Vafo Måleri AB

• BadgeSixYears
  • BestInSweden2025
5.0
Call 070-290 77 66 Share

Välkommen till Vafo Måleri – Din Pålitliga Målerifirma i Storstockholm Med över 20 års erfarenhet i branschen är Vafo Måleri din självklara partner för alla typer av måleriarbeten i Storstockholm. Vi erbjuder högkvalitativa tjänster för både privatpersoner och företag, och vår expertis sträcker sig från traditionell invändig...

110 omdömen om Vafo Måleri AB

Sedan starten hos Reco 2018

Konstantin B
Wrote about Vafo Måleri AB

Vafo Måleri fick uppdraget för målning av möbelsnickerier. Arbetet var av exceptionell hög kvalitet. De var lyhörda, noggranna och höll överenskomna tider. Rekommenderas starkt.

Svar från Vafo Måleri AB

Tack för ditt fina omdöme. Vi är väldigt glada att du uppskattade kvaliteten och vårt arbetssätt. Varmt välkommen åter!

Fredrik S
Wrote about Vafo Måleri AB

Bra och tydlig kommunikation, trevliga hantverkare, vi är jättenöjda med resultatet

Svar från Vafo Måleri AB

Tack för omdömet! Vi uppskattar verkligen dina ord och är glada att ni är nöjda med resultatet och vår insats.

Roger G
Wrote about Vafo Måleri AB

Vi är supernöjda med resultatet! Vafo Måleri har alltid varit tillmötesgående och lyhörda. När vi inte tyckte att provfärgerna var den kulör vi ville ha så löste de det snabbt utan att det blev förseningar i arbetet. Målaren Ara var väldigt professionell och noggrann. Rekommenderar starkt ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Svar från Vafo Måleri AB

Tack för ditt omdöme! Vi strävar alltid efter tydlig kommunikation och noggrant utfört arbete, så det betyder mycket att ni upplevde just det.

Mai T
Wrote about Vafo Måleri AB

Vafomåleri är flexibel och lyhört. Jag uppskattar att de målade ett testprov på en av färgerna så att jag kunde se hur det skulle se ut. Renoveringen påbörjade och avslutade i tid, vilket var viktigt för mig eftersom andra renoveringar skulle ske efter så att hålla tidplanen är kritisk. Tack för ert arbete. Mai

Svar från Vafo Måleri AB

Tack Mai för ditt fina omdöme! Vi är glada att du uppskattade vår flexibilitet och att testprovet hjälpte dig i beslutsprocessen. Tack för förtroendet!

Lars M
Wrote about Vafo Måleri AB

Jag är mycket nöjd med Vafo Måleri AB. Professionella både vad avser bemötande och arbete. Dessutom enkla att att få tag på.

Tack Lars. Kul att du är nöjd

Ludvig G
Wrote about Vafo Måleri AB

Konstantin har hjälp mig som UE på ett par jobb och har inget att anmärka på! Proffsigt resultat, trevlig personal och väldigt lösnings orienterade.

Svar från Vafo Måleri AB

Tack Ludvig för dom fina orden och ett bra samarbete.

Doniyor S
Wrote about Vafo Måleri AB

Hatten av Konstantinos och hans gäng. Alltid i tid, håller det de lovat och lämnar professionell finish!

Svar från Vafo Måleri AB

Vi uppskattar verkligen att du lyfter vår punktlighet och kvalitet. Tack för att du valde oss.

Jelena P
Wrote about Vafo Måleri AB

Very good expirience! We were away on vacation and the team painted our apartment and also did a wallpaper. Everything was done professionally, clean and the communication was good. They addressed all the feedback we had. Highly recommending them 😊

Svar från Vafo Måleri AB

Thank you so much for your kind words! It was a pleasure working with you, and we’re really glad you’re happy with the results.

Stefan W
Wrote about Vafo Måleri AB

Superbra, trevliga och proffsiga!

Svar från Vafo Måleri AB

Tusen tack för ditt fina omdöme! Vi är väldigt glada att du är nöjd.

Carl A
Wrote about Vafo Måleri AB

Bra och proffsigt bemötande. Snabba, punktliga och bra kommunikation. Flexibla och enkla att ha att göra med. Rekommenderas varmt!

