Viktab AB

Viktab AB

4.8

OM OSS Viktab grundades år 2009 som en enskild firma och utvecklades under 2018 till ett aktiebolag under namnet Viktab AB. Sedan starten har vi haft samma mål – att erbjuda produkter av hög kvalitet kombinerat med snabb och personlig service. Vi vänder oss både till privatpersoner och företag, stora som små. Hos Viktab AB...

42 omdömen om Viktab AB

KRISTIÁN M
Wrote about Viktab AB

Vilken servis ! Mycket snabbt leveranser Kanon Bra jobbat :)

Niklas O

Snabb service!! Snabb leverans

Marcus H
Wrote about Viktab AB

Enkelt att hitta det man behöver och sjukt snabba leveranser :) bra priser. Här kommer jag fortsätta beställa :)

Svar från Viktab AB

Hej Marcus, Tack för ditt fina omdöme 😊 Vad roligt att höra att du tycker det är enkelt att handla hos oss, att leveranserna är snabba och att du uppskattar våra priser. Vi ser fram emot att få skicka fler beställningar till dig! 🌟

Roger Å
Wrote about Viktab AB

Snabba och bra produkter och sortiment

Svar från Viktab AB

Tack så mycket för ditt omdöme 🌟 Vi blir glada att höra att du uppskattar både vårt sortiment och snabbheten. Välkommen tillbaka!

Tejan A

I am very Very APPRECIATED and PLEASE

Svar från Viktab AB

Hellu Tejan, Thank you very much for your review and for shopping with us. Welcome back ⭐

Eddie N
Wrote about Viktab AB

Snabb leverans och varorna uppfyller mina krav till ett bra pris. Jag är mycket nöjd.

Svar från Viktab AB

Hej Eddie! Tack för att du tog dig tiden att lämna ett omdöme, för det fina betyget och för att du handlat hos oss ⭐ Gläder oss att du är nöjd med leveransen, kvalitén och priset :) Varmt välkommen åter!

Lena S
Wrote about Viktab AB

Snabba och en bra och tydlig hemsida har Aldrig varit något problem med varorna som jag beställt Mycket bra

Svar från Viktab AB

Stort tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme och för det fina betyget! Gläder oss att höra att du tycker hemsidan är tydlig och att allt alltid fungerar smidigt med dina beställningar :) Varmt välkommen åter ⭐

Pablo C

Bästa service. Serios .tack så mycket

Svar från Viktab AB

Hej Pablo, Tack så mycket för ditt fina omdöme :) Det gläder oss verkligen att du är nöjd med vår service. Varmt välkommen åter!

Bill Ronny Mikael J

Mycket snabb leverans och lätt att beställa genom..

Svar från Viktab AB

Hej Bill, Tack så mycket för ditt fina omdöme! Vad roligt att höra att leveransen var snabb och att beställningen gick smidigt. Varmt välkommen åter :)

Andreas C
Wrote about Viktab AB

Jättenöjd, prisvärt å snabb leverans.

Svar från Viktab AB

Hej Andreas, Tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme och för det fina betyget :) Vad härligt att höra att du är jättenöjd, att både pris och leverans motsvarade dina förväntningar. Varmt välkommen åter!

Peter L
Wrote about Viktab AB

Smidigt snabb lev. Bra kvalitet . Köpte ventiler och balansering vikter den här gången.

Svar från Viktab AB

Hej Peter, Tack för att du tog dig tid att skriva ett omdöme, för dina fyra stjärnor och för att du handlar hos oss :) Varmt välkommen åter!

Jörgen B
Wrote about Viktab AB

Snabb leverans och lätt att göra beställning

Svar från Viktab AB

Hej Jörgen, Tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme :) Va bra att du tycker att det är lätt att göra beställning och uppskattar den snabba leveransen. Tack för att du handlat hos oss och varmt välkommen åter. // Viktab AB

Henrik N
Wrote about Viktab AB

Snabb leverans och välpackat kolli

Svar från Viktab AB

Bästa Henrik , Tack för att du tog dig tid att betygsätta vår sida och tack för din fina kommentar.. 👍 Välkommen åter 😉

Georg S
Wrote about Viktab AB

Snabb service. Skapligt pris.

Svar från Viktab AB

Hej Georg, Tack för att du tog dig tid att betygsätta vår sida Det är roligt att höra att du är nöjd med vår service 👍 Välkommen åter!

