Mycket trevligt första möte när vi planerade städning. Städerskan som kom exakt på tid, mycket artig och trevlig. Mycket bra städning, till och med blommor och krukor ompysslade. Mattfransar kammade. Allt perfekt
Vesta Clean
Välkommen till Vesta Clean! Vi är städföretaget som är lite annorlunda. Vi vet att vi är bättre på att städa än vad gemene man är. Ta därför tag i saken och låt oss ta hand om städningen. Vi är trots allt proffs på städning. Hos oss på Vesta Clean får du alltid en dedikerad kontaktperson som du kan kontakta om du har några...
119 omdömen om Vesta Clean
Sedan starten hos Reco 2021
Rent och snyggt! Evgeniya levererar 100%-ig kundservice.
Duktiga och snabba, fint resultat med rena fönster den här gången. Alltid lika trevligt att ha med VestaClean att göra.
Bra bemötande. Gärna svensktalande person Lätt att få digital kontakt
Vi är mycket nöjda med bemötandet från chefen och personalen. De som hjälpt har alltid utfört arbetet noggrannt. Det arbetar utan uppehåll och mycket trevliga. Vi kan lita på dem . Rekommenderar gärna företaget. Personalen verkar mår bra .
Har nyttjat Vesta Clean och deras duktiga personal i många år och aldrig blivit besviken. Ett proffesionellt företag som jag varmt rekommenderar.
Bra jobb utfört trevliga och snabba
Alltid trevliga och lätt att boka
´Mycket bra service, snabb respons, flexibla, prisvärda.
Det är vänliga och bra på att göra jobbet. Får information i bra tid om det är ändringar i schemat.
Alltid nöjd med utfört arbete Städning fönsterputsning
Mycket nöjd och kommer anlitas för hemstädning
Vesta Clean är en firma jag känner att jag kan lita på!
Har haft Vesta Clean i över två år och har inget att klaga på rengöringen eller kontakt med Vesta. Jag är supernöjd.
Rent och snyggt. Duktiga tjejer och killar. Föreningen är mycket nöjd. Anna Rundgren
På alla punkter är jag väldigt nöjd. Mina förväntningar har mer än uppfyllts. Alla jag mött har städat jättefint! De är alla väldigt energiska och jobbar ”som bara den! Det enda jag skulle önska är att det går att få städning var 3:e vecka. Nu har jag städ 1/månd.
Vesta clean är ett pålitligt företag med fantastisk personal som städar och putsar fönster mycket bra.
Flyttstädning lägenhet: Professionella, noggranna, trevliga och flexibla (önskade miljömärkta & parfymfria rengöringsmedel).
Rekommenderar. Allt blev riktigt fint och de vi inte var nöjda med kom de tillbaka och åtgärdade.
Blev tipsad av en granne och är mycket nöjd.
Ett telefonsamtal och jag fick en bra städning av min tvåa. Är mycket nöjd.
De kom på utsatt tid. Bra information under tiden. Bra städat i inget att klaga på Bi kan verkligen rekommendera Vesta Clean
Fint bemötande. Jag är nöjd med arbetet alltså Vesta Clean har nått upp till mina förväntningar. Min upplevelse är positiv och jag köpte fönsterputsning tjänst.
Jag tycker att Vesta Clean är mycket bra och har utfört sitt arbete på det allra bästa sätt och bemötande kan inte vara bättre. så jag rekommendera dem gärna till andra kunder.
Alltid perfekt utfört arbete !Snabbt och utan spill. Fantastiska människor och Proffs ! Jag hade beställt fönsterputs av inglasad balkong.
Jag är nöjd med Vesta Clean. Bra arbetat.
Trevliga och hjälpsamma och gjorde ett jättebra jobb.hjälpte mig men en del saker som inte direkt ingår i fönsterputsning.Kommer anlita er igen.
Det var lite problem med att kontakta Vesta Clean för att boka en fönsterputs. Evgeniya Selan var här och gjorde ett jättebra jobb med fönsterputsen.
Jättebra, alltid super kvalité på städning och lätt att komma i kontakt med
Mycket bra och trevligt bemötande. Förväntade mig att fönstren skulle bli putsade och bli rena. Den förväntning uppfylldes helt och hållet. Inga anmärkningar.
De gör ett alldeles utmärkt jobb! Vi är väldigt nöjda!
Fint bemötande , snabbt svar.på förfrågan. Bra städat
Överlag är vi mycket nöjda med hemstädningen. Vesta Clean är lyhörda för våra behov och visar stor flexibilitet när det gäller att anpassa städningen efter våra önskemål.
Rekommenderar till alla. 10/10. Helt otroligt smidigt, trevligt bemötande och fantastiskt jobb!
Supernöjd med flyttstädningen Vesta Clean gjorde! Rekommenderar varmt!
Bra bemötande och jätte nöjd med städningen.
Trevlig kontakt. Fått tips av en annan nöjd kund. Att samma person skulle komma till mig. Att personen skulle veta vad som ingick i avtalet. Att personen skulle förstå lite svenska. Att personen skulle vara noggrann. Mycket bra att någon först kom hit och noterade vad som behövde göras och hur ofta. Alla mina önskemål uppfylldes och jag är väldigt nöjd. Valde städning 1 gång var fjärde vecka.
Snabb och bra service från alla anställlda!
Vesta Clean är alltid lätta att diskutera med och har en hög service nivå på alla sina uppdrag hos oss i BRF Bonum Ängshöjden. Uppdragen gäller både de övergripande uppgifterna för våra förening och hos respektive medlem som anlitar Vesta Clean för städning och fönsterputsning i lägenheterna.
PROFFSIGT BEMÖTANDE, SNABB LEVERANS
Fantastiskt duktig och trevlig personal.🌻🌻
Bra bemötande och fina rena fönster blev det
Vesta Clean är ett professionellt bolag där man får ett trevligt bemötande och ett utförande av arbetet på bästa sätt.
Har anlitat Vesta Clean under många år och har aldrig blivit besviken. Städning, fönsterputs, alltid lika proffsigt utfört.
Alltid snabbt svar och väl levererad tjänst, alltid med ett leende!
Har anlitat Vesta Clean under flera år och har alltid varit jättenöjd. Oavsett om det är hemstäd, byggstäd eller flyttstäd så har de varit oerhört noggranna och lyhörda. De har varit flexibla och det har alltid känts tryggt att anlita dem. Stort tack Vesta för att det alltid är välstädat hos oss.
Vi är nöjda med vår städning och Julia och ett trevligt bemötande när jag ringer
Utmärkt! Kommer alltid i tid. Städar jättebra! Det gäller alla jag haft besök av. Väldigt nöjd.. Det enda jag kunde önska är att få stödat var 3:e vecka. Med vänlig hälsning, Solveig Carlsson
Bra kontakt och planering tillsammans. Har inget att klaga på.
Bra och trevliga! Uppstyrt och lätt att kommunicera med vid ändringar i scheman och dylikt.