Vårda Ögon Göteborg
Opererade mina båda ögon mot närsynthet redan 2009. Är fortfarande nöjd.
Vårda Ögon
De senaste omdömena med betyg 4 eller högre
Opererade mina båda ögon mot närsynthet redan 2009. Är fortfarande nöjd.
Läkaren hade mycket dålig patientkontakt och var svår att förstå då han talade dålig svenska. Jag är Lärare på SFI med erfarenhet av språksvårigheter och jag kunde därför ställa klargörande frågor. Ändå gick jag därifrån med en känsla av stor frustration.
Mycket bra bemötande, trevlig och kompetent personal. Lugn och trevlig miljö. Bra och tydlig information. Allt blev som jag hoppats på efter min RLE-operation.
Trevlig personal och trevligt bemötande! Superduktiga läkare. Operation tog max 45 min för båda ögon, utan smärta och ont. Supernöjd med resultat. Högsta betyg från mig! Rekommenderar gärna!
....................................
För oss på Reco är riktig transparens viktigt. För att hjälpa dig att utvärdera Vårda Ögon har vi sammanställt vad vi vet om deras omdömen
Trovärdighet baseras på hur stor andel av företagets kunder som tillfrågas att lämna ett omdöme och hur stor möjlighet Reco har att bekräfta kundrelationen.
Reco anser att företaget har en bra trovärdighet utifrån möjligheten att verifiera kundrelationen samt andelen tillfrågade kunder.