Värmia Syd

Östergatan 22, 211 25 Malmö — Visa karta

2.7 i betyg av av 6 omdömen
 

Läs vad 6 kunder tycker om Värmia Syd

 • 2018-11-18

  Spontant omdöme
  Bertil N skrev om Värmia Syd
  väldigt kompetent, noggrann, snabb, trevlig montör som hjälpte oss med flytt av värmepump idag 18/11.
  Nöjd norrlänning Läs mer
  gillar detta
 • Reco tipsar!
  Enspecta AB
  4.5 / 5 i betyg — 857 omdömen
  fiveYearsBadge
  "Precis så som man önskar att en besiktningsman ska vara som förstagångsköpare av ett hus. Pedagogisk & proffsig."
 • 2017-07-25

  Spontant omdöme
  Johan H skrev om Värmia Syd
  Väldigt nöjd med dessa killar. Bra service från hantverkarna och snyggt installerat. Ut med gamla olje-anläggningen och in med nya (luft/vatten) på mindre än två dagar. Bra bemötande och väldigt informerande om hur allt fungerar.
  Rekommenderas varmt. Läs mer
  gillar detta
 • Jimmie S

  2016-12-13

  Spontant omdöme
  Jimmie S skrev om Värmia Syd
  Jag är själv hantverkare och har jobbat i 27 år. Detta företag är det sämste skit jag har varit med om. fyra besök och ingen lösning på min panna dom körde någon sorts gissnings lek och vid femte besöket så fick dom börja att sätta tillbaka grejer som dom hade byt utan att det var något fel. Allt detta kom fram när det var en annan firma hos oss som fixade problemet på ca tio min. Till råga på allt så skickade Värmia en hutlös räkning . Välj någon annan om ni behöver hjälp för jag som hantverkare själv skäms när jag kommer ut på någon skada som har uppkommit på grund av slarv. Läs mer
  gillar detta
 • Reco tipsar!
  SolensEnergi
  5.0 / 5 i betyg — 48 omdömen
  Badge2020
  "Inför vårt val av leverantör kontaktade vi ett antal olika solcellsinstallatörer. Av de tre (som bemödade sig att göra ett besök), valde vi"
 • 2010-01-04

  Spontant omdöme
  Frans a skrev om Värmia Syd
  gillar detta
 • 2009-10-12

  Spontant omdöme
  Axel F skrev om Värmia Syd
  Varning för Värmia Syd!
  I vårt fall så funkade införsäljningen över förväntan, jag fick snabbt förtroende för honom, men det skulle snart ändras. Installationen tog tid och när den väl var klar så visade det sig att kompressorn i jordvärmepumpen aldrig stängde av. Dessutom var det stekhett i huset och det gick inte att sänka. Jag försökte då flera gånger få ägaren av Värmia Syd att komma till huset för att själv konstatera att något var fel, men det förnekade han flera gånger. När jag ringde med synligt nummer så svarade han inte, ringde jag med dolt nummer så svarade han. Seriöst. I vilket fall som helst så kom det till slut en montör som ställde sig och tittade på installationen och kunde konstatera efter 5 minuters tittande att allt var felmonterat. Klantskallarna hade satt returen från varmvattenberedarens mantel direkt ut i golvvärmeslingorna och trägolv ska aldrig ha högre värme i slingorna än ca 30 grader, istället fick de nu värme på mellan 45-50 grader. Klantskallarna kan mycket väl ha förstört vårt golv.
  Vidare så körde luftvärmeåtervinningsaggregatet sönder pga att de inte hade luftat jordslingorna. Klantigt så det förslår.
  Jag har ändå varit lyckligt lottad eftersom jag hade en besiktningsman på plats som underkände Värmia Syds installation, men inte tusan har de åtgärdat sina fel.
  Kort och gott: Spara dig själv en massa bekymmer genom att inte anlita Värmia Syd. Läs mer
  gillar detta
 • 2009-10-09

  Spontant omdöme
  Heléne Ö skrev om Värmia Syd
  Installationen av värmesystem fungerade okej, men övrigt vvs-arbete lämnade med att önska! Dålig information mellan säljare och hantverkare, flera fel gjordes som dock rättades till efter påpekande, men det drog ut på tiden. Otroligt dåligt städat av hantverkarna. Det såg ut som ett bombnedslag under hela veckan de var här och när de lämnat.

  Värmia tvekade inte att ta rejält betalt för ett extra moment som uppstod under arbetets gång. Två timmar + material för omkoppling av rör till en utkastare.

  Från att ha känt oss trygga med att välja Värmia, har vi under resans gång börjat tvivla på allt de har gjort. Alltid lika tråkigt att göra stora affärer med en aktör som man inte känner förtroende för. Läs mer
  Axel F gillar detta

Bästa energikonsulterna i Malmö:

4.5 i betyg av 857 omdömen
Elof G Elof G tycker:
“Precis så som man önskar att e...” Läs mer

Karta

Kategorier

Tjänsteföretag lever på sitt goda rykte

Reco.se är Sveriges största oberoende plattform för kundomdömen. Vi jobbar sedan 2007 för bättre företag och nöjda kunder.

Så här fungerar Reco