Reco logotype För företag

Vårda Ögon

Det här säger kunderna

De senaste omdömena med betyg 4 eller högre

Vårda Ögon Göteborg

Opererade mina båda ögon mot närsynthet redan 2009. Är fortfarande nöjd.

Vårda Ögon Halmstad

Mycket bra bemötande, trevlig och kompetent personal. Lugn och trevlig miljö. Bra och tydlig information. Allt blev som jag hoppats på efter min RLE-operation.

Vårda Ögon Halmstad

Trevlig personal och trevligt bemötande! Superduktiga läkare. Operation tog max 45 min för båda ögon, utan smärta och ont. Supernöjd med resultat. Högsta betyg från mig! Rekommenderar gärna!

Vårda Ögon Malmö

Jätte trevlig personal, tog hand om mig! Var lite rädd men efter operationen jag va så nöjd å glad, och efter 2 veckor jag såg perfekt! Jag är så himla glad! Verkligen rekommenderar Vårda ögon!

Vårda Ögon Göteborg

Hej Finns bara ett ord för att sammanfatta detta. Världsklass. Det bästa jag gjort. Bra service. Proffsigt och ingen smärta. Se filmen på deras hemsida. Så nöjd. Med vänlig hälsning, Tarek

193 omdömen om Vårda Ögon

Sedan starten 2010
Anna Christina N
Skrev om Vårda Ögon Göteborg Bekräftad företagssida

Opererade mina båda ögon mot närsynthet redan 2009. Är fortfarande nöjd.

Birgitta S
Skrev om Vårda Ögon Stockholm Bekräftad företagssida

Läkaren hade mycket dålig patientkontakt och var svår att förstå då han talade dålig svenska. Jag är Lärare på SFI med erfarenhet av språksvårigheter och jag kunde därför ställa klargörande frågor. Ändå gick jag därifrån med en känsla av stor frustration.

Helene A
Skrev om Vårda Ögon Halmstad Bekräftad företagssida

Aida M
Skrev om Vårda Ögon Halmstad Bekräftad företagssida

Ladda fler omdömen

kliniker 5

Visar: 5 av 5

Om dessa omdömen

För oss på Reco är riktig transparens viktigt. För att hjälpa dig att utvärdera Vårda Ögon har vi sammanställt vad vi vet om deras omdömen

Trovärdighet
Bra

Trovärdighet baseras på hur stor andel av företagets kunder som tillfrågas att lämna ett omdöme och hur stor möjlighet Reco har att bekräfta kundrelationen.

Reco anser att företaget har en bra trovärdighet utifrån möjligheten att verifiera kundrelationen samt andelen tillfrågade kunder.

Dessa nivåer finns på Reco:
  1. Mycket Bra
  2. Bra
  3. Ok
  4. Låg

Detta är Reco

Oberoende omdömen från riktiga kunder
Vi jobbar hårt för att kontrollera att de som lämnar ett omdöme finns på riktigt och faktiskt har köpt den vara eller tjänst de skriver om. Det sker bland annat genom BankID och noggranna kontroller mot företagens kundregister.
Vi lever som vi lär
Vi tillåter inte att företag erbjuder någon slags betalning i utbyte mot omdömen, och på samma sätt tillåter vi inte oss själva att ta bort negativa omdömen för att ett företag vill eller erbjuder betalning för det. Hos oss går trovärdighet och din tillit alltid först.
Reco logotype Omdömen du kan lita på

Kategorier

Betyg & tidpunkt: