MrCAP Kalmar

MrCAP Kalmar

En del av MrCAP www.mrcap.com
  • BadgeThreeYears

Välkommen till MrCAP Kalmar! På Odalvägen 1 i Kalmar hittar du MrCAP Kalmar. Ge din bil den omtanke som den förtjänar. En fräsch och fin bil ser inte bara bra ut, den ser också till att hålla sitt värde. Vi har en rad olika behandlingar för din bil för att stärka dess skydd både invändigt och utvändigt. Tjänster: Rekond,...

183 omdömen om MrCAP Kalmar

Sedan starten hos Reco 2021

Kollektivavtalsstiftelsen Trygghetsr K

Mycket bra bemötande och servicemind på alla sätt

Svar från MrCAP Kalmar

Tack snälla! Vi strävar alltid mot att ha en hög servicenivå och ett bemötande i världsklass.

Anna P
Skrev om MrCAP Kalmar

Alltid toppen 👍🏻 vi är mycket nöjda varje gång

Svar från MrCAP Kalmar

Tack Anna! Alltid lika trevligt att få ta hand om era bilar! :) Väldigt stolta över att ni är så nöjda!

Nils S
Skrev om MrCAP Kalmar

Mycket väl bemötande och smidig bokning. Var tvungen att omboka och det löstes snabbt och smidigt till full belåtenhet. Arbetet som sen utfördes var mycket proffesionellt och noggrannt utfört. Även det till full belåtenhet. Kan varmt rekommendera Mr Cap till andra

Svar från MrCAP Kalmar

Tack Nils! Vi är alltid flexibla och serviceinriktade för att hitta hållbara lösningar till er kunder. Väldigt stolta över att vi uppfyller era höga krav gällande servicen och arbetet! Tack snälla!

Heléne A
Skrev om MrCAP Kalmar

Ja ni är bästa stället att får bilen fin jag hör av mig nästa år

Svar från MrCAP Kalmar

TACK Heléne! Du är alltid välkommen och så stolta över ert återkommande förtroende!

Göran T
Skrev om MrCAP Kalmar

Utmärkt bemötande och arbete, precis som tidigare!

Svar från MrCAP Kalmar

Tack Göran för ditt återkommande förtroende! Som du skriver är du väldigt nöjd med vår service & arbete. Vi är väldigt nyfikna på hur vi skulle kunna bli ännu bättre eftersom du lämnat 4 av 5. Varmt välkommen att höra av dig!

Andreas L
Skrev om MrCAP Kalmar

Bra och noga utfört arbete. Rekommenderas😀

Svar från MrCAP Kalmar

Tack Andreas!! :) Roligt att du rekommenderar oss!

Lennart E
Skrev om MrCAP Kalmar

Bra bemötande. Bra resultat. Gillade ej att man satt dit reklamlisten på reg.skylten utan att fråga.

Svar från MrCAP Kalmar

Tack Lennart! Härligt att du är nöjd med vår service och behandling. Precis som om du köper en bil eller liknande så sitter det en plastlist för att hålla fast reg.skylten. Denna byter vi, som sagt precis som bilfirmorna. Som en del av marknadsföringen, där det blir tydligt vem som har behandlat bilen. Den är enkel att klicka loss och dit. Din gamla med någon annans reklam ligger alltid i bagageluckan och är fritt för dig att välja, vems reklamlist du vill åka runt med. Har kunderna ingen reklam idag, så byter vi heller...

Hans L
Skrev om MrCAP Kalmar

Snabb hantering av ärendet och utmärkt resultat efter besöket. Kommer sannolikt ta kontakt med er igen vid liknande skador ( fixa små bucklor) även rekommendera era tjänster till vänner och bekanta.

Svar från MrCAP Kalmar

Härligt Hans! Vårt mål är att vara en helhets leverantör, det vi inte löser själva har vi flera fantastiska partners inom branschen, alltifrån lack, bucklor, foliering osv. Det ska vara enkelt för er som kunder, lämna bilen på ett och samma ställe, vi löser resten!

