ViPo Säkerhetstjänster
Välkommen till ViPo Säkerhetstjänster!
Sedan starten 2016 har vi arbetat för att skapa ett tryggare samhälle med hjälp av tidseffektiva och enkla tjänster. Vi arbetar dagligen med säkerhetstjänster riktat mot både privatpersoner och företag. Vårt utbud består av företagsskyddet Bolagskollen (riktat mot aktiebolag), ID-Larm Prio, Spärrservice, Stöldskyddsdekaler, RFID-Blocker kort, Nyckelbrickor samt Mobila brandlarm.
Enligt en undersökning genomförd av SIFO sker det ett försök till ID-kapning var fjärde minut i Sverige. Vår idé är att jobba förebyggande. Med hjälp av ViPo's ID-Larm blir du meddelad direkt vid förändring i ditt personnummer. Om du blir utsatt för ett bedrägeri i form av ID-kapning hjälper vi dig avbryta bedrägeriet och spärra ditt personnummer så snabbt som möjligt. Tack vare att du agerar snabbt kan vi hindra bedragaren från att fortsätta nyttja ditt personnummer, och hindra köpet från att gå igenom innan produkterna lämnat lagret.
Vi menar att en viktig del i arbetet mot ID-kapningar är att lämna bedragaren lottlös.
Läs mer om vårt populära ID-Larm Prio på https://www.vipo.se/id-skydd/
eller besök https://www.vipo.se för att läsa mer om oss.
ViPo - Vi prioriterar din trygghet
Ps. Vill är du nyfiken på hur vi arbetar bakom kulisserna?
Besök https://www.instagram.com/vipo.se/ för att få en inblick i vårt dagliga arbete.
Läs mer om vårt populära ID-Larm Prio på https://www.vipo.se/id-skydd/
eller besök https://www.vipo.se för att läsa mer om oss.
ViPo - Vi prioriterar din trygghet
Ps. Vill är du nyfiken på hur vi arbetar bakom kulisserna?
Utmärkelser
208 omdömen om ViPo Säkerhetstjänster
Sedan starten hos Reco 2020
skrev om ViPo Säkerhetstjänster
Darika som jag prata med var så vänlig och så härlig att prata med och fick mig att känna som att jag gjorde ett säkert köp.
Bra bemötande från Erik Adolfsson
Information om hur ViPo säkerhetstjänster
bevakar mitt personnummer och att jag kommer att få information om varor/faktura som jag INTE har beställt i mitt namn och personnummer/adress. -
skrev om ViPo Säkerhetstjänster
Mycket nöjd kund! Trevlig personal på toppen också!
skrev om ViPo Säkerhetstjänster
Blev nyfiken på detta då Darika ringde . Så jag gick med och blev imponerad av så mycket för så lite pengar. En fantastiskt positiv person som ringde mig. Gjorde min eftermiddag.
skrev om ViPo Säkerhetstjänster
Bedrägeri. Säljer (dyrt) en gratistjänst från Bolagsverket genom aggresiv telemarketing
Hej Dan,
Tack för din feedback!
Det är tråkigt att läsa att din upplevelse hos oss varit negativ, givetvis strävar vi alltid efter att förbättras och därför är alla synpunkter viktiga.
Vår tjänst skiljer sig mycket från Bolagsverkets tjänst, och du är varmt välkommen att läsa om vad som ingår mer djupgående på www.vipo.se/bolagsskydd eller kontakta oss på 042-12 19 11 för en grundlig genomgång av tjänsten.
Jag önskar dig en fortsatt fin dag!
/ Caroline på ViPo -
Påläst och trevlig
Hoppas att det kommer att bli en bra upplevelse att se hur det blir
Ulrik Stålnacke var en proffsig och trevlig kille
Hälsningar pelleplatt -
skrev om ViPo Säkerhetstjänster
Edvin Petterson är den trevligaste säljaren jag någonsin pratat med. Väldigt kunnig.
skrev om ViPo Säkerhetstjänster
Vänlighet och förståelse, service.
skrev om ViPo Säkerhetstjänster
Kunnig personal och trevligt bemötande
skrev om ViPo Säkerhetstjänster
Till synes komplicerade saker blev tydligt förklarade.
