till chefen (Farhad) och vägrade betala de extra pengarna blev han väldigt aggressiv och började svära och förolämpa mig! Jag har aldrig varit i en liknande situation förut där man betalar för en tjänst men blir förolämpad istället. Chefen har allvarliga psykiska problem! REKOMMENDERAR INTE DETTA STÄLLE! Nollbetyg för kundservicen och arbetet var inte heller vad de lovar online.

Svar från MrCAP Sisjön
Hej, Vi beklagar att du väljer att beskriva händelsen på detta sätt, eftersom din redogörelse inte stämmer överens med vad som faktiskt inträffade. Du kom till oss efter att bilfirman i Ryddemarkbil Uppsala som sålt bilen kontaktat oss och bett om vår hjälp. De hade själva haft stora och återkommande problem i kontakten med dig angående bilens repor och skador och vände sig därför till oss för att försöka hitta en lösning och avsluta ärendet på ett bra sätt. Tydligen hade du ring de över 70ggr på en dag! Vi tog emot bilen och lade ner mycket tid och arbete på att förbättra den så långt det var möjligt. När arbetet var färdigt uttryckte du att du var nöjd och glad över resultatet. De 500 kronor som du nämner var inte någon extra kostnad för poleringen heller. På din egen begäran åkte vi till Audi Göteborg och hämtade ett lackstift som du själv hade beställt till bilen. Vi lade ut pengarna åt dig som en extra service och bad endast om att få tillbaka kostnaden för ditt eget inköp. Detta kan självklart styrkas med dokumentation ( kvitto och dina sms) Trots det vägrade du att betala när bilen hämtades. När situationen därefter blev mycket otrevlig, aggressiv och hotfull meddelade vi att vi inte längre kunde ta emot dig som kund. Vi accepterar alltid saklig kritik, men vi accepterar inte hot eller respektlöst beteende mot vår personal. Vi hade blivit varnade från Ryddemarkbil att du var mycket speciell och otrevlig men vi har aldrig stått på någon i din Bibi innan tyvärr. Att du dessutom väljer att skriva att företagets chef har ”allvarliga psykiska problem” är ett grovt och helt oacceptabelt personangrepp. Vi kommer däremot inte att svara med liknande påståenden om dig, utan håller oss till det faktiska händelseförloppet och den dokumentation som finns. Tvärtemot står det endast goda kommentarer och bemötande om just Farhad på omdömena! MrCAP Sisjön har 4,9 av 5 i betyg på Reco, vilket speglar den höga kvalitet och service som våra många nöjda kunder upplever. Vi har byggt upp vårt goda rykte under lång tid genom seriöst arbete och ett professionellt bemötande. Det är också viktigt att klargöra att problemen i kontakten med dig inte började hos oss. Bilfirman hade redan haft omfattande svårigheter i ärendet och bad oss uttryckligen om hjälp för att försöka lösa situationen. Vi gjorde vårt yttersta, utförde ett mycket fint arbete och hjälpte till långt utöver vad som normalt kan förväntas. Vi står bakom det arbete som utfördes och beklagar att du nu väljer att publicera en missvisande berättelse efter att vi meddelat att vi inte längre önskar ha dig som kund
Zoran K
Zoran K
Skrev om MrCAP Sisjön Bekräftad företagssida

Lämnade in min bil på rekond samt keramisk lackbehandling och glasbehandling. Bilen är tämligen ny och resultatet blev väldigt bra, jag är helnöjd! Personalen var väldigt trevlig och hade ett bra bemötande. Rekommenderas!

Caroline A
Skrev om MrCAP Sisjön Bekräftad företagssida

Supertrevlig personal och jättebra utfört arbete

Johan W
Skrev om MrCAP Sisjön Bekräftad företagssida

Min bil fick keramisk lackbehandling och glasbehandling. Trots att bilen är ganska ny så blev den finare än ny efter besök hos Mr Cap, Sisjön

Clas G
Skrev om MrCAP Sisjön Bekräftad företagssida

Jag lämnade in min bil för att ta bort dekaler. Bemötandet var vänligt och professionellt. Själva jobbet på bilen är förstklassigt och jag är mycket nöjd. Rekommenderar varmt MrCap. 10 av 10

Joakim E
Skrev om MrCAP Sisjön Bekräftad företagssida

Mycket trevlig och proffsig personal. Därtill ett otroligt jobb på min mc ni gjorde. Den va rätt fin innan i solid svart med tillhörande tvättrepor. De försvann och ett annat djup i lacken som resultat , plus alla detaljer på motorcykeln som blev som nya. Tusen tack för ett kanonjobb!

