Liisi är väldigt trevlig och vi resonerande oss fram till en passande meny. Jag beställde Italiensk buffert som levererades väldigt fint upplagd och allt var supergott! Kan varmt rekommendera Liisi! /Maria

Valleli Cafe Och Catering AB
3 omdömen om Valleli Cafe Och Catering AB
Beställde mat till min 50-års fest till 60 pers och är jättenöjd, allt klaffade otroligt bra och alla gick hem mätta och belåtna efteråt och många var nyfikna på vem den fantastiska kocken var. Kan varmt rekommenderas och jag är jättenöjd med både mat och den fantastiska servicen. Tack!
Liisi gjorde salladerna till vår studentmottagning. De var väldigt goda, fräscha och så vackra. Väl tilltaget och uppskattat av alla. Jag väskan verkligen rekommendera Liisi om du behöver catering.
Rekommenderas ej! Beställde julbord med kött och fiskmeny för 25pers, fick knappt mat så det räckte. Flera rätter saknades och ägaren väldigt omständig och snurrig. Lovade ersätta med mat till julafton, bortförklaringar och därefter slutar svara. Kvitto för julbordet tog en hel månad att få efter flera påminnelser. Välj någon annan...