Villarelining, sid 2
Välkommen till Villarelining!
Vi har handplockat de bästa människorna i branschen efter många års erfarenhet. Vi kan därför erbjuda den absolut bästa tjänsten inom relining.
- Alltid kostnadsfria avloppsinspektioner.
Relining är egentligen ett samlingsnamn för ett antal metoder för att invändigt restaurera eller renovera gamla rörledningar. Vi använder oss av “Strumpmetoden som ger dina rör en livslängd på över 50 år.
- Alltid kostnadsfria avloppsinspektioner.
Utmärkelser
110 omdömen om Villarelining
Sedan starten hos Reco 2020
skrev om Villarelining
Jag fick ett mycket proffsigt bemötande inklusive vad Relining innebar och hur jobbet skulle utföras inklusive ungefärlig projekttid. Jobbet gjordes snabbare än jag förväntat och efter tre dagar hade jag åter ett fungerande avlopp inklusive ett avstädat arbetsområde. Jag håller de inblandade i projektet för mycket kompetenta! Tack!
skrev om Villarelining
Villarelining får av mig högsta betyg från första kontakten fram till avslutat arbete.
Vänliga och så professionella.
Fleråriga bekymmer med stopp i avloppet, mer än sextio år gammalt och trettio meter långt, är nu åtgärdade med hjälp av Villarelining.
Efter avslutat arbete erhöll jag utmärkt skriftlig dokumentation av arbetet, inklusive videofilm. -
skrev om Villarelining
Mycket nöjd med arbetet som Villarelining utfört. De har renoverat gamla gjutjärnsrör, renslucka samt bytt en golvbrunn.
Företaget har varit lyhört och tillmötesgående för de aktuella problemen.
Allt har gjorts på bästa sätt och det hela gick smidigt under arbetets gång. Tider och offert har hållits exakt enligt avtal.
Rekommenderar Villarelining varmt. -
skrev om Villarelining
Instämmer till fullo i alla de positiva och stödjande omdömen och synpunkter på Villarelining som man kan läsa om på Reco. Företaget är professionellt, tillmötesgående o effektivt från A till Ö.
Vi rekommenderar dem 100 % till våra grannar och alla andra som står inför ett behov av en seriös och väl genomförd relining av samtliga husets avloppsledningar.
Inger och Ulric A -
skrev om Villarelining
Kände direkt förtroende redan vid filmningen av avloppsrören och den info jag fick vid besöket. Inte svårt val att välja leverantör. Förberedande info/kontakt innan reliningen av proffsig, självgående hantverkare, som effektivt la upp arbetet på bästa sätt, så dagarna flöt på ganska smärtfritt för oss. Han höll snyggt och rent hela tiden. Trevligt bemötande från början till slut. Supernöjd!
skrev om Villarelining
Proffsigt bemötande och allt fungerade perfekt
skrev om Villarelining
Mycket bra upplevelse från första besök till färdig installation.. I tid, tillgängliga , inga överraskningar eller oförutsedda utgifter. Enormt proffsiga, trevliga och kunniga. Rekommenderar varmt!
skrev om Villarelining
Vi hade tidigare anlitat företaget för att relina våra järn- och cementrör. Nu hade vi behov av att få även alla plaströr relinade.
Eftersom vi var mycket nöjda efter det tidigare arbetet bestämde vi oss för att återigen anlita samma företag.
Vi är återigen mycket nöjda, professionellt bemötande, lyhörda för våra önskemål och bästa tänkbara servis av personen som utförde själva arbetet. Bra dokumentation. Vi kan varmt rekommendera företaget om ni vill ha ett arbete utfört med största noggrannhet och professionellt och som lämnar inget mer att önska sig. Vi är supernöjda! -
skrev om Villarelining
Utmärkt och mästerlig bemötande. Proffsigt och familjärt upplevelse. Företag levererade exakt vad de lovade. Lyhörda och tog sin tid med förklara samtliga steg i detalj.
Oerhört genomtänka i sitt arbete.
Nu fanns endast 5 "cirkel betyg" men enligt oss helt 10/10.
