Varbergs HemService

Varbergs HemService

varbergshemservice.se
  • BadgeTwoYears

Varbergs HemService är en lokal städfirma i Varberg med fokus på städ- och flyttjänster. Vi är transparenta vad gäller priser, har inga dolda avgifter och erbjuder offerter inom 24 timmar. Vi har dessutom helgöppet och är flexibla med snabba arbeten när det behövs. Vi erbjuder flyttstädning för både privatpersoner och företag...

69 omdömen om Varbergs HemService

Sedan starten hos Reco 2024

Klara S
Skrev om Varbergs HemService

Bra bemötande, snabb respons, bra städat.

Marc T
Skrev om Varbergs HemService

Smidigt bemötande. Skötte beställningen via mail och sms. Dem lämnade även in min sista nyckel på Varbergsbostads brevlåda och jag har inte hört något negativt från någon part. Rekommenderar VbgHemService starkt.

Svar från Varbergs HemService

Tack så mycket Marc, för din positiva feedback! Vi är glada att du uppskattade vårt smidiga bemötande och att kommunikationen gick så bra. Det är alltid vårt mål att göra det så enkelt som möjligt för våra kunder. Tack för rekommendationen, och vi ser fram emot att få hjälpa dig igen i framtiden!

Annika A
Skrev om Varbergs HemService

Om du behöver hjälp med städning i ditt hem så kan jag varmt rekommendera Varbergs HemService! Jag anlitade dem i våras för en storstädning av mitt hus och nu senast i augusti blev det en flyttstädning. De gör ett mycket bra städjobb, effektivt och grundligt. De är vänliga och enkla att ha kontakt med. Min upplevelse är att med Varbergs HemService får du väldigt bra hjälp och service till ett rimligt pris. Om jag behöver mer hjälp så kommer jag att anlita dem på nytt.

Svar från Varbergs HemService

Stort tack för din rekommendation och fina ord! Vi är glada att du har haft positiva erfarenheter både vid storstädningen och flyttstädningen. Att du upplever vår service som effektiv, grundlig och vänlig betyder mycket för oss. Vi ser fram emot att få hjälpa dig igen i framtiden!

Stefan C

Varbergs Hemservice är proffsigt, snyggt och 100% Mycket nöjd med deras arbete

Svar från Varbergs HemService

Stort tack för din fantastiska recension! Vi är glada att du upplevde vår service som proffsig och snygg. Det betyder mycket för oss att höra att du är så nöjd med vårt arbete. Vi ser fram emot att få hjälpa dig igen!

Claus B
Skrev om Varbergs HemService

Snabb och prisvärd service. Bra bemötande.

Svar från Varbergs HemService

Tack så mycket Claus för din positiva feedback! Vi är glada att du uppskattade vår snabba och prisvärda service samt vårt bemötande. Det är alltid vårt mål att ge våra kunder det bästa möjliga. Vi ser fram emot att få hjälpa dig igen!

Ann-Charlotte H
Skrev om Varbergs HemService

Fint bemötande och bra utfört jobb

Svar från Varbergs HemService

Tack för din fina recension! Vi är glada att du uppskattade vårt bemötande och att jobbet blev bra utfört. Din feedback betyder mycket för oss, och vi ser fram emot att få hjälpa dig igen!

Anki N
Skrev om Varbergs HemService

Bara positivt allting. Rent och fint och trevliga människor

Svar från Varbergs HemService

Tack så mycket Anki, för din positiva feedback! Vi är glada att du upplevde allt som rent, fint och trevligt. Det betyder mycket för oss att höra! Vi ser fram emot att få hjälpa dig igen framöver!

Ingela J
Skrev om Varbergs HemService

Väldigt trevlig och serviceminded. Finns inget att klaga på utan bara positivt!!

Svar från Varbergs HemService

Tack Ingela för din fina recension! Vi är glada att du uppskattade vår service och att du har haft en positiv upplevelse. Det motiverar oss att fortsätta vårt arbete. Vi ser fram emot att få hjälpa dig igen!

