Alla kategorier Övrigt Västra Götaland Strömstad Vesterålens Naturprodukter AB

Vesterålens Naturprodukter AB

Uddevallavägen 3, 452 31 Strömstad — Visa karta

1.0 i betyg av av 3 omdömen
 
Beställ Omega-3 fiskolja från Fritt Flyt. Fritt Flyt Omega3 Fiskolja har högre koncentration av Omega 3 än vanlig fiksleverolja. Omega-3 Fiskolja är viktigt för både hjärta och hjärna. Fråga läkaren om Omega-3.

Läs vad 3 kunder tycker om Vesterålens Naturprodukter AB

 • Ulrica S

  2018-07-18

  Spontant omdöme
  Ulrica S skrev om Vesterålens Naturprodukter AB
  Fick ett sms att jag beställt omega3 vilket jag inte har gjort, de skyllde på att det var mitt fel att jag antagligen varit med i någon tävling och angett mitt nr. Jag hoppas verkligen inte att de börjar skicka en massa skit nu.
  Uppdatering: fick ett paket ändå, har frågat efter en kopia på min beställning men de har ej svarat än. Kommer bestrida detta och ev. göra en polisanmälan. Läs mer
  gillar detta
 • 2011-04-12

  Spontant omdöme
  Bim C skrev om Vesterålens Naturprodukter AB
  För över tre år sen nappade jag på ett abonnemang av hälsokostpiller. Efter ett år sade jag upp abonnemanget. Till min förvåning blev jag uppringd, på mitt privata mobilnummer, en första gång ett par månader senare av en person som ville få mig till kund igen. Förvånad frågade jag hur de hade mitt telefonnummer som jag ej givit dem, fick svafret att de plockat fram de via nätet, på Eniro! Jag uppmanade dem stryka numret och inte ringa mer, att jag själv kunde kontakta dem vid behov.Trots har har jag nu i två års tid, gång på gång, blivit störd på min mobil med samma tjat. Idag tröt tålamodet, har kollat att: Dels är det otillåtet för föetag - enligt Callcenterföretagens etiska regler - att ringa ett privat mobilnummer, dels otillåtet ringa någon som företaget inte längre har ett kundförhållande till, och dels har jag redan minst fem ggr under två år efter att ha avslutat mitt abonnemang blivit uppringd för att övertalas köpa nya produkter. Och varje gång uppmanat dem att stryka mitt nummer, som jag själv inte lämnat företaget, och aldrig mer ringa mig.
  Just nu utreder Vestervålens VD hur de kunnat göra så många överträdelser och ska återkomma.
  Kolla Konsumenteverkets site, och Swedma som publicerar de etiska reglerna som gäller för telefonsäljningsföretag.
  Hej och lycka till, ni andra som blir störda. Läs mer
  gillar detta
 • 2010-07-23

  Spontant omdöme
  Karin S skrev om Vesterålens Naturprodukter AB
  VARNING för detta företag. Det går inte att avsluta prenumeration på deras produkter. Dom trakasserar en och skickar fast man inte vill ha n¨ågot längre. Dom skickar och skickar och har man som jag långt till en brevlåda går det en himla massa tid åt att springa och skicka tillbaka hela tiden. vad man än gör så slutar dom inte. KÖP INTE deras produkter!!! Läs mer
  Sören A gillar detta