Svar från Vafo Måleri AB

Tack så mycket för det fina omdömet! Det var ett nöje att få hjälpa till, och vi uppskattar verkligen dina vänliga ord.

Pelle O
Wrote about Vafo Måleri AB

Extremt nöjd med Vafo. Trevliga, engagerade och noggranna.

Matilda S
Wrote about Vafo Måleri AB

Vi fick vår hall och sovrum omålade och tapetserade. Seriöst företag som varit lätta och trevliga i all kommunikation. Superbra genomfört arbete, vi är jättenöjda!

Svar från Vafo Måleri AB

Stort tack! Härligt att höra att ni uppskattade både arbetet och kommunikationen.

Peter S
Wrote about Vafo Måleri AB

Mycket bra arbete utfört och man höll den avtalade tidsplanen vilket var viktigt. Dessutom väldigt trevliga så jag kan starkt rekommendera Vafo Måleri. Peter S

Svar från Vafo Måleri AB

Tack Peter! Jag hoppas ni kommer trivas i er nya fina bostad

Alexandra W
Wrote about Vafo Måleri AB

Vi anlitade VAFO för målning av väggar och tak samt några småfix hemma. Effektivt och utmärkt kvalitetsarbete. Höll god kommunikation under hela processen. Lösnings- och kundorienterade. Vi skulle definitivt välja dem igen i framtiden!

Svar från Vafo Måleri AB

Tack för dom fina orden Alexandra & glad midsommar!

Olof Adam A
Wrote about Vafo Måleri AB

Tillmötesgående, ger bra tips och samordning mellan olika tjänster utöver måleriet. Konstantinos var utmärkt i kommunikationen och utförande var genomgående av hög kvalitet. Väl värda sina pengar!

Svar från Vafo Måleri AB

Tack Adam! Hoppas ni kommer trivas i ett fina nya hus.

Chris M
Wrote about Vafo Måleri AB

Vafo Måleri AB är verkligen en målarfirma utöver det vanliga. Vi anlitade dem för att måla vår sekelskifteslägenhet i Vasastan på 166 m². Allt målades – väggar, tak, fönster, dörrar, stuckaturer och en stor mängd snickerier. Arbetet utfördes med stor noggrannhet och känsla för detaljer. De var dessutom otroligt lyhörda under hela processen, anpassade sig efter våra önskemål och kom med egna värdefulla idéer. Tidsplanen hölls, priset var mycket rimligt för den höga kvalitet de levererade, och kommunikationen var tydlig...

Svar från Vafo Måleri AB

Wow! Fint skrivet Chris! Kul att du är nöjd och tack för förtroendet. På återseende

Henrik P
Wrote about Vafo Måleri AB

Har anlitat Vafo Måleri flera gånger och jag är lika nöjd varje gång! Snabba, duktiga, trygga och håller vad dom lovat. Kan verkligen rekommendera!!!

Svar från Vafo Måleri AB

Tack Henrik! Alltid ett nöje att arbeta åt dig.

Doniyor S
Wrote about Vafo Måleri AB

Prisvärd, alltid i tid, håller projektplanen, flexibla och levereras vad de lovar! Kan varmt rekommendera Konstantinos och hans gubbar! Mvh Renovera Badrum Stockholm AB

Svar från Vafo Måleri AB

Tack! Det gläder oss att ni är nöjda med vårt arbete och hoppas på fler samarbeten i framtiden.

Jenny Maria K
Wrote about Vafo Måleri AB

Konstantinos och Vafo Måleri har varit toppen från början till slut. Bemötande, kunnighet, utförande - allt. Rev tapeter och målade om en 92 kvm lägenhet från topp till tå. Hela gänget har varit väldigt professionella, snabba, tillmötesgående & trevliga. Rekommenderar varmt!

Svar från Vafo Måleri AB

Tack så mycket för din feedback! Vi är glada att du är nöjd :)

Cathrine H
Wrote about Vafo Måleri AB

Mycket trevligt bemötande, snabb offert, prisvärda, hög kvalitet på arbetet, rent och snyggt och färdiga tidigare än planerat. Kan verkligen rekommendera dem!