Mats H
Skrev om MrCAP Kalmar

Mycket bra och alltid nöjd med både bemötande och resultatet av bilen 👍

Svar från MrCAP Kalmar

Så roligt att höra Mats! Vårt mål är att vara med er kunder hela vägen, från första kontakt till efter behandlingen. Alltid en hög servicenivå, noggrannhet. ett leende på läpparna och givetvis ett fantastiskt resultat!

Naengnoi R
Skrev om MrCAP Kalmar

Fantastiskt bemötande, kunskap och en fantastiskt fin bil efter tvätt & polering.

Svar från MrCAP Kalmar

Tack snälla! Vi försöker alltid i den mån det går, att skräddarsy kundens behandlingar efter just dina specifika önskemål. Varmt välkommen tillbaka!

Håkan J
Skrev om MrCAP Kalmar

Trevligt bemötande och ett väl utfört jobb.

Svar från MrCAP Kalmar

Tack Håkan! Hoppas vi ses snart igen!

Simon J
Skrev om MrCAP Kalmar

Proffs på det dom gör och servicen är ut över det vanliga, lyssnar på ens behov och levererar alltid över förväntningarna! Rekommenderar starkt MrCap i Kalmar!

Svar från MrCAP Kalmar

WOW vilka fina ord! Vi sträcker lite extra på oss idag, vårt mål är att alltid tillgodose varje kunds individuella behov. Samt göra det där lilla extra för att överträffa era behov! Stort tack för förtroendet!

Rolf N
Skrev om MrCAP Kalmar

Mycket bra. Motsvarade förväntningarna i kvalitet och service.

Svar från MrCAP Kalmar

TACK ROLF! Härligt att vi möter upp era önskemål och förväntningar!

Helen B
Skrev om MrCAP Kalmar

Snabbt, trevligt och proffsigt bemötande. Lösningsorienterad. Vi har köpt både Lackförseglingar, rekondpaket och tvätt och städ-tjänster för oss och våra kunders bilar.

Svar från MrCAP Kalmar

TACK! Vi strävar alltid efter att hitta den bästa och mest prisvärda lösningen för varje individuella fordon. Vi är stolta över att ha ett så bra samarbete med andra seriösa aktörer i branschen som ni är.

Stavros G
Skrev om MrCAP Kalmar

Väldigt bra service och resultatet var fantastiskt!

Svar från MrCAP Kalmar

Tack för ert återkommande förtroende Stavros! Hoppas ni är mer i närområdet snart, så vi får underhålla era fordon!

Åke Christer G
Skrev om MrCAP Kalmar

Trevlig personal och noggranna Inga problem om man påpekar något

Svar från MrCAP Kalmar

Tack snälla Åke! Kul att du uppskattar vår service och noggrannhet, perfekt att upplysa oss när ni som kund lämnar bilen, som ni önskar att vi lägger extra tid och fokus på.

Andreas B
Skrev om MrCAP Kalmar

Trevligt och proffesionellt bemötande. Suveränt resultat på bilen!

Svar från MrCAP Kalmar

Så roligt Andreas att ni blev så nöjd med vårt arbete. Er bil blev verkligen grym!

Nikolaos R
Skrev om MrCAP Kalmar

Prisvärd bra bemötande trevlig personal

Svar från MrCAP Kalmar

Nikolaos! Tack för ditt återkommande förtroende! Varmt välkommen tillbaka!

Bo H
Skrev om MrCAP Kalmar

Bra service. Trevligt bemötande.

Svar från MrCAP Kalmar

Tack Bo! Så stolta över att vi levererar hög service och resultat som når upp till dina krav!

Susanne W
Skrev om MrCAP Kalmar

Biltvätt, lackskydd Alltid trevligt bemötande av personalen. Bilen är ren och fin när den rullar ut.