Jag blev bra bemöt också. -
skrev om ViPo Säkerhetstjänster
Hej jag blev bemött väldigt bra och fick mina frågor besvarade.Det var trevlig personal.
skrev om ViPo Säkerhetstjänster
Jag köpte id bevakning och det har redan besannats att företaget vipo tagit mig på allvar. Har redan haft kontakt och hjälp med en uppsägning av mitt förra bevakningsföretag Alltrygg numeraSkyndsam AB detta avtal verkade inte så seriöst
skrev om ViPo Säkerhetstjänster
Trevligt bemötande. Vi resonerade om nyttan med avtalet. Jag köpte inget den här gången. Ren information.
skrev om ViPo Säkerhetstjänster
Blev vänligt bemött då jag tänkte säga upp tjänsten men under samtalets gång ändrade jag mig. Jag blev lyssnad på och mitt abonnemang justerades till bättre förmån för mig. Mycket trevlig personal 😊
skrev om ViPo Säkerhetstjänster
Får alltid hjälp av Max på kundtjänsten, superbra service!
skrev om ViPo Säkerhetstjänster
Pratade med Max Falkman - ViPo Säkerhetstjänster. Mycket vänlig och hjälpsam med att förklara och guida mig genom min registrering via datorn. Stort tålamod. Trevligt bemötande. Miriam S
skrev om ViPo Säkerhetstjänster
Max Fahlman informerade på ett trevligt tydligt och tillmötesgående sätt
Jag hade inga förväntningar men överträffades
Jag hade redan vid ett tidigare tillfälle köpt idéstöld och ville ha en årsfaktura -
skrev om ViPo Säkerhetstjänster
Blev otroligt fint bemött, mannen som hjälpte mig., ordnade till allt, så det blev bra. Förstående, tog hand om mitt ärende, till 100%
Hälsningar Britt-Marie -
skrev om ViPo Säkerhetstjänster
Var i kontakt med kundtjänst. Problem löst på smidigt och bästa tänkbara sätt. 👍👍
Hej det var ett bra o trevligt samtal med Max. Jätte nöjd 🤗
skrev om ViPo Säkerhetstjänster
När jag sa att jag inte kunde lägga 129 kr/månad pga det ekonomiska läget just nu, sänkte de priset till 79 kr/mån för de ville att jag skulle ha kvar tjänsten. Bra service!
skrev om ViPo Säkerhetstjänster
Isak Bengtsson hjälpte mig. Han gjorde ett jättebra jobb. Tydlig, lugn och svarade på mina frågor. Vanligtvis är jag inte förtjust i att signa upp via telefon men det kändes väldigt bra. Sedan kommer alltid fler frågor upp när man lagt på. Jag ska se mer ingående i denna produkt vad det täcker juridiskt. Jag hoppas på att detta är en bra produkt jag investerar i.
Hej Stina,
ViPo Säkerhetstjänster
Vad kul att läsa! Jag ska hälsa Isak dina varma ord :)
Jag är hoppfull över att du kommer känna dig trygg med din investering. Skillnaden mellan vårt ID-Larm och andra liknande tjänster, är främst den aktiva bevakningen som meddelar dig direkt när en förändring görs i ditt eller ditt företags uppgifter. Den gör det helt enkelt möjligt att avbryta ett pågående bedrägeri, innan ens produkterna hinner skickas från lagret, eller lån betalats ut etc. Detta i sin tur sparar både tid och pengar för den som blivit utsatt.
Dyker det upp några frågor är du givetvis varmt välkommen att kontakta oss!
Jag önskar dig en fin dag!
/Caroline på ViPo -
skrev om ViPo Säkerhetstjänster
Är väldigt nöjd med hur Max hjälpte mig när jag hade faktura problem.
Id skyddet är vettigt det med -
skrev om ViPo Säkerhetstjänster
Kände mig trygg i kontakten och flera företag har via telefon erbjudit mig skydd för id-kapning men när jag svarade att jag redan har sådant skydd frågade en försäljare vilket. När jag svarade ViPo la han på luren! ViPo är faktiskt det enda företag som skickat mig sms när något nytt kopplat till mitt personnummer hänt. Senast gällde det nya inkomsttaxeringen.
skrev om ViPo Säkerhetstjänster
Utmärkt! Bra säljarg. Mycket nöjd!
skrev om ViPo Säkerhetstjänster
Efter lång väntetid i telefon fick jag en väldigt fin kontakt med kundmottagaren!
Samtliga mina frågetecken besvarades och löstes på ett lugnt och informativt sätt!!
Från småirriterad till mkt nöjd kan jag summera kontakten! -
skrev om ViPo Säkerhetstjänster
Säljaren som ringde upp mig i en stressad situation var väldigt aggressiv varpå jag svarade ja för att få lugn vilket jag senare ångrade och bestred .någon vecka senare blev jag uppringd av ägaren till vipo o vi hade ett väldigt trevligt o förtroendegivande samtal under trettio minuter efter det ändrade jag helt uppfattning o är i dag jättenöjd med att att ha vipo som extra säkerhet . Björn martelius firma b. Bil o maskin
skrev om ViPo Säkerhetstjänster
2018 blev jag utsatt för bedrägeri och fick en skuld på över 1miljon.Hade jag haft Vipo då hade det aldrig behövt hänt. Men nu har jag Vipo Prio och känner mej trygg.
Personligt
Lugnt och vänligt
Sakligt informativt
Lyssnande
Mina frågor blev bra besvarade
Han vägde in en eventuell ändring av lagen på ett bra sätt -
skrev om ViPo Säkerhetstjänster
Jag pratade med Max, en trevlig man hos ViPo ID-skydd som förklarade skillnaden mellan hemförsäkringens ID-skydd och deras skydd, nämligen ViPos ID-Larm Prio. Man bevakar mitt personnummer dygnet runt, så man kan förhindra bedrägeri om någon använder min identitet och erbjuder juridisk hjälp vid allvarliga fall. Hemförsäkringens ID-skydd hjälper mig när bedrägeriet redan hänt. Känner mig tryggare. Mvh Barbro Borgström
skrev om ViPo Säkerhetstjänster
Hade ett jättefint telefonsamtal med en person på ViPo, där jag från början tänkt säga upp mitt abonnemang. Men tack vare denna person, med ett trevligt sätt och ett bra bemötande, valde jag att stanna kvar som kund.
skrev om ViPo Säkerhetstjänster
Väldigt trevligt bemötande . Fick stor hjälp vid köp av id-larm. Kunnig i sakfrågan.
skrev om ViPo Säkerhetstjänster
Jag har fått ett professionellt mottagande med kunden i fokus.
Jag har förväntningar med snabb återkoppling och trygg verksamhet och det har personalen upplevt till.
Trygghets aspekten med tjänsten är det jag är mest nöjd med även fast jag ej har behövt utnyttja tjänsten till follo så är jag en nöjd kund till id kapningskyddet, försäkring.Hej Kevin,
ViPo Säkerhetstjänster
Jag vill verkligen tacka för att du skrivit ett så fint och utförligt omdöme om oss och tjänsten. Din feedback betyder mycket för oss och det glädjer mig att du känner dig nöjd med såväl tjänsten som vår service.
Stort tack! Jag önskar dig en jättefin sommar!
skrev om ViPo Säkerhetstjänster
Talade med en kille som heter William Söderman och han va så himla trevlig och rolig att prata med att jag nog hade köpt vad han än hade sålt.
skrev om ViPo Säkerhetstjänster
Otroligt duktig och hjälpsam säljare 👍👍👍
skrev om ViPo Säkerhetstjänster
De var mycket trevliga och hjälpsamma ,har skaffat ID-skydd genom dem
Hej Ann-Charlotte,
ViPo Säkerhetstjänster
Tack för ditt förtroende och din fina feedback!
Jag är glad att din upplevelse av oss varit positiv och vill hälsa dig varmt välkommen som kund. Om det dyker upp några frågor eller funderingar framöver är det bara att ringa :)
Jag önskar dig en fin och trygg sommar!
skrev om ViPo Säkerhetstjänster
Blev positivt bemött och fick prata med en kille jag pratat med innan. Riktigt trevlig och hjälpsam. Hön löste mitt ”problem” på bästa tänkbara sätt och hade kundservice i världsklass 😊 super nöjd med allt och fick en god inblick i företagets mentalitet som verkligen fått mig att överväga förlängning av mitt medlemskap
Hej Mariah,
ViPo Säkerhetstjänster
Stort tack för att du lämnat ett så utförligt och fint omdöme om oss. Det betyder verkligen mycket att du tagit dig tiden att dela så fina ord!
Det glädjer mig mycket att din upplevelse av oss är positiv, och att vi kunnat hjälpa dig när frågor dykt upp. Jag ska genast springa in till kundtjänsten och berätta om ditt betyg - de kommer bli superglada!
Jag hoppas att vi får behålla ditt förtroende i framtiden.
Jag önskar dig en mysig och skön sommar!
skrev om ViPo Säkerhetstjänster
Jag blev väldigt bra bemött av först William men sedan även av Emil. Han förklarade på ett sätt så jag förstod och tänkte om.
Mycket trevlig att prata medHej Eva,
ViPo Säkerhetstjänster
Vad glad jag blir av att läsa att killarna varit trevliga mot dig! Det ska jag genast föra vidare till dem!
Tack för att du tagit dig tiden att lämna ett så fint omdöme till oss, det betyder mycket.
Jag önskar dig en lugn och mysig sommar!
skrev om ViPo Säkerhetstjänster
Jag köpte ”enkla firman” bolagsbevakning, men ångrade mej. Genom ett bra bemötande av säljaren så behöll jag tjänsten.
skrev om ViPo Säkerhetstjänster
Mycket bra kundnemötande och rekommenderar dom gärna för mina vänner
Hej Maria,
ViPo Säkerhetstjänster
Tack snälla du för ditt betyg och din feedback!
Det glädjer mig att att du gett oss ditt förtroende och att du trivs med oss. Dina vänner är hjärtligt välkomna de med!
Jag hoppas du får en riktigt mysig och härlig sommar!
Vänliga hälsningar, Caroline och vännerna på ViPo -
skrev om ViPo Säkerhetstjänster
Vänligt bemötande med stor engagemang
skrev om ViPo Säkerhetstjänster
Mycelet välbemöt jag är inte så bra på det här med telefon men det gick utmärkt ville ha min räkning på autogiro mycket trevligt samtal tackar 👍
skrev om ViPo Säkerhetstjänster
väl bemött och tydlig förklaring av fördelarna med id-skydd
skrev om ViPo Säkerhetstjänster
Bra bemötande trevlig personal. Kan inte svara riktigt men har fått svar på dom frågor vi hade. Vi har köpt spärrtjänst och hoppas vi ska slippa att använda den någon gång. Många sommar kramar till er. Hälsningar Siv o Börje
Hej Siv och Börje,
ViPo Säkerhetstjänster
stort tack för er varma och fina recension!
Det glädjer mig att ni gett oss ert förtroende och att vi kunnat svara på de frågor som dykt upp. Ni är alltid varmt välkomna att kontakta oss!
Många varma kramar tillbaka!
Vänliga hälsningar, Caroline och vännerna på ViPo -
skrev om ViPo Säkerhetstjänster
Bra och tydlig information. Har precis skaffat deras tjänst så mer kan jag inte säga i nu läget
Hej Linus,
ViPo Säkerhetstjänster
Välkommen till ViPo, och tack för ditt förtroende!
Det glädjer mig att du upplever att kommunikationen varit bra och tydlig. Har du några fågor framöver är du alltid välkommen att kontakta oss.
Jag önskar dit en fortsatt fin och trygg sommar!
skrev om ViPo Säkerhetstjänster
Vi pratade om att hemförsäkringen tar kostnaden om det ändå skulle bli någon
Kapning -
skrev om ViPo Säkerhetstjänster
Fick ett bra bemötande av företaget trevligt personal.
När jag gick in på mina sidor så förväntade jag mig att det skulle vara tydliga och enkelt. Jag upplever att det är svårt att hitta information som sin kontrakt, det borde man kunna se på mina sidor.Hej Mohamed,
Tack för din feedback!
Det är väldigt uppskattat att du ger oss denna information. Jag ska föra det vidare och se vad vi kan göra för att bättre leva upp till dina förväntningar!
Du är alltid varmt välkommen att kontakta oss om du behöver support eller har frågor.
Jag önskar dig en jättefin sommar!
skrev om ViPo Säkerhetstjänster
Blev bemött på vänligt o respektfullt sätt. Hade tänkt säga upp avtalet då jag tyckte det var dyrt. Hade ett liknande men billigare avtal med ett annat företag tidigare. Eftersom jag är pensionär och har mycket begränsat med pengar, det gick att lösa, så jag är mycket nöjd. Det är ett id- skydd.
Hej Gunilla,
ViPo Säkerhetstjänster
Först och främst: Stort tack för att du tagit tiden att skriva en så fin och utförlig recension! Din feedback är mycket uppskattad och viktig för oss.
Det glädjer mig att vi kunde hitta en lösning som fungerar för dig!
Jag önskar dig en mysig sommar!
skrev om ViPo Säkerhetstjänster
Fick ett väldigt trevligt och proffesionellt bemötande 👍🏻
skrev om ViPo Säkerhetstjänster
Mycket trevligt bemötande på alla sätt och vis