Märta S
Wrote about Vafo Måleri AB

Vi anlitade Vafo Måleri för att måla tak, väggar och snickerier i hall, vardagsrum och kök under en tajt jul-timeline – och vi är väldigt nöjda! Konstantin var snabb, tydlig och gav värdefulla råd, och hans team imponerade med sin effektivitet och precision. Trots kort varsel och många röda dagar startade de direkt och levererade ett mycket bra resultat. Vi är så glada att börja 2025 med fina nymålade rum och rekommenderar de varmt!

Jens Oscar Mattias S
Wrote about Vafo Måleri AB

Vi är jättenöjda med Konstantinos och hans bolag!

Örjan A
Wrote about Vafo Måleri AB

Mycket bra jobb av vänliga proffs. Noggranna. Ordentliga. Håller tider. Synnerligen prisvärt. Målade tak och väggar i två rum och två hallar, inklusive mycket snickerier.

Linn L
Wrote about Vafo Måleri AB

Vafo måleri gjorde ett helt otroligt fint jobb med att bredspackla och måla väggar, tak och snickerier. Vi har anlitat målarfirmor förut men aldrig varit så nöjda som vi är nu. Otroligt kvalité på jobbet och vi kan se yrkesskickligheten i alla så fint utförda detaljer. Konstantinos var otroligt lätt att kommunicera med, alltid tillgängligt för våra frågor, hjälpsam och väldigt trevligt. Resultatet blev över vår förväntat. Jag kan starkt rekommendera Vafo måleri och kommer anlita dem igen.

Pamela C
Wrote about Vafo Måleri AB

Får bli högsta betyg. Uppdraget innefattade målning och tapetsering av 5 rok, 123 m2 efter vår instruktion vad gäller olika färgval på snickerier och delar av väggytorna i vissa rum liksom tapetsering med såväl enfärgade som mönstrade tapeter i andra. Under arbetets gång tillkom tilläggsarbeten i samråd med kontaktpersonen Konstantin på firman. Facit får bli att allt sköttes perfekt. Vi erbjöds snabb start, ett pris i paritet med vad övriga tillfrågade offererade samt avstämningar på plats under arbetets gång för...

Tove L
Wrote about Vafo Måleri AB

Vafo måleri gjorde ett jättefint jobb med att bredspackla och måla vårt tak. Vi upplevde att vi Vafo var väldigt tillmötesgåenden, flexibla, ordentliga och lätta att ha att göra med. Allt utfördes med god kvalitet på kort varsel och vi blev informerade under arbetets gång. VI kommer att använda Vafo igen.

Jesper S
Wrote about Vafo Måleri AB

Vi valde Vafo efter att ha läst alla goda recensioner här, och wow vad glada vi är för det! Konstantin har varit fantastisk i rollen som projektledare; alltid tillgänglig för frågor och alltid trevlig och glad i bemötandet mot oss. Vafo hjälpte oss med en total ytskiktsrenovering av vår lägenhet, arbetet gick helt smärtfritt och resultatet blev precis som vi önskade. En toppenfirma som verkligen går att lita på, rekommenderas starkt!

Anders E
Wrote about Vafo Måleri AB

Proffsigt bemötande, noggranna och perfekt resultat, väldigt nöjd kan absolut rekommendera Vafo Måleri!

Johan N
Wrote about Vafo Måleri AB

Vi anlitade Vafo måleri för ommålning av vår villa. De var mycket proffsiga och serviceinriktade. Vi fick en tydlig offert och tidplan med beskrivning av hur jobbet skulle utföras, och vi är väldigt nöjda med resultatet. Det var inte heller några problem att komma med egna önskemål eller ställa frågor under arbetets gång. Vi kommer definitivt att anlita Vafo igen om vi behöver hjälp med målning i framtiden.

Anastasia Y
Wrote about Vafo Måleri AB

Highly recommended company! They get the job done, in a professional & efficient manner, keeping the time schedule & paying attention to detail. Special thanks to Constantinos for an exceptional cooperation & great communication, throughout the project. Keep it up!

Simon V
Wrote about Vafo Måleri AB

Proffsiga, snabba och trevliga till ett bra pris.

Kerstin B
Wrote about Vafo Måleri AB

De målade väggar, tak och snickerier i min lägenhet. Superfint resultat är mycket nöjd. Toppenmålare

Sven A
Wrote about Vafo Måleri AB

Proffsiga och det var ett bra pris

Elisavet Y
Wrote about Vafo Måleri AB

De målade väggarna i fyra rum med snickerier och tak. Superfint resultat, trevliga och smidiga att jobba med och höll den tajta tidsplanen. Jag är är supernöjd!