Dick G
Skrev om MrCAP Sisjön Bekräftad företagssida

Bra o trevligt bemötande, bra resultat på jobbet

Maria D

Bäst och mycket kundvänlig . Alltid trevliga

Mails C
Skrev om MrCAP Sisjön Bekräftad företagssida

Jättebra Service; har alltid hjälpt mig få en lucka för tvätt även när jag har ringt i lagom tajt tid. Underbar behandling på bilen varje gång, har aldrig fått bilen tillbaka med någon repa. Väldigt professionellt samt snabbt biltvätt, rekommenderar starkt!

Skrev om MrCAP Sisjön Bekräftad företagssida

Väldigt trevliga och tillmötesgående och gör ett fantastiskt jobb!

Kianosh B
Skrev om MrCAP Sisjön Bekräftad företagssida

Vill passa på att tacka för ett kanon jobb. Rekomenderar er starkt för de som vill ha ett fantastiskt jobb med super bra resultat och riktigt härliga och trevliga personal. Åter igen, tack!

Jens K
Skrev om MrCAP Sisjön Bekräftad företagssida

Proffsigt och trevligt bemötande!

Leif E
Skrev om MrCAP Sisjön Bekräftad företagssida

Exceptionellt bra resultat och mycket professionell service. Bilen ser fantastisk ut efter behandlingen. Rekommenderas starkt.

Bengt I
Skrev om MrCAP Sisjön Bekräftad företagssida

Mycket trevligt och professionellt bemötande både vid lämnandet och leveransen av ”den nya bilen”. Personerna som utfört lackbehandlingen har gjort ett perfekt arbete.

Marcus D
Skrev om MrCAP Sisjön Bekräftad företagssida

Bilen var rätt fin innan, men efter polering och keramisk lackförsegling är den fantastisk! Jag fick också ett kompispris på keramisk behandling av fönstren och impregnering av suffletten när de ändå hade bilen inne över natten.

Svar från MrCAP Sisjön
Tack för förtroendet! Det är era fina recensioner som får oss att bli motiverade till bättre resultat!!
Siavosh B
Skrev om MrCAP Sisjön Bekräftad företagssida

Fick väldigt trevligt bemötande. Fick professionell hjälp med min bil samt fick förklaring vilket som är bästa alternativet för min bil. Har varit hos flera rekond firmor men mrcap är den jag är nöjdas med. Va väldigt nöjd med resultatet något jag rekommenderar

Lill N
Skrev om MrCAP Sisjön Bekräftad företagssida

Bästa recond stället i Göteborg! Så fin bil -de har verkligen gjort allt och lite till! Nu kan min bil säljas som ny!!

Mahzad M
Skrev om MrCAP Sisjön Bekräftad företagssida

Gruppen är fantastiskt, dem hjälpsam och verkstad pris är underbar när man jämför med andra för samma situationen.

Mäklarfirman K
Skrev om MrCAP Sisjön Bekräftad företagssida

Bra kvalitet och mycket trevlig personal

Mats K
Skrev om MrCAP Sisjön Bekräftad företagssida

Snabb, noggran och bra service

Ladda fler omdömen

Platser 13

Visar: 5 av 13
Ladda fler platser

Om dessa omdömen

För oss på Reco är riktig transparens viktigt. För att hjälpa dig att utvärdera MrCAP har vi sammanställt vad vi vet om deras omdömen

Trovärdighet
Ok

Trovärdighet baseras på hur stor andel av företagets kunder som tillfrågas att lämna ett omdöme och hur stor möjlighet Reco har att bekräfta kundrelationen.

Reco anser att företaget har en okej trovärdighet utifrån möjligheten att verifiera kundrelationen samt andelen tillfrågade kunder.

Dessa nivåer finns på Reco:
  1. Mycket Bra
  2. Bra
  3. Ok
  4. Låg

Detta är Reco

Oberoende omdömen från riktiga kunder
Vi jobbar hårt för att kontrollera att de som lämnar ett omdöme finns på riktigt och faktiskt har köpt den vara eller tjänst de skriver om. Det sker bland annat genom BankID och noggranna kontroller mot företagens kundregister.
Vi lever som vi lär
Vi tillåter inte att företag erbjuder någon slags betalning i utbyte mot omdömen, och på samma sätt tillåter vi inte oss själva att ta bort negativa omdömen för att ett företag vill eller erbjuder betalning för det. Hos oss går trovärdighet och din tillit alltid först.
Reco logotype Omdömen du kan lita på

Kategorier

Betyg & tidpunkt: