Villatakexperten
Villatakexperten utför takläggning och reparation i hela Stockholmsregionen och Uppsala. Vi har som målsättning att alltid leverera högkvalitativa till ett konkurrenskraftigt pris, något som i slutändan ger nöjda kunder. Vi erbjuder flexibla lösningar, punktlighet och tak av högsta kvalitet med gedigen erfarenhet av yrket och branschen. En tydlig arbetsprocess finns utformad, med avslutande kontroll och garanti, detta för att skapa trygghet för kunden.
Välkommen att kontakta oss för ett inledande kostnadsfritt hembesök!
Välkommen att kontakta oss för ett inledande kostnadsfritt hembesök!
Utmärkelser
303 omdömen om Villatakexperten
Sedan starten hos Reco 2016
skrev om Villatakexperten
Trevligt och korrekt bemötande. Genomförandet var snabbt och bra. Vi hade en extern besiktningsman som granskade arbetet och va nöjd med kvalitet och genomförandet.
Vi kan väl rekommendera Villatakexperten för takläggning. -
skrev om Villatakexperten
Det dröjde länge innan jag fick respons på min förfrågan.
Därefter gick det fort, från offert till utfört jobb. -
skrev om Villatakexperten
Snabb och effektiv service, trevligt bemötande
skrev om Villatakexperten
Villatakexperten var snabba, noggranna och
jobbade som ett bra team.
Städade efter sig varje dag.
Takarbetet på hela radhuslängan utfördes
som vi hade förväntat oss.
Vi är nöjda. -
skrev om Villatakexperten
Proffsig, gäller alla från start till mål.som sagt nöjda kunder
skrev om Villatakexperten
Väldigt proffsig hela vägen. Utmärkt jobb och bra feedback genom hela processen.
skrev om Villatakexperten
Riktigt nöjd med hjälpen med vårt tak.
Insatsen var i toppklass från första möte till sista arbetsinsats och resultatet blev riktigt bra.
Dem kämpade också hårt genom snöstorm och annat.
Kan varmt rekommenderat Villatakexperten! -
skrev om Villatakexperten
Vi är så nöjda med hur arbetsgången presenterades, hur jobbet utfördes och slutavstämningen. Allt enligt skolboken. Toppen med andra ord.
skrev om Villatakexperten
Enastående arbete av Villatakexperten som hjälpte oss med nytt tak, 2-kupigt lertegel till 20-tals hus, nya stuprör, ny plåt, och målning av trädetaljer.
Det levererade över all förväntan och ett fantastiskt fint resultat.
Kunnig, effektiv och mycket trevlig personal. (Alex, Ivan och Woody, vi kommer sakna att ha er här :-))
Projektledning och uppföljning var unikt bra skulle jag säga, stämde av löpande, kom med tankar/frågor/förslag längs vägen för att undvika missförstånd och att säkerställa att vi förstått varandra rätt. Hög närvaro av projektledare Marcus. Flexibla vid ändringar.
Plåtarbetet var enastående, vilken kompetens!
Det har varit ett nöje att jobba med samtliga hos Villatakexperten och vi rekommenderar dem varmt. -
skrev om Villatakexperten
Mycket bra bemötande och samarbetsvilja. Skickliga och noggranna takläggare som rev gamla taket, lade ny råspånt, nytt papptak och nya hängrännor. Fixade till ventilering via takfoten. Rekommenderas!!
skrev om Villatakexperten
Jag har gjort byte av komplett yttertak. Taket blev fint och bra som jag tänkt. Takläggare och plåtslagare har kämpat på bra i snökaoset som kom och fått till ett toppenresultat trots omständigheterna.
Kontakten med Martin och Markus har fungerat väl. -
skrev om Villatakexperten
Hade höga förväntningar efter alla positiva recensioner och kan man glädje intyga att jag fick samma upplevelse. Vi fick ett tydligt fast pris, inga överraskningar och arbetet slutfördes snabbt och enligt tidsplan. Väldigt god kommunikation under hela processen, vi upplevde att projektledaren tog sig tid att svara på våra frågor och proaktivt informera om saker. Väldigt nöjda!
skrev om Villatakexperten
Professionella, noggranna och trevliga takläggare.
Takbytet gick snabbt och smidigt med bra samarbete från första kontakt till färdigt tak. -
skrev om Villatakexperten
Snabba, effektiva och bra i kunddialogen
skrev om Villatakexperten
Snabba, trevliga och med ett bra resultat. De vet vad de gör!
Byta av villatak.
Professionellt bemötande under hela processen och snabba återkopplingar. Löpande uppdateringar under arbetet med bilder från de olika arbetsmomenten. Använder material med hög kvalite - takpannor, takpapp, hängrännor, stuprör, plåtar etc. -
skrev om Villatakexperten
Takarbetet utfördes snabbt och enligt överenskommelse under vintern och resultatet blev bra. Bra kommunikation också med Martin och Marcus. Målning av skorstwn görs senare i maj.
skrev om Villatakexperten
Nytt tegeltak! Fick rekommendation av granne som nyligen lagt om taket och Villatakexperten levde upp till (de höga) förväntningarna. Tack Martin & Co för trevligt bemötande och ett väl utfört arbete! Rekommenderas!
skrev om Villatakexperten
Efter plötsligt vattenläckage, hela taket måste bytas -proffsigt och snabbt bemötande från början till slut. Startade på tid, slutade på tid. Mycket duktiga takläggare som arbetade intensivt under långa dagar i både mörker, snö och temperaturer ner mot minus 14 grader i två veckor! Bara glada miner. Trots dessa omständigheterna inför jul, ett förstklassigt utförande! Väloljat företag med resurser. Alla leveranser på tid. Regelbunden uppföljning under arbetets gång. Bra dokumenterat med omfattande bildmaterial som visade hur arbetet utförts. Besiktning utan anmärkning! Vi är helt nöjda och så kom JUL.
skrev om Villatakexperten
En mycket bra upplevelse från offert till färdigställan av en takomläggning. Företaget kommunicaerar bra, kommer när dom sagt att dom ska komma, har koll på alla detaljer i uppdraget samt städar upp noggrant efter sig. Rekommenderas starkt!
skrev om Villatakexperten
Takomläggning på villa. Tydlig offert med allt viktigt inkluderat, snabb och effektiv installation enligt plan. Kontinuerlig återkoppling under arbetets gång. Slutbesiktning utan anmärkning. Kred till teamet på Villatakexperten!
skrev om Villatakexperten
Bra service hela vägen. När det blev missförstånd så fixade Villataksexperten det. Bra samarbete med både byggare på plats och säljare.
skrev om Villatakexperten
Allt har funkat bra under hela arbetsgången. Vi är supernöjda med det nya taket och hela entreprenaden. Med vänlig hälsning, Charlie Bergmark
skrev om Villatakexperten
snabb kontakt efter att ha sökt flera takläggn företag.
trevligt bemötande
arbetet utfördes snabbt och skickligt -
skrev om Villatakexperten
Villatakexperten är proffs! Mycket bra utfört arbete av trevlig personal.
skrev om Villatakexperten
Duktiga och trevliga killar som håller tidsplan och bemöter kunden på ett väldigt trevligt och proffsigt sätt. Vi hade en liten diskussion om innehåll i offerten under bygget. Det kan hända alla och även det hanterades på ett bra sätt. Bra att vara tydlig och ställa alla kontrollfrågor innan.
Ett extra tack till killarna på taket och Woody -
skrev om Villatakexperten
Mkt proffsigt bemötande, tydlig och detaljerad offert, bra kommunikation under arbetets gång och väl genomfört arbete med hög kvalitet och väl avslutat med extern inspektion.
skrev om Villatakexperten
Takbyte, valmat tak ca 260kvm diffusionsöppen trampsäker duk och betongpannor i Täby.
Proffsigt utförande av mycket trevliga och duktiga hantverkare. Alltid snyggt städat och mycket snyggt resultat.
Vi är jättenöjda. -
Takomläggning i Bromma.
Vi är jättenöjda, Villatakexperten har gjort ett fantastiskt arbete!