Svar från MrCAP Kalmar

Tack Susanne! Alltid lika kul när du kommer på besök & vi är otroligt tacksamma för ditt återkommande förtroende!

Anders H

Trevligt bemötande hjälpsamma

Svar från MrCAP Kalmar

Tack Anders! Varmt välkommen tillbaka!

Mikael H
Skrev om MrCAP Kalmar

En återbehandling som var helt enligt förväntan.

Svar från MrCAP Kalmar

Tack Mikael! Alltid lika kul när vi möter er kunders förväntningar!

Triator T
Skrev om MrCAP Kalmar

trevligt och proffsigt bemötande snabb hantering när det blev lacksläpp väldigt bra resultat Tack för ett bra jobb!

Svar från MrCAP Kalmar

Tack snälla! Ja det blir alltid lite speciellt med äldre klassiker, man vet aldrig vad tidigare ägare gjort. Men tur att vi har många bra samarbetspartners som rycker in och fixar det som vi inte gör. Så att ni kunder får en bra helhetslösning och ett fantastiskt slutresultat!

Kjell K
Skrev om MrCAP Kalmar

Vänligt, seriöst och professionellt. Höga förväntningar genom kontakter med bekanta som anlitat MrCap. Företaget levde upp till mina höga förväntningar med råge. I sammanfattning är jag helnöjd med det arbete som utfördes(lyckades "trolla bort" ganska stora skråmor på både höger och vänster framskärm. Dessutom i mitt tycke till modest pris.

Svar från MrCAP Kalmar

Tack Kjell! Så roligt att du gav oss chansen och att vi överträffade dina redan höga förväntningar! Hade varit intressant med tanke på resultatet och dina fina ord, vad vi hade kunnat göra för att få full pott i ditt betyg? Eller är 5/5 omöjligt? :)

Gerth Tage Urban Petersson Åkeri G

Mycket bra bemötande,levde verkligen upp till mina förväntningar.

Svar från MrCAP Kalmar

Tack Gerth! Alltid ett nöje att få underhålla era fordon!

Gerd N
Skrev om MrCAP Kalmar

Det bästa bemötande man kan få att få . En rentvättad bil in och utvändigt. Bilen har jag lämnat för tvätt hos andra ,men MrCAP är sååå bra. Kommer att anlita denna firma varje gång. Bilen blev verkligen REN. Rekommenderar MrCAP till andra.

Svar från MrCAP Kalmar

WOW GERD! Kan vi få ett bättre betyg?! Så stolta vi blir, tack snälla!

Stefan W
Skrev om MrCAP Kalmar

Snabb och enkel kommunikation, rätt pris och superbra resultat. Återkommer garanterat

Svar från MrCAP Kalmar

Tack Stefan! Va härligt att du uppskattar vår service & utfört arbete! Du är varmt välkommen tillbaka!

Rolf Raymond S
Skrev om MrCAP Kalmar

Tog kontakt för att åtgärda ett dörruppslag. Fick snabbt förslag på tid för åtgärd. Kördes sedan in till Kalmar medan arbetet utfördes och hämtades när det var klart. Utmärkt bemötande hela tiden. Levde helt upp till förväntningarna.

Svar från MrCAP Kalmar

Tack, tack & tack! Härligt att det lilla extra uppskattas & uppmärksammas. Vi försöker alltid att underlätta och tillmötes gå våra kunders önskemål och är lösningsorienterade!

Oskar L

Proffsigt och klockrent resultat

Svar från MrCAP Kalmar

Tack snälla Oskar för dina fina ord! Otroligt tacksamma för förtroendet, varmt välkommen tillbaka!

Anders K
Skrev om MrCAP Kalmar

Allt perfekt! Har nog missat att lämna omdöme :) Det börjar ju snart dra i hop sig att komma till er igen! Anders.