Fastigheter Stångberga F
Skrev om Varbergs HemService

Mycket trevligt bemötande och sen var städningen så super bra allt såg nytt ut

Svar från Varbergs HemService

Tack så mycket Johan, för din fina feedback! Vi är glada att du uppskattade vårt bemötande och att städningen levde upp till dina förväntningar. Det är alltid vårt mål att få allt att se fräscht och nytt ut. Vi ser fram emot att få hjälpa dig igen!

Eva Carina L
Skrev om Varbergs HemService

Väl utfört jobb och jag är väldigt nöjd.

Svar från Varbergs HemService

Stort tack för din positiva recension! Vi är glada att du är nöjd med det utförda jobbet. Din feedback betyder mycket för oss, och vi ser fram emot att få hjälpa dig igen i framtiden!

Margareta M
Skrev om Varbergs HemService

Trevliga att prata med och genom dem knöt vi kontakt med en uppköpare , och det var bra. Vi hittade en dell brister tex badrumsskåpen var inte riktigt tvättade Mellan fönstren o köket var en del ”damm”. Annars ok. Det blev dyrare än väntat och man skyllde på att det var hyllor mm kvar. Meningen var att de (hyllorna) skulle vara borta. På det stora hela var det ok.

Svar från Varbergs HemService

Vi är glada att ni uppskattade vårt bemötande och att ni fick kontakt med en uppköpare genom oss. Sen blev det visst ett missförstånd ang. hyllorna, vilket vi beklagar. Vi tar till oss av din feedback angående städningen och kostnaden, och vi strävar alltid efter att förbättra våra tjänster. Vi hoppas få möjlighet att hjälpa er igen och göra ert nästa besök ännu bättre!

Erika E
Skrev om Varbergs HemService

Superbra och fin service! Jag är supernöjd!

Svar från Varbergs HemService

Tack så mycket för din feedback! Vi är glada att du är så nöjd med vår service. Det motiverar oss att fortsätta leverera det bästa. Vi ser fram emot att få hjälpa dig igen!

Karin E
Skrev om Varbergs HemService

Jättebra städning och mycket god service i all kontakt runtomkring. Kommer att använda Varbergs HemService igen, rekommenderas!

Svar från Varbergs HemService

Stort tack för din fantastiska recension! Vi är glada att du varit nöjd med både städningen och servicen. Det betyder mycket för oss att du väljer att anlita oss igen och att du rekommenderar oss till andra. Vi ser fram emot att hjälpa dig nästa gång!

Sandra S
Skrev om Varbergs HemService

Trevligt bemötande och väl utfört jobb!

Svar från Varbergs HemService

Tack så mycket för din fina feedback! Vi är glada att höra att du uppskattade vårt bemötande och att jobbet blev väl utfört. Vi ser fram emot att få hjälpa dig igen!

Susanna S
Skrev om Varbergs HemService

Bra städning till ett bra pris! Inget att klaga på

Svar från Varbergs HemService

Tack för din recension! Vi är glada att du var nöjd med både städningen och priset. Det betyder mycket för oss att höra att vi lever upp till våra kunders förväntningar. Vi ser fram emot att hjälpa dig igen!

Erik Ä
Skrev om Varbergs HemService

Bra bemötande vid kontakt o mycket bra arbete vid ställningen

Svar från Varbergs HemService

Tack för din positiva feedback! Vi är glada att du uppskattade vårt bemötande och att städningen levde upp till dina förväntningar. Vi ser fram emot att få hjälpa dig igen!

Ahd A

Trevliga människor, bra städning

Svar från Varbergs HemService

Tack så mycket för din recension! Vi uppskattar din feedback och är glada att ni var nöjda med vår städning och bemötande. Hoppas vi får möjlighet att hjälpa er igen!

Ann-Marie B
Skrev om Varbergs HemService

Har anlitat Varbergs HemService vid två tillfällen, för flytthjälp och storstädning, och var väldigt nöjd vid båda dessa tillfällen. Det har varit enkelt att kommunicera med dem och arbetet har genomförts mycket professionellt. Jag kommer med all sannolikhet att anlita Varbergs HemService igen och kan utan att tveka varmt rekommendera dem.