Snabb start, effektivt genomförande och en trygg kontroll när allt var klart. Vi hade också en bra kontakt med Martin under hela bygget. Mycket stark rekommendation! -
skrev om Villatakexperten
Takomläggningar med ny råspont , täckpapp, pannor, hängrännor och stuprör samt ny plåt på takkupa. Fungerade bra . Kontaktpersonen trevlig.
Ville ha ett bra o snyggt tak och fick det -
skrev om Villatakexperten
Vi är jättenöjda, snabbt och fint och alla jätte trevliga.
skrev om Villatakexperten
Utmärkt bemötande, klara besked, inga dröjsmål, mycket väl utfört arbete.
Toppen bra. Tog 1 vecka som sagt. Fint resultat. Jätte nöjda
skrev om Villatakexperten
Trevligt bemötande, arbetet utfördes på utlovad tid, allt flöt på.
Takpappen lades lite snabbare än förväntat då fler personer sattes in. -
skrev om Villatakexperten
Byte av några trasiga taktegel på en villafastighet.
Snabbt och proffsigt utfört -
skrev om Villatakexperten
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaasaaaaaassssaaaaaaaaaaaaaaaaa
skrev om Villatakexperten
Mycket bra bemötande. Beställde omläggning av villatak med betongpannor. Blev förvånad över att det gick så snabbt. Tog 1,5 vecka från offerten till allt var klart. Arbetet utfördes mycket professionellt och organiserat. Takläggarna var mycket trevliga. Ett plus för att de städade efter sig efter varje dag (nog rätt ovanligt idag). Kan verkligen rekommendera företaget.
skrev om Villatakexperten
Utförlig offert, bra bemötande.
Bra flyt på jobbet, inga störande uppehåll.
Är nöjd.
Omläggning av tak från tegel till betongplattor. -
skrev om Villatakexperten
Väldigt snabb respons med offert och bra diskussion om arbetet som skulle göras. 100 % nöjd med resultatet än så länge.
Rekommenderas varmt -
skrev om Villatakexperten
Offerten var tydlig och kunde enkelt justeras vid möte innan arbetets start.
Tid för start av arbetet och tid för genomförande enligt plan.
Inget skräp och spill på gräsmattan under arbetet.
Uppföljning med foton av taket för dokumentation under jobbet. -
skrev om Villatakexperten
Vi kan varmt rekommendera Villatakexperten. Trevligt bemötande och proffsigt jobb genom hela projektet som innebar byte av tak och takfönster. Martin och hans killar får högsta betyg av oss.
skrev om Villatakexperten
Martin med sitt team på Villatakexperten kan jag varmt rekomendera, extremt bra kommunikation, kunnig personal och väl utfört arbete!
skrev om Villatakexperten
Allt var bra, utmärkt utfört takbyte.
Städar och håller efter sig varje dag tills allt är klart.
Alla rekommendationer. -
skrev om Villatakexperten
Mycket bra och snabb renovering
Resultatet mycket Känns säkert för framtiden HELNÖJD -
skrev om Villatakexperten
Super proffsiga och trevliga killar.
Snabba och flexibla. -
skrev om Villatakexperten
Ett bra bemötande, bra och kunnig personal. Levde upp till förväntningarna
Synnerligen väl med råge
Vi har alltid mycket höga förväntningte4ar på företag och personer vi kontrakterar
Företaget uppfyllde våra förväntningar.
Vi bytte betongpannetak efter 50 år med
tillhörande delar.Vi är mycket nöjda med
det nya taket -
skrev om Villatakexperten
Vi är supernöjda med vår kontakt med ”Villatakexperten” och hur arbetet genomfördes.
Vi har lagt om taket på ett sekelskifteshus med brutet tak. Resultatet blev perfekt!
Allting genomfördes med systematisk precision, snabbt men utan stress och hafs.
Vår uppfattning om hantverkare har blivit rehabiliterad! -
skrev om Villatakexperten
Villatakexperten har levererat till vår fulla belåtenhet vad gäller tidsplan och kvalite på arbetet. Vi rekommenderar gärna företaget till de som önskar./ Gunnar Rantzow
skrev om Villatakexperten
Mycket kunnig och snabb personal! Bra bemötande. Bra logistik! Kan varmt rekommendera Villatakexperten!