Svar från MrCAP Kalmar

Tack Anders! Du är alltid så välkommen, kul att du är nöjd och återkommer :)

Lisette O
Skrev om MrCAP Kalmar

Tack för hjälpen med mitt stenskott. Hjälpen att komma hem när jag lämnade bilen och trevligt bemötande över huvud taget./Lisette

Svar från MrCAP Kalmar

Tack Lisette! Vi försöker alltid att tillmötes gå våra kunders önskemål, om det så gäller skjuts eller att vi hämtar och lämnar fordonet. Du får gärna återkomma med vad vi hade kunnat göra ännu bättre för att få högsta betyg.

Anders Ingvar K
Skrev om MrCAP Kalmar

Bilen blev som ny, ett bra sätt att få känslan av ny bil. Jag har alltid lämnat min bil på McCap

Svar från MrCAP Kalmar

Tack! Så tacksam och glad för ditt återkommande förtroende.

Carcenter As Ab C
Skrev om MrCAP Kalmar

Super proffs! Mr.Cap utför behandlingar på samtliga våra fordon inför försäljning!

Svar från MrCAP Kalmar

Tack! Det är enkelt att jobba med proffs, från båda hållen, Enkelt, tydligt och hög nivå!

Monica G
Skrev om MrCAP Kalmar

Hej Var helt nöjd med utförd behandling FormulaU Resealant. Trevligt bemötande av personalen

Svar från MrCAP Kalmar

Tack snälla Monica! Så roligt att du är nöjd och att du trivs som kund hos oss! Varmt välkommen tillbaka!

Leif N
Skrev om MrCAP Kalmar

Trevligt bemötande och tillmötesgående förslag på lämpliga behandlingar. Har alltid varit nöjd med resultatet på allt ifrån tvätt till lackbehandlingar.

Svar från MrCAP Kalmar

tack leif! roligt att du alltid är nöjd hos oss! Väldigt intressant med feedback på vad vi skulle kunna göra ännu bättre så att du skulle lämna 5 av 5? Tack och ses snart igen!

Maria S
Skrev om MrCAP Kalmar

Bästa servicen och alltid lika nöjd med resultatet. Rekommenderas varmt!

Svar från MrCAP Kalmar

Tack snälla Maria! Så roligt att du är nöjd och vi är så tacksamma för ditt återkommande förtroende!

Karl-Johan Å
Skrev om MrCAP Kalmar

Trevligt bemötande, kunnig och duktiga. Leverera alltid ett bra resultat på sina jobb

Svar från MrCAP Kalmar

Tack snälla Karl-Johan, alltid kul att kunna hjälpa er och leverera. Gott samarbete gör allt roligare. TACK!"

Hgl Svenska Padel Ab H

Grym service och mkt duktiga! Kan varmt rekommendera MrCap i Kalmar.

Svar från MrCAP Kalmar

Tack snälla! Tack för förtroendet och att ni uppskattar vår service.

Nicklas F
Skrev om MrCAP Kalmar

Otroligt hög servicenivå, fantastiskt bemötande och alltid perfekt resultat.

Svar från MrCAP Kalmar

Nicklas, wow! Tack för dina fina ord! Så tacksam att ha er som kund. Tack!

Maria T
Skrev om MrCAP Kalmar

Väl bemött och snabb hjälp. Utförde vad vi kommit överens om, ut och invändig recond av bil.

Svar från MrCAP Kalmar

Tack snälla Maria! Väldigt fina ord och vi är tacksamma för förtroendet! Vi strävar alltid efter att möta er kunders önskemål och förväntningar.

Morgan B
Skrev om MrCAP Kalmar

Det satt en hel del asfaltsfläckar kvar trotts att bilen lackförseglades. Inredningen var inte rengjord på några ställen. Men bilen såg ju fräsch ut på avstånd.