Svar från Varbergs HemService

Vi är glada att höra att du varit nöjd med både flytthjälpen och storstädningen. Att ni uppskattar vår kommunikation och professionalism betyder mycket för oss. Vi ser fram emot att få hjälpa dig igen i framtiden och tackar för din rekommendation!

Marie A
Skrev om Varbergs HemService

Väldigt trevligt bemötande, Städningen (flyttstädning) var noggrant genomförd, fanns inget att anmärka på. Vi blev jättenöjda, rekommenderar gärna Varbergs HemService till andra

Svar från Varbergs HemService

Tack för din positiva återkoppling! Vi är glada att ni var nöjda med städningen och vårt bemötande. Era rekommendationer betyder mycket för oss, och vi ser fram emot att hjälpa er eller andra i framtiden!

Karin G
Skrev om Varbergs HemService

Helt ok. Har inte träffat någon, men pratat med Daniel. Enkelt och verkar vara ok enligt de inflyttade. Flyttstäd.

Svar från Varbergs HemService

Vi uppskattar att du tog dig tid med att skriva ett omdömme. Tack så mycket

Maria L
Skrev om Varbergs HemService

Mycket nöjda med jobbet och väl värt (de få) pengarna!

Svar från Varbergs HemService

Tack Maria. Kul att du tycker att vi har en bra prissättning och ändå bättre att du blev så nöjd med städningen.

Jan J
Skrev om Varbergs HemService

Bra och trevlig kommunikation. Jobbet utfördes på ett mycket tillfredsställande sätt! Jag har bara positiva ord om Varbergs HemService! Kommer anlita dom igen!

Svar från Varbergs HemService

Tack för att du valde just oss. Jättekul att du blev nöjd. Vi hade en trevlig kommunikation. Hör av dig om du behöver hjälp framöver.

Pia B
Skrev om Varbergs HemService

Mycket trevlig personal som är tillmötesgående och behjälplig. Flyttstädning av bostad.

Svar från Varbergs HemService

Härligt att du blev nöjd med flyttstädnigen. Våra medarbetare gör alltid sitt yttersta för att flyttstädningen ska bli godkänd utan anmärkning.

Håkan R
Skrev om Varbergs HemService

Mycket trevligt bemötande och ett perfekt utfört arbete. Arbetet avsåg tömning av lägenhet och flyttstädning

Svar från Varbergs HemService

Så bra att vi kunde hjälpa till med både tömningen och städningen. Det var väldigt trevligt att träffa dig och att vi hade en bra kommunikation hela vägen.

Ann-Britt F
Skrev om Varbergs HemService

HemService har putsat mina fönster på balkongen. Den är sor och fönstren måste tas ner för att kunna tvättas på utsidan. Anlitat företaget 2ggr och är mycket nöjd. Kommer att fortsätta att anlita deras tjänster. Fått trevligt bemötande av företaget.

Svar från Varbergs HemService

Så kul att du anlitar oss. Det är alltid ett nöje att komma hem till dig och putsa dina fönster.

Mikael E
Skrev om Varbergs HemService

Jag begärde anbud och fick snabbt svar på mitt mejl. Varberg Hemservice var genomgående mycket serviceorienterade och gjorde ett bra jobb.

Svar från Varbergs HemService

Vi uppskattar din feedback Mikael. Vi gör atlltid vårt yttersta för att göra ett bra jobb och ge den servicen ni som kunder vill ha. Kul att du nblev nöjd!

Fredrika J
Skrev om Varbergs HemService

Väl utfört arbete, snabb med offert och återkoppling och väldigt proffsig. Har absolut inget negativt att säga. Kan varm rekommendera.

Svar från Varbergs HemService

Vi är glada att kunna hjälpa dig och jättekul att höra att du är nöjd med både pris, jobb och bemötande. Tack Fredrika för att du tog dig tid att skriva ett omdömme om oss.

Kerstin L
Skrev om Varbergs HemService

Väldigt trevligt bemötande, lättillgängliga, både via mail, o telefon! Flyttstädningen dom utförde fanns absolut inget att klaga på! Lägenheten var skinande ren efteråt! Rekommenderas varmt! 🤗🌸/ Kerstin

Svar från Varbergs HemService

Tack så mycket Kerstin för ett fint omdömme. Härligt att du blev nöjd med jobbet vi gjorde i Veddige.

Birthe L
Skrev om Varbergs HemService

Jag blev bemött på ett bra sätt av en trevlig kille,som gick igång och genomförde sitt jobb på ett tillfredsställande sätt.

Svar från Varbergs HemService

Tack så mycket för den fina recensionen. Kul att ni blev nöjda med fönsterputsningen.

Peter A
Skrev om Varbergs HemService

Ett bra trevligt bemötande och kontakt. Absolut uppfyllde dom våra förväntningar. Fantastiskt bra flyttstädning vi är super nöjda! Rekomderas verkligen.

Svar från Varbergs HemService

Härligt att ni blev så nöjda med flyttstädningen. Hoppas att ni trivs bra i ert nya boende. Tack så mýcket för rekommendationen:)

Lars C
Skrev om Varbergs HemService

Snabbt och väl utfört arbete av kunnig personal.

Svar från Varbergs HemService

Tack Lars för ett fint omdömme. Kul att ni blev nöjda med hemstädningen.

Ing-Mari J
Skrev om Varbergs HemService

Jag anlitade Hemservice för att flytt städa min lägenhet. Resultatet blev en skinande ren lägenhet som jag nu stolt kan överlämna till min köpare. Kontakten med Daniel på Hemservice var smidig. Han svarade direkt på mina frågor och återkopplade snabbt med en offert Jag kan mycket varmt rekommendera Hemservice.

Svar från Varbergs HemService

Det var en trevlig kontakt med dig med Ing-Mari. Vi är glada att du blev så nöjd med städningen. Tack för den fina recensionen. Uppskattas verkligen.

Tommy P
Skrev om Varbergs HemService

Bra och trevligt bemötande. Dessutom väl utförd städning.

Svar från Varbergs HemService

Tack Tommy. Kul att vi kände igen varandra fast det var 30 år sedan sist. Hoppas att ni trivs bra i ert nya hus.

Magdalena P
Skrev om Varbergs HemService

Bra städning, trevlig bemötande, fin kommunikation - kommer att boka de igen

Svar från Varbergs HemService

Kul att ni blev nöjda. Trevligt att göra ett jobb för dig. Tack för de fina orden.

Anton J
Skrev om Varbergs HemService

Galet nöjd över våran flyttstädning. Trodde först de hade plockat ur fönsterna för jag kunde inte längre se dom! Jättefin städning och konkurrenskraftig prissättning.

Svar från Varbergs HemService

Tack Anton. Kul recension:) Nej, fönsterna plockade vi inte ut. Jättekul att du blev så nöjd med flyttstädningen. Tack, tack tack...

Andreas Ö
Skrev om Varbergs HemService

Allt gick smidigt och gick bra. Enligt överenskommelse

Svar från Varbergs HemService

Tack Andreas för ett fint betyg!

David F
Skrev om Varbergs HemService

Lätt att kontakta och prata med. Priset gjorde att vi valde dem. Att de sedan var enkelt att lämna nyckel och få en perfekt flyttstäd, gör de verkligen självklart att rekommendera dem. Ett skinande resultat både i ugn och på balkong.

Svar från Varbergs HemService

Tack David för ett trevligt jobb. Kul att du tyckte att det gick smidigt, och att du blev nöjd med städningen. Tack så mycket för rekommendationen.

Joanna O
Skrev om Varbergs HemService

Fick snabbt svar, trevligt bemötande och mycket bra flyttstädning och till ett bättre pris än konkurenterna så kan inte vara med än nöjd över servicen!

Svar från Varbergs HemService

Tack Joanna för en fin recension, och kul att du tyckte att vi gjorde att bra jobb till ett rimligt pris.

Britt-Marie A
Skrev om Varbergs HemService

Blev mycket vänligt bemött, ock ett bra utfört arbete 😊

Svar från Varbergs HemService

Tack Britt-Marie för recensionen. Kul att du blev nöjd med flyttstädningen. Trevligt att träffa dig.

Monica S
Skrev om Varbergs HemService

Hjälpsamma och trevlig bemötande med hjälp av ett dödsbo i våran familj, även nöjda med röjning och städningen av lägenheten.