Sist önskemål till Villarelining, ändra er aldrig eller ert arbetssätt. -
skrev om Villarelining
Efter att tagit in flera offerter på relining beslutade jag mig för att Villarelining skulle få uppdraget. Jag har inte ångrat mig en sekund. Dem har verkligen levt upp till mina förväntningar och krav som var användande av kvalitetsprodukter och skickliga hantverkare.
Alla inblandade har varit mycket trevliga och tillmötesgående.
Har fått förklarat för mig och även fått se hur det går till att relina.
Kan varmt rekommendera Villarelining.👍 -
skrev om Villarelining
Vi är inte klara med varandra ännu men hittills har jag bara mött en stor tjänstvillighet och serviceanda.
Så skönt att få gamla rören fixade från insidan istället för att behöva riva upp hela badrummet och vem vet vad mer som hade behövt bytas ut när man väl börjat riva i mitt gamla 60-talshus. Rekommenderas varmt. -
skrev om Villarelining
Mycket professionellt bemötande och information. Kändes helt tryggt under hela processen.
skrev om Villarelining
Hela vägen från offert till avslutat arbete mycket professionellt arbete och vänligt bemötande.
skrev om Villarelining
Bra bemötande hela vägen, de som utförde arbetet var mycket trevliga och arbetade hela tiden snabbt och effektivt, blev klar tidigae än utlovat.
De var väldigt noga med att lägga skydd på golvet och hålla rent efter sig så det var inga olägenheter under tiden -
skrev om Villarelining
Betyget riktar sig främst till kvalite'n på utfört arbete, vilket jag inte kan se/bedöma själv, för jag har inte den kunskapen men är övertygad om att de levererat! Trevliga och tillmötesgående hantverkare och har absolut inget att anmärka, tvärt om, bara positivt! De beskrev ingående allt de gör och på de frågor vi hade.Det var dyrt men "man får vad man betalar för". 20 års garanti var de ensamma om av de 4 firmor jag begärde offert från. De engagerade sig mest i arbetet inför offertleverans.
Villarelining.se har relinat våra avloppsrör i hela huset
Bernd Martinovsky -
skrev om Villarelining
Samtlig personer jag var i kontakt under hela processen var toppen. Kom på mycket kort varsel, förklarade tydligt vad de skulle göra och var väldigt trevliga. Slutresultatet såg bra ut och hoppas det håller lika länge som utlovat.
Trevligt bemötande.
Vd jag kan bedöma duktiga yrkesmän.
Bra städning o undanplockning. -
skrev om Villarelining
Bra info före, under och efter arbetet. Trevliga och duktiga hantverkare. Rekommenderas
skrev om Villarelining
Vi köpte en relining av våra gjutjärn avloppsrör. Huset från 1940-talet hade en del osynliga och synliga problem. Villarelining var professionella, trevliga, och med hög arbetsmoral och etik. Problemen löstes utan att försöka lägga ansvar på oss. Det där lilla extra gjorde hela upplevelsen så mycket trevligare. Nu har vi ett välfungerande avlopp. Tummen upp för Villarelining.
skrev om Villarelining
Super bemötande, utförde det som beställt och lite till.
Rekommenderar varmt, alltid snabb återkoppling. -
Enkelt och pålitliga! Rekommenderar
skrev om Villarelining
Klar och tydlig offertprocess och underlag. Arbetet påbörjat och utfört enligt plan med trygga beslut på vägen och avslutats med tydlig dokumentation.
Känns tryggt att ha ett relinat avloppssystem med grenstrumpor och nya brunnar.
Mina bästa rekomendationer!
/Torbjörn -
skrev om Villarelining
Villarelining har gjort ett mycket kunnigt, noggrant, informativt arbete, Patrik vid det detaljerade arbetet att undersöka och bedöma huset, Andreas och medarbetare att genomföra det stora programmet. Hela huset behandlades mycket skonsamt och lämnades rent efter fyra dagars hårt byggnadsarbete.
Vi kan väl rekommendera Villarelining och kommer att anlita dem igen - om femtio år.