Sune L
Wrote about Viktab AB

Svårt att hitta vikter till mc.Viktab fixade och var kundvänligt företag.Tack för god service !

Svar från Viktab AB

Hej Sune, Tack för dina fyra stjärnor och för att du tog dig tid att skriva en recension. En nöjd kund är bästa reklam för oss. Varmt välkommen åter 😉

Viktor F
Wrote about Viktab AB

Bra uppföljning på leverans även om DHL krånglade lite så löste det sig.

Svar från Viktab AB

Hej Viktor, Tack för att du tog dig tid att betygsätta vår sida, Det är roligt att höra att du är nöjd med vår service 🙏 Välkommen åter !

Urban A
Wrote about Viktab AB

Snabb leverans och bra produkter.

Svar från Viktab AB

Hej Urban, Tack för att du tog dig tid att betygsätta vår sida och tack för din fina kommentar.. 👍 Välkommen åter 😉

Stefan Z
Wrote about Viktab AB

Allt går smidigt..lätt att beställa snabba leveranser.

Svar från Viktab AB

Hej Stefan, Tack för att du tog dig tid att betygsätta vår sida Det är roligt att höra att du är nöjd med vår service 👍 Välkommen åter 😉

Mårten P
Wrote about Viktab AB

Snabb och proffsigt kundvemöya. Med intresse i att hjälpa kunden och lösa problem.

Svar från Viktab AB

Hej Mårten, Tack för din kommentar. Vi försöker alltid tillfredsställa våra kunders behov och erbjuda en bättre service. Ha en riktigt bra dag! Välkommen åter!

Bego M
Wrote about Viktab AB

Jag brukar inte skriva recensioner men för detta företag tycker jag att det vore synd att inte göra det. Jag blev så nöjd med support och mail kontakt.

Hej Bego, Tack för de fina orden! 🙏🙏 Välkommen åter

Kenneth M
Wrote about Viktab AB

Bra hemsida , lätt att hitta det jag ville , snabb leverans

Svar från Viktab AB

Hej Kenneth, Tack för att du tog dig tid att lämna omdöme och för dina fem stjärnor 👍 Välkommen åter!

Mikael K
Wrote about Viktab AB

Det gick som vanligt bra att handla, mycket snabb leverans.

Svar från Viktab AB

Hej Mikael, Bra service och snabb leverans är vår grej 😊 Tack för fint omdöme och för att du handlat hos oss. Välkommen åter!

Kenneth J
Wrote about Viktab AB

Bra service, lätt att få kontakt och hjälp via telefon ,bra produkter

Svar från Viktab AB

Hej Kenneth, Tack för att du tog dig tid att betygsätta vår sida Det är roligt att höra att du är nöjd med vår service 🙏 Välkommen åter !

Rickard B
Wrote about Viktab AB

Bra produkter ...snabba leveranser.

Svar från Viktab AB

Hej Rickard, Tack för att du tog dig tid att betygsätta vår sida och tack för din kommentar.. Välkommen åter 😉😉

Péter P
Wrote about Viktab AB

Smidig köpupplevelse, bra priser och väldigt snabb leverans.

Svar från Viktab AB

Hej Peter, Tack för att du tog dig tid att betygsätta vår sida Det är roligt att höra att du är nöjd med vår service 👍 Välkommen åter !

Jan L
Wrote about Viktab AB

Snabb leverans! Lätt att beställa och betala.

Svar från Viktab AB

Bästa Jan, Tack för att du tog dig tid att betygsätta vår sida och tack för din fina kommentar.. 👍 Välkommen åter 😉

Anders B
Wrote about Viktab AB

Bra utval snabb service och leverans

Svar från Viktab AB

Hej Anders, Tack för att du tog dig tid att betygsätta vår sida Det är roligt att höra att du är nöjd med vår service 👍 Välkommen åter!

Lars F
Wrote about Viktab AB

Krånglade med frakten kom inte till rätt ställe men viktat hjälpte mig och var jätte trevliga

Svar från Viktab AB

Bästa Lars, Vi beklagar problemet med DHL och vi är glada att vi kunde hjälpa till med lösningen. Tack för att du tog dig tid att betygsätta vår sida och tack för din kommentar.. Välkommen åter 😉😉

Kjell F
Wrote about Viktab AB

Snabb service bra pris och proffsigt bemötande.

Svar från Viktab AB

Hej Kjell, Tack för att du tog dig tid att betygsätta vår sida Det är roligt att höra att du är nöjd med vår service 👍 Välkommen åter!