Petra S
Wrote about Vafo Måleri AB

Vi har målat om en hel lägenhet och är otroligt nöjda. Väldigt duktiga målare men också kommunikativa, pålitliga och hjälpsamma med råd och rekommendationer. Skulle varmt rekommendera och kommer använda igen vid behov.

Agneta K
Wrote about Vafo Måleri AB

Jag kan varmt rekommendera Vafo Måleri. Vi anlitade dem för att måla vårt tak. Konstantinos kom på hembesök och lämnade därefter en tydlig offert. Målning utfördes enligt överenskommelse, golvet täcktes, väggar och möbler plastades in. Supernoga med armatur och rent och snyggt när jobbet var klart. Jag är supernöjd och har redan rekommenderat Vafo Måleri till mina vänner. Hls Agneta

Samuel S
Wrote about Vafo Måleri AB

Pålitligt företag - jag kommer att anlita dem igen.

Anders E
Wrote about Vafo Måleri AB

Toppen jobb, tydliga, erfarna och perfekt resultat! //Supernöjd helt enkelt!

Stefan W
Wrote about Vafo Måleri AB

Toppenbra! Schyst bemötande, snabba och mycket bra utfört arbete.

Konstantinos T gillar detta
Offensive content
Choose a reason:
Damir L
Wrote about Vafo Måleri AB

Fantastiskt bemötande och noggrannhet före under och efter hela renoveringsprocessen. Tydliga rekommendationer av val av färg, kulörer och nyanser samt varför just de bör användas och i vilket rum. Genomgående efterkontroll av lägenhet där vi inte hittade någonting att anmärka på. Fantastisk upplevelse rakt igenom och varmaste rekommendationer!

Pär W
Wrote about Vafo Måleri AB

De är grymma! Höll tider, budget och alltid snyggt och rent:-)

Emilie G
Wrote about Vafo Måleri AB

Otroligt proffsiga! Förklarade tydligt vad som behövdes göras, tidsåtgång och prell kostnad. Seriöst och vi är väldigt nöjda med resultatet!

Niko P
Wrote about Vafo Måleri AB

Det här var nu fjärde gången vi anlitade Vafo Måleri AB och vi är mycket nöjda. Snabbt, fint, konkurenskraftiga priser. Jättebra helt enkelt.

Efstathios E
Wrote about Vafo Måleri AB

Bemötande var över förväntan och vi blev super nöjda med resultatet.

Rosa A
Wrote about Vafo Måleri AB

Punktliga, trevliga, ordentliga och tjänstvilliga. Vi ville att företaget skulle göra ett bra jobb och det infriades. De kunde även åta sig mer arbete än vad som ursprungligen var planerat vilket vi tyckte var jättebra. Sammanfattningsvis är vi mycket nöjda med måleri- och snickeriarbetena som utfördes hos oss. 2023-02-08 RM och Henrik

Melissa B
Wrote about Vafo Måleri AB

Professionella från början till slut! Yrkeskunnig personal. Höll ekonomi, tidplan och mycket hög kvalitet på arbetet.

Dimitros N
Wrote about Vafo Måleri AB

Driver en snickeri firma och vi har samarbetat med VAFO många gånger. Dom är otroligt duktiga. Håller alltid tidsplanen och levererar hög kvalité. Bästa målarna!

Anastasia Y
Wrote about Vafo Måleri AB

Efficient, professional and trust worthy team, delivering high quality, detail-oriented work result. We are fully happy with Vafo Måleri AB, have had a pleasant communication & great cooperation with them and we highly recommend them! Special thanks to Constantine! Anastasia Yiorkatzi AY Renovation Project AB

NIKO P
Wrote about Vafo Måleri AB

Använde Vafö nu för 3e gången. De målade om hela villan noggrant och snabbt. Skulle rekommendera starkt 👍🏻

Konstantinos T gillar detta
Offensive content
Choose a reason:
Olle L
Wrote about Vafo Måleri AB

Hyrde in dom det funkade jättefint . skötte sig mycket bra kommer att anlita dom igen olle