Vårda Ögon

Välkommen till oss på Vårda Ögon!
I över 19 år har vi sett till att få dimmiga blickar att se klart. Vi har under under hjälpt 65 000 kunder med allt från närsynthet, efterstarr, hängande ögonlock och gråstarr till översynthet, ålderssynthet och astigmatism. Du hittar oss på 5 olika kliniker runt om i Sverige - Stockholm, Göteborg, Malmö, Halmstad, Ystad.
Vi är den enda kliniken i Skandinavien med NoCut och SmartSurfACE teknologi - där tysk ingenjörskonst möter svensk expertis. Våra kliniker är fullt utrustade med den senaste tekniken, allt för att du som kund hos oss på Vårda Ögo ska känna att du är i trygga händer, på en säker plats. Vänd dig till oss för en undersökning så ser vi till att du får precis rätt behandling för dina problem. Våra kirurger är extremt skickliga och gör kontinuerligt operationer åt landsting. Något som ofta skapar extra trygghet. Varmt välkommen till Vårda Ögon!
  • Ledande teknik i Skandinavien
  • Över 65 000 utförda operationer.
  • Fullt utrustade kliniker.
Vårda Ögon

Våra Klinik

"Köpte behandling för att slippa använda glasögon och linser"
Stefan O anlitade Vårda Ögon Halmstad
"Jag kontaktade vårda ögon då jag haft problem med synen sedan barndomen, jag hade använt kontaktlinser i 15 år. Jag var trött att ha problem med ögoninflammation samt torra ögon. Jag fick tid för ög..."
Carina A anlitade Vårda Ögon Malmö
"Jag opererades för närsynthet med utmärkt resultat. Personalen var professionell, lugn och empatisk i sitt bemötande. Jag fick träffa olika personer vid varje tillfälle, vilket möjligen inte är hel..."
Anna F anlitade Vårda Ögon Stockholm
"Gjorde NoCut för min närsynthet, hade drygt -2.75 på båda ögonen. Läkningen gick inte så fort men nu omkring 4 månader in så är synen väldigt bra, den var 70% bra vid första återbesöket 6 veckor in så..."
SIMON L anlitade Vårda Ögon Göteborg

Detta är reco.se

Vi har samlat allt du behöver på ett enda ställe. Så oavsett om du vill hitta en snickare till köket, få rabatt på nya naglar eller boka en restaurang till på fredagskväll kan du göra det hos oss. Läs andra kunders rekommendationer och välj det företaget som passar dig bäst.
Ta kontroll

Här finner du fler av våra vanligaste sökningar