Alla kategorier Energikonsult Skåne Malmö Värmia Syd

Värmia Syd

Östergatan 22, 211 25 Malmö — Visa karta

2.2 i betyg av 5 rekommendationer

Energikonsulter nära Värmia Syd:

Enspecta AB

Enspecta AB

66 recos
Stadiongatan 65, MALMÖ
Enspecta hjälper dig att sänka dina energikostnader, husbesiktningar och göra en... Läs mer ›
Enspecta AB
Bengt H:
Mathias som gjorde besiktningen gav ett mycket bra intryck med både facklig och social kompetens. Vi kände att besiktningen gav en bra bild ...
Företagare? Börja samla in rekommendationer.
Reco.se är Sveriges största oberoende rekommendationssajt.
Vi hjälper företag att samla in och lyfta digitala rekommendationer.
Är det här ditt företag?
Genom några enkla steg kan du förbättra din profil på Reco.se. Det tar bara några minuter!
Ändra beskrivning
Lägg till öppettider
 

Läs vad 5 kunder tycker om Värmia Syd

 • Johan H
  Johan H skrev om Värmia Syd
  Väldigt nöjd med dessa killar. Bra service från hantverkarna och snyggt installerat. Ut med gamla olje-anläggningen och in med nya (luft/vatten) på mindre än två dagar. Bra bemötande och väldigt informerande om hur allt fungerar.
  Rekommenderas varmt.
  gillar detta
 • Jimmie S
  Jimmie S skrev om Värmia Syd
  Jag är själv hantverkare och har jobbat i 27 år. Detta företag är det sämste skit jag har varit med om. fyra besök och ingen lösning på min panna dom körde någon sorts gissnings lek och vid femte besöket så fick dom börja att sätta tillbaka grejer som dom hade byt utan att det var något fel. Allt detta kom fram när det var en annan firma hos oss som fixade problemet på ca tio min. Till råga på allt så skickade Värmia en hutlös räkning . Välj någon annan om ni behöver hjälp för jag som hantverkare själv skäms när jag kommer ut på någon skada som har uppkommit på grund av slarv.
  gillar detta
 • Frans a
  Frans a skrev om Värmia Syd
  gillar detta
 • Axel F
  Axel F skrev om Värmia Syd
  Varning för Värmia Syd!
  I vårt fall så funkade införsäljningen över förväntan, jag fick snabbt förtroende för honom, men det skulle snart ändras. Installationen tog tid och när den väl var klar så visade det sig att kompressorn i jordvärmepumpen aldrig stängde av. Dessutom var det stekhett i huset och det gick inte att sänka. Jag försökte då flera gånger få ägaren av Värmia Syd att komma till huset för att själv konstatera att något var fel, men det förnekade han flera gånger. När jag ringde med synligt nummer så svarade han inte, ringde jag med dolt nummer så svarade han. Seriöst. I vilket fall som helst så kom det till slut en montör som ställde sig och tittade på installationen och kunde konstatera efter 5 minuters tittande att allt var felmonterat. Klantskallarna hade satt returen från varmvattenberedarens mantel direkt ut i golvvärmeslingorna och trägolv ska aldrig ha högre värme i slingorna än ca 30 grader, istället fick de nu värme på mellan 45-50 grader. Klantskallarna kan mycket väl ha förstört vårt golv.
  Vidare så körde luftvärmeåtervinningsaggregatet sönder pga att de inte hade luftat jordslingorna. Klantigt så det förslår.
  Jag har ändå varit lyckligt lottad eftersom jag hade en besiktningsman på plats som underkände Värmia Syds installation, men inte tusan har de åtgärdat sina fel.
  Kort och gott: Spara dig själv en massa bekymmer genom att inte anlita Värmia Syd.
  Heléne Ö gillar detta
 • Heléne Ö
  Heléne Ö skrev om Värmia Syd
  Installationen av värmesystem fungerade okej, men övrigt vvs-arbete lämnade med att önska! Dålig information mellan säljare och hantverkare, flera fel gjordes som dock rättades till efter påpekande, men det drog ut på tiden. Otroligt dåligt städat av hantverkarna. Det såg ut som ett bombnedslag under hela veckan de var här och när de lämnat.

  Värmia tvekade inte att ta rejält betalt för ett extra moment som uppstod under arbetets gång. Två timmar + material för omkoppling av rör till en utkastare.

  Från att ha känt oss trygga med att välja Värmia, har vi under resans gång börjat tvivla på allt de har gjort. Alltid lika tråkigt att göra stora affärer med en aktör som man inte känner förtroende för.
  Axel F gillar detta

Karta

Större karta Vägbeskrivning
Östergatan 22, 211 25 Malmö
Kategorier