Svar från Varbergs HemService

Fin recension. Tack så mycket. Även trevligt att göra ett jobb åt dig. Ha en fin helg!

Anna R
Skrev om Varbergs HemService

Alltid lika nöjd med skinande fönster! Brukar beställa utvändig puts. Smidigt och verkligen prisvärt!

Svar från Varbergs HemService

Tack Anna. Kul att du är nöjd med våra fönsterputs-tjänster. Vi kommer tillbaka när du behöver ny putsning.

Annika A
Skrev om Varbergs HemService

Har precis fått hjälp av Varbergs Hemservice med en storstädning. Mycket nöjd med städningen och fick ett fint bemötande och priset var rimligt. Jag kommer anlita dem igen och kan varmt rekommendera dem till den som behöver hjälp med städ!

Svar från Varbergs HemService

Det var trevligt att träffa dig Annika. Tack så mykcet för din fina recension.

Amela D
Skrev om Varbergs HemService

Fin bemötande, tillgängliga, flexibla Kommer i tid, bra priser Rekommenderar starkt

Svar från Varbergs HemService

Tack Amela för din fina recension. Bra att du blev nöjd med flyttstädningen.

Mariah A
Skrev om Varbergs HemService

Snabb återkoppling direkt, tydligt och bra info. Bra kommunikation hela vägen. Superfint städat och kommer att rekommendera dem till mina vänner osv som kommer att behöva dessa tjänster vid t.ex flytt Supernöjd och tack än en gång

Svar från Varbergs HemService

Tack så jättemycket Mariah. Vi är väldigt glada att du vill rekommendera oss till vänner och att du blev nöjd med städningen vi gjorde. Tack!!!

Peter S
Skrev om Varbergs HemService

mycket god service vid offert och kontakt bra pris och mycket bra städning den nya hyresgästen var väldigt nöjd inga klagomål hade glömt lite grejer vid flytt så de kontaktade mig så jag kunde hämta senare så en väldigt nöjd kund

Svar från Varbergs HemService

Stort tack Peter och för ditt omdöme! Det gläder oss att du är nöjd och att allt fungerade bra. Din feedback betyder mycket för oss. Vi önskar dig en härlig helg.

Kalle P
Skrev om Varbergs HemService

Fick hjälp med storstädning med väldigt kort varsel. Städningen var utmärkt. Jag fick även hjälp med hämtning och montering av möbler med gott resultat. Jag är mycket nöjd och kommer att anlita Varbergs Hemservice igen.

Svar från Varbergs HemService

Tack Karl-Johan för ditt omdömme. Alltid lika trevligt att hjälpa dig.

Carina D
Skrev om Varbergs HemService

Vi är mycket nöjda med städningen. Det var lätt att kommunicera med ansvarig, återkopplade direkt om det var några frågor. Kan varmt rekommendera denna firma.

Svar från Varbergs HemService

Stort tack Carina. Bra att du är nöjd och att allt fungerade som det skulle. Din feedback betyder mycket för oss.

Pia J
Skrev om Varbergs HemService

Vi fick ett väldigt gott bemötande. Lätta att Komma i kontakt med via både telefon och mejl, enkelt med överlämning av nycklar. Städningen hade vi inte riktigt koll på men fick inget klagomål på resultatet. Vi köpte både lägenhetsstädning och dödsbostädning vid olika tillfällen och blev mycket nöjda.

Svar från Varbergs HemService

Alltid lika trevligt och enkelt att jobba för dig:) Tack för recensionen.

Britta G
Skrev om Varbergs HemService

Duktiga, gör ett fint jobb! Kommer alltid i tid!

Svar från Varbergs HemService

Tack för detta Britta. Vi önskar dig en fin helg.

Georgios B
Skrev om Varbergs HemService

Enkel snabb service o bra trevlig personal

Svar från Varbergs HemService

Stort tack för ditt fina omdöme! Det gör oss verkligen glada att du är nöjd och att du vill rekommendera oss. Vi uppskattar att du tog dig tid att skriva. Önskar dig en fantastisk helg!