Duktig leverantör Vestelli verken är det bästa BDT verket vi har arbetat med. Företaget har kunskap Företaget är professionella och trevliga
Vestelli Sverige AB
Vestelli har länge gått i täten för effektiv BDT-rening och är välkänt för sina pålitliga lösningar – oavsett om behovet är stort eller litet. Vår målsättning är att erbjuda robusta, väl utvärderade system som fungerar optimalt i nordiskt klimat. Våra nöjda kunder är vår främsta rekommendation, och det är tack vare deras förtroende...
6 omdömen om Vestelli Sverige AB
Stort tack för ert fina betyg. Vi siktar på att leverera top of the line-produkter och att vara kunniga och serviceminded!
Bra priser och bra produkter med snabb leverans och kunniga säljare
Tusen tack för din fina feedback och att du tog dig tid att lämna ett omdöme! Det betyder massor för oss – vi ser fram emot att få hjälpa dig igen!
Bra snabb service, good knowledge
Trevlig och kunnig personal. Bra produkter och snabba leveranser.
Experter inom BDT-rening. Snabb återkoppling och proffsigt bemötande.
Tack så mycket! Vi siktar på 100% kundnöjdhet! Med vänlig hälsning, Team Vestelli
Engagerade, kunniga med enastående produkter för bdt-rening
Stort tack för ditt fina omdöme Magnus. Vi strävar alltid efter maximal kundnöjdhet och att förse marknaden med de bästa produkterna. Med vänlig hälsning, Vestelli Sverige