Blev riktigt besviken på postnord, deras bemötande och hur de hanterar kunder
Postnord
505 omdömen om Postnord
Den 31 mars har paketet lastats i Malmö. Den 6 fick jag information att jag kan hämta den på Ica Pettersberg i Västerås. Var hos de alla dagar ons-fre men den finns inte. Precis besökte jag kundcenter i Västerås svaret * finns inte, vet inte var den finns. Rena parodi.
Telefonnummer ej i bruk kanske vore på plats att byta ut det gamla numret som står till ett som faktiskt gäller.
Jag skulle få en hemleverans idag 10-15 sedan ändrat till 12-17 jag bad från början om att få hämta på ombud pga tungt paket. Nu ställer ni in leveransen utan att någon meddelat eller ringt samma dag? Så kasst så att det finns inte
De slarvar bort paket och vägrar ta ansvar. Upprepade gånger har de nu lagt på telefon när man ringt kundservice för hjälp.
Bokade en tid idag för mitt stora paket skulle levereras 10.00-15.00 idag Väntade och väntade, bokat bärhjälp men inget jä..a paket dök upp Försökte ringa PostNord men är bara robotar som svarar likaså på chatten Får sen ett sms 18.40 att det inte gick att leverera?Nähä säger Ni 🤬🤬🤬🤬🤬
Fruktansvärd dåligt. Postnord skulle komma med hemleverans. Jag väntade hela måndan 17:00-22:00. Ingen kom. Hittade sen i appen (inget meddelande via sms) att leveransen var försenad. Jag kunde i appen göra en ny tidsbokning till torsdagkväll. 17:00-22:00. Får ett sms kl 18:02 att levernasen inte gick att lämna "Vi har försökt leverera ditt paket kl. 17:56, men lyckades ej då leveransplatsen var otillgänglig. Vi aviserar när paketet går att hämta." Vi var hemma hela kvällen. Vi bor inte otillgängligt. Vi fick inget sms. Är tanken att man ska sitta utomhus utanför dörren 17:00-22:00 två kvällar och vänta för att få sin leverans. Har jag aviserats sen? Men när jag går in i appen står det att paketet (sänggaveln) finns att hämta på postnord i Skellefteå. Senast imorrn, annars skickas paketet tillbaka. Jag bor 2 mil därifrån och har just nu ingen bil Katastrof!
Ring mig: Jag har ett stort klagomål! Ert bemötande har varit bedrövligt!!! Tel: 0736-158868 Jan Graah-Hagelbäck Torupsgatan 1F Slå på mitt namn - Graah i porttelefonen. 217 73 Malmö
Mitt paket skulle levererats för 11 dagar sedan, men är kvar på denna terminal.. så tröttsamt.
Alltså ett sånt Kalle anka företag. Dålig och lat personal i bilarna i Stockholm. Noll service, skickar grej helt åt helvitta och bryr sig inte om sin leverantörers kunder, ex dig o mig.
................................................................................................................
Jag beställer mycket ofta samma förbrukningsvara (analog kamerafilm) från samma företag. Försändelsen måste tyvärr passera Post Nords terminal i Rosersberg där det som regel blir stopp i några dagar. Man ser i Post Nords app att paketet ankommit, men som regel fastnar min försändelse där 2-3 vardagar efter ankomst. Undantag har skett och men de är sällan. Jag bor ändå bara 20 min med bil i från terminalen. Jag får hitta ett annat företag som har andra leverans alternativ än bara Post Nord.
Har tydligen slutat avisera via SMS... Två paket från olika avsändare fanns på utlämningsstället när jag spårade efter att det tagit ovanligt lång tid för leverans. AI-telefonrösten påstod att avsändarna hade fel mobilnr till mig - två olika avsändare som jag handlat av förut, knappast troligt!
Jag brukar vanligtvis inte orka lägga ner tid på att skriva dåliga recensioner men efter att ha haft problem med PostNord så många gånger nu är det dags. Jag har ett paket med byggmaterial som enligt överenskommelse skulle levereras under morgondagen. Nu kan PostNord varken ge någon garanti om när eller ens om paketet kommer att levereras alls. Trots upprepade kontakter med deras kundtjänst har jag endast fått höra att de ska "göra en tjänsteanteckning", men inget har följt därpå. Istället ber de mig att ringa tillbaka senare under dagen för en uppdatering, utan att kunna ge konkreta svar. PostNord verkar inte ha någon vilja att ta ansvar för de problem den uteblivna leveransen orsakar. Kommunikationen är bristfällig, och hela situationen är både frustrerande och oacceptabel.
Beställde ett gym från Tyskland med hemleverans utan närvaro. Gymmet kom som sju paket och varje paket väger 30kg. Paketen kom också i intervaller över en veckas tid. Eftersom paketen väger så mycket kräver PostNord att man är hemma vid leverans. Mellan 8:00-16:00 på dagarna. (En hel vecka för mig) Jättebra intervall då jag inte är ledig från jobbet en hel vecka. Men det var inte vad jag beställde. Eftersom jag inte var hemma tänkte jag att de kunde leverera det till närmaste postkontor eller ombud. Men nej, paketet är för tungt tydligen… Så jag måste åka 10 mil varje dag för att få paketen då de inte kom samtidigt.. Dessutom var vissa paket transportskadade och saknar delar. Vad är det för inkompetenta personer som jobbar där nu för tiden. Fattar inte ens hur de kan tillåtas att fortfarande få agera som postbud!
Platser 50
Postnord AB - Solna
1.1 av 314 omdömenPostnord Sverige AB - Segeltorp Paketterminal
1.5 av 14 omdömenPostnord Sverige AB - Paketterminal Örebro
1.0 av 13 omdömenPostnord Sverige AB - Rosersberg Postterminal
1.5 av 10 omdömenPostnord Sverige AB - Posten Veddesta
1.1 av 10 omdömen
Om dessa omdömen
För oss på Reco är riktig transparens viktigt. För att hjälpa dig att utvärdera Postnord har vi sammanställt vad vi vet om deras omdömen
Trovärdighet Låg
Trovärdighet baseras på hur stor andel av företagets kunder som tillfrågas att lämna ett omdöme och hur stor möjlighet Reco har att bekräfta kundrelationen.
Företaget har inte bekräftat sin företagssida eller samlat in några omdömen. Reco kan inte heller koppla omdömena till företagets faktiska kunder.
- Mycket Bra
- Bra