Svar från MrCAP Kalmar

Tack för din feedback Morgan! Om bilen inte underhålls eller missköts innan besöket, så är slutresultatet inte lika självklart. Man får även vad man betalar för. En kombination av ovan gör att slutresultet kanske inte blir riktigt i den nivå man är van vid, men det går så klart att uppnå med en annan typ behandling, där mer tid kan läggas på fordonet.

Mats Axel Edvard H

Mycke bra bemötande Snabb tid för åtgärd Fint arbete för mina plåtskador

Svar från MrCAP Kalmar

Tack Mats! Härligt att vi kan hjälpa till även med att åtgärda bucklor och få bilen som ny utan massa spackel och lackering!

Berne E
Skrev om MrCAP Kalmar

Fint och proffsigt arbete, bra bemötande, toppenservice!! Gjorde lackkonserveringen, viket jag varmt kan rekommendera

Svar från MrCAP Kalmar

Tack Berne! Så roligt och tacksamma för förtroendet!

Johan Kristoffer K

Bra jobb o trevlig personal.................

Tack snälla! Varmt välkommen tillbaka

Freddy L
Skrev om MrCAP Kalmar

Mycket trevligt bemötande av Rasmus! Dom kämpade med att få bort en massa tvättrepor, vilket dom verkligen lyckades med! Tyvärr gick det inte få bort repor som jag hade på motorhuven, men dom gjorde så gott det gick. Fick till och med billigare än avtalat, då dom själva hade velat har ett bättre resultat på motorhuven. Jag är mycket nöjd ändå då bilen såg ny ut när jag hämtade den! Givetvis kommer jag tillbaka! Rekommenderar verkligen Rasmus o hans Dream Team. 😎 En nöjd o stolt Peugeot ägare. 😊

Svar från MrCAP Kalmar

Tack Freddy! Mycket trevligt att ha dig som kund! Tyvärr är det så ibland att vissa repor är för djupa för att kunna polera bort. Det är svårt att veta på förhand, som jag sa till dig så kan vi aldrig garantera på förhand. Men som du själv sa så la vi väldigt mycket tid och energi på att göra din begagnade bil så nära nyskick som det bara är möjligt. Tack för förtroendet och varmt välkommen tillbaka :)

Helén F
Skrev om MrCAP Kalmar

Har inget att klaga på, väldigt bra bemött. Trevlig personal, klara besked . Kommer varmt att rekommendera MrCAP

Svar från MrCAP Kalmar

Tack Helén! Vad roligt att du uppskattar vår service och arbete. Ser fram emot nästa gång du behöver vår hjälp. Varmt välkommen tillbaka!

Bengt L
Skrev om MrCAP Kalmar

Trevligt bemötande. Jag hade anlitat mr Cap tidigare och räknade med att de skulle göra ett bra jobb. Och det gjorde de verkligen! Jag är mycket nöjd. Bilen kändes som ny.

Svar från MrCAP Kalmar

Tack Bengt! Roligt att vi fortsätter leverera enligt dina höga krav. Varmt välkommen tillbaka!

Kjell E
Skrev om MrCAP Kalmar

Fick ett gott bemötande, ett extra plus för lånebil

Svar från MrCAP Kalmar

Härligt att höra Kjell! Tack snälla för förtroendet och ditt fina bemötande. Ha en trevlig helg!

Arne H
Skrev om MrCAP Kalmar

Återbehandling av lackskydd utfördes på ett mycket bra sätt och med hög service grad.

Svar från MrCAP Kalmar

Tack snälla Arne! Vad skulle vi kunna utveckla och göra bättre enligt dig för ett ännu högre betyg? Tack för ditt omdöme. Varmt välkommen tillbaka.

Dionysios O
Skrev om MrCAP Kalmar

Trevligt bemötande och professionell behandling!

Svar från MrCAP Kalmar

Tack! Mycket trevligt att ha dig som kund och få ditt förtroende. Stort tack!