Klaus Biedermann -
- Bemötandet var OK
- Mycket info om filmningen men vi fick bara se den nya reliningen av rören inte hur hur det såg ut när de började och när rören var rensade innan strumpan drogs in. Det hade varit bra att se.
-Jag köpte relining av avloppsrör och byte av brunnar. -
Avloppsrelining
Proffsigt bemötande och ett mycket väl utfört uppdrag. Tydlig kommunikation och bra redovisning av resultat med filmer vi får behålla. Rekommenderar varmt! -
skrev om Villarelining
Jag blev bemött på ett trevligt sätt, där ingenting var omöjligt men vissa saker kan ta längre tid. Jag fick se en video om händelseförloppet.
Visste bara att något måste göras och såg annonsen i Vi i Villa.
Allt har gått över förväntan.
För mig var detta ett stort kostbart och nödvändigt projekt. Det utfördes på ett proffsigt smidigt sätt.
Det syns inte att de har varit här, men jag VET.
Jag köpte alltså relining av gamla avloppsrör. -
skrev om Villarelining
Mycket bra service & personlig uppföljning!
skrev om Villarelining
Jag hade en mycket bra kontakt med företaget Villarelining. Arbetet genomfördes enligt plan och jag har inga anmärkningar att göra på arbetet.
Jag hade en bra kontakt med deras personal under arbetets gång.
Jag köpte en relining av hela avloppssystemet i min villa. -
skrev om Villarelining
Mycket bra service och trevligt bemötande
Proffsigt. Vi är mycket nöjda och kommer rekommendera våra grannar Villarelining -
skrev om Villarelining
I slutet på veckan stötte dem på ett problem som gjorde att arbetet drog ut på tiden till veckan efter. Vi informerades direkt och allt hanterades väldigt professionellt.
Kunniga, trovärdiga, tillgängliga och lätta att ha och göra med.
Vi tog även in en extern besiktningsfirma efter avslutat arbete och besiktningsresultatet var helt utan anmärkning.
Det enda vi kan anmärka på var att det var lite stökigt, både inne och ute under tiden, men de lämnade arbetsplatsen väldigt välstädad och helt utan anmärkning.
Rekommenderas till 100%. -
skrev om Villarelining
utmärkt. Trots vissa problem löste de det på ett professionellt sätt. Jag kände fullständigt förtroende från start. Toppbetyg.
skrev om Villarelining
Har fått hela vårt avloppssystemet i villan relinat. Har blivit mycket väl bemött från förfrågan till avslut.
Välstädat och återställt efter avslut.
När jag såg på filmerna över det relinade avloppssystemet tyckte jag att vissa anslutningar inte såg ut som de borde. När jag tog upp det fick jag omedelbar återkoppling och förståelse för mina anmärkningar. Jonas kom ut och gjorde om det jag anmärkt på till full belåtenhet.
Det kan bli fel för alla. Villarelining tog ansvar för det på ett mycket professionellt sätt. Kunden i centrum! Tack för det! -
skrev om Villarelining
Vi relinade våra avloppsledningar både inne och ute, i vår villa från 1940-talet. Vi är nöjda med resultatet. Mycket serviceinriktade och de kom med bra idéer till andra lösningar än vad vi hade tänkt på från början. Noggrann genomgång både före och efter reliningen. Vi hade några frågor efteråt, som de kom och löste. Tog dock ett par dagar längre än de beräknade 8 dagarna, beroende på ett problem som uppstod. De informerade bra om det.
Ja, vi kan absolut rekommendera dem. -
skrev om Villarelining
Vi blev bra bemöt av killarna som installerade ”struma ” i våra avloppsrör i vårt hus.
Vi fick vara med o se hur de jobbade o visade oss filmer hur våra avloppsrör såg ut o vad som skulle ske här näst.
De gjorde ett bra arbete under den vecka som de var hos oss. -
Bemöttes väl.
Företaget överträffade mina förväntningar.
Mycket nöjd med både hantverkarna och det utförda arbetet.
Relinade dagvattenledningar och utsläpp från golvbrunn utomhus. -
Bra bemötande.
Vi köpte relining.