Anders W
Wrote about Viktab AB

Jag fick dom varorna jag beställt och dom var bra paketerade ,å levererades snabbt, så jag är mycket nöjd . Mvh Anders

Svar från Viktab AB

Bästa Anders, Tack för att du tog dig tid att betygsätta vår sida och tack för din fina kommentar.. 👍 Välkommen åter 😉

Jerker L
Wrote about Viktab AB

Stort engagemang, allt blir rätt, det funkar jättebra, nöjd kund.

Svar från Viktab AB

Bästa Jerker, Tack för att du tog dig tid att betygsätta vår sida och tack för din fina kommentar.. Välkommen åter !

Göran V
Wrote about Viktab AB

Jag har köpt mycket delar för däckbyte hos Viktab och det har alltid varit bra grejer. Snabb frakt och lätt att beställa. Så jag har aldrig tänkt tanken att vända mig någon annanstans. Jag har haft trevliga samtal med dom och fått bra tips.

Göran V gillar detta
Svar från Viktab AB

Bästa Göran, Tack för dina fem stjärnor Göran och för att du tog dig tid att skriva en så fin recension. En nöjd kund är bästa reklam för oss. Varmt välkommen åter :)

Elna B
Wrote about Viktab AB

Beställt MC ventiler och fick dem dagen efter. Fina ventiler, bra pris och snabb frakt.

Svar från Viktab AB

Hej Elna, Tack för att du tog dig tid att betygsätta vår sida .Det är roligt att höra att du är nöjd med vår service 👍 Välkommen åter!

Jan E
Wrote about Viktab AB

snabb leverans billiga har nästan allt man behöver

Svar från Viktab AB

Hej Jan, Tack för att du tog dig tid att lämna omdöme och för dina fem stjärnor 🙏 Välkommen åter!

Christian W
Wrote about Viktab AB

Håller bra oriser och ger olika förslag, helt enkelt mycket bra mot kunder.

Svar från Viktab AB

Hej Christian, Tack för det höga betyget. Vi uppskattar det. Välkommen åter!

Conny G
Wrote about Viktab AB

Alltid trevligt bemötande och snabb service!!👍🏻

Svar från Viktab AB

Bästa Conny, Tack för att du tog dig tid att betygsätta vår sida och tack för din kommentar.. Välkommen åter !

Jasmin B
Wrote about Viktab AB

Hej har börjat att handla på Viktab för ett år sedan alltid varit korrekta leverans i tid Kommer att furste att handla hos Viktab

Svar från Viktab AB

Hej Jasmin, Tack för att du tog dig tid att betygsätta vår sida. Det är roligt att höra att du är nöjd med vår service 👍 Den bästa reklamen är en nöjd kund. Välkommen åter!

Peter H
Wrote about Viktab AB

Snabb leverans. Rätt pris och hyfsat mycket i lager

Svar från Viktab AB

Hej Peter, Snabb leverans är vår grej 😊 Tack för fint omdöme och för att du handlat hos oss. Välkommen åter!

Thomas D
Wrote about Viktab AB

Enkelt att beställa, bra varor till bra pris och snabb leverans.

Thomas D gillar detta
Svar från Viktab AB

Hej Thomas, Tack för att du tog dig tid att betygsätta vår sida Det är roligt att höra att du är nöjd med vår service 👍 Välkommen åter!

Rickard H
Wrote about Viktab AB

Hej. Snabb och bra service. Har redan svarat på en sån här till er. Så nu hoppas jag att det är den sista. Mvh Rickard

Svar från Viktab AB

Bästa Richard, Tack för att du tog dig tid att betygsätta vår sida och tack för din kommentar.. Vi beklagar dubbla utskick. Det ser ut som att den ena kom från Trustpilot och den andra från Reco. Det ska inte komma fler utskick. Tack än en gång 🙏

Anders B
Wrote about Viktab AB

Mycket nöjd med mitt köp ! Bra priser & snabb leverans ! Kommer att köpa igen !!!

Svar från Viktab AB

Hej Anders, Tack för att du tog dig tid att betygsätta vår sida och tack för din kommentar.. Välkommen åter 😉😉

Jan patrik S
Wrote about Viktab AB

Jag får alltid bra tips när jag ringer och frågar om en produkt Snabb leverans Priser är bra

Svar från Viktab AB

Hej Jan Patrik, Tack för att du tog dig tid att betygsätta vår sida. Det är roligt att höra att du är nöjd med vår service 👍