Lite dåligt städat och ett lock till avlopp som inte passar. Men de ska komma och fixa det, bra.
I övrigt levde de upp till förväntningarna -
skrev om Villarelining
professionell, snabb, det lila extra
skrev om Villarelining
Väldigt duktiga, bra dokumentation, trevliga killar som var här och jobbade. Bra överlämning med filmer på alla rör och kopplingar. Rekommenderar varmt!
Mycket trevligt bemötande.
Stora förväntningar som företaget levde upp till
Jag köpte avloppsrelining till full belåtenhet -
skrev om Villarelining
Allt gjordes enligt plan och utfördes professionellt av trevlig och tillmötesgående personal. Jag är helt nöjd med Villarelining
skrev om Villarelining
Vi är helnöjda med både hur vi blivit bemötta av företaget och de förväntningar vi haft gällande relining av vårt avlopp.
skrev om Villarelining
Bemötande: seriöst - kunniga och trovärdiga. Lätta att ha och göra med - smidiga.
Förväntningar: Ja de svarade upp mot förväntningarna -
skrev om Villarelining
Alltid mycket vänliga och tjänstvilliga.
Informationen inför etapp 1 var inte bra. Det gjordes fler ingrepp i vår fastighet än vad som förutskickats, vilket vi inte hade evakuerat och förberett inför.
Faktura skickades innan restaureringen var helt klar.
Sammanfattningsvis är vi nöjda. -
skrev om Villarelining
Vi behövde få en relining av våra rör i vårt hus och kontaktade Villarelining. Vi blev professionellt bemött från början. Arbetet löpte enligt plan. Våra önskemål blev tillgodosedda med råge. Lugn och vänlig personal och mycket kunnig. Vid överlämning fick vi en bra dokumentation och mycket bra genomgång av allt arbete som hade gjorts. Vi kan varmt rekommendera företaget. Pålitliga, trevliga, servicemindida, kunniga och professionella.
skrev om Villarelining
Jättebra företag. Arbetet drog ut på tiden 1v men det var inte deras fel.
Jobbade på bra hela tiden. Trevliga och tillmötesgående.
Blev en liten skada på en vägg som dem lagade jättesnyggt.
Kan varmt rekommendera dem för framtida relining. -
skrev om Villarelining
Proffsigt bemötande. Ordentlig genomgång innan offert.
Kom när de skulle och gjorde jobbet på utsatt tid.
Jag kan inte bedöma kvaliteten men med den noggrant de genomförde jobbet känner jag mig trygg. Dokumentation och avlämnande efter avslutat arbete. Lars E -
skrev om Villarelining
Vi tvekade aldrig att skriva avtal om relining med Villarelining efter att dom varit här och filmat rören. Dom gjorde ett sympatiskt och kompetent intryck. Vi hade först tänkt lämna huset under dom tre arbetsdagarna, men ändrade oss och var efteråt nöjda med det. Det blev inte alls så stökigt som vi trott utan det gick väldigt smidigt med en tekniker som var förtroendegivande och trygg och lätt att ha att göra med. Det verkade som att han trivdes väldigt bra med att arbeta på Villarelining. Vi kan absolut tänka oss att rekommendera företaget till andra.
Lena -
Mycket bra. Reliniing. Radhus 3 våningar
skrev om Villarelining
Företaget har ett synnerligen proffsigt mottagnde av dig som ny kund med utförlig info om vad som kommer hända och hur det går till.
Vi fick förmånen att träffa Jonas - Jimmy - Benjamin för utförande av installation, en helt outstanding kombination otroligt kompetenta. Dessutom ett otroligt hänsynstagande till oss boende - detta var trots allt ett hyfsat stort arbete hus med 3 st plan - huset byggt 1921.
Huset var lika välstädat som innan när det var klart!
Dessutom en trygghetskänsla av både personal samt utförande.
Vi kommer givetvis rekommender företaget för Relining
Mvh Thomas Resander - Susanne Hjulström -
Bra bemötande av företaget
Stora förväntningar. Pga av dålig film, dokumentation, av det arbete som utförts kan jag inte göra en bedömning om vad som gjorts eller kvaliteten på arbetet