Vita Liljan Begravningsbyrå Handen/Brandbergen

Vita Liljan Begravningsbyrå Handen/Brandbergen

5.0

Vita Liljan Begravningsbyrå Handen/Brandbergen är din personliga begravningsbyrå i Stockholm. Vi arbetar i hela Stockholms län men kan även ta uppdrag i andra delar av landet. Vi har många års erfarenhet av begravning och juridik, och har den kunskap som krävs för att göra begravningen till ett fint minne av en anhörig. Vi...

4 omdömen om Vita Liljan Begravningsbyrå Handen/Brandbergen

Theresa S
Skrev om Vita Liljan Begravningsbyrå Handen/Brandbergen

Mycket professionellt arbete genom hela processen. Vad gäller ceremonin har både förberedelse samt genomförande utförts med engagemang och värdighet. Vi är mycket nöjda och skulle välja samma byrå igen om det vore aktuellt.

Svar från Vita Liljan Begravningsbyrå Handen/Brandbergen

Tack Theresa för dina ord. Glad över att du är så nöjd med allt vi gjort. Det blev en väldigt fin begravning men också tack vare alla fina ord och önskemål som ni har haft. Du är välkommen tillbaka om det behövs men vi hoppas att det får dröja länge. Mvh Joakim Rosendal

Niclas L
Skrev om Vita Liljan Begravningsbyrå Handen/Brandbergen

Vill bara säga att vi var jättenöjda och Joakim var så bra under ceremonin. Det känns som att Vita Liljan lyssnade på vad vi ville

Svar från Vita Liljan Begravningsbyrå Handen/Brandbergen

Tack Niclas för dina ord och att du är så nöjd. Tack också att jag fick vara en del av ceremonin och höra om alla berättelser ni delade med er av. Mvh Joakim Rosendal

Magdalini T
Skrev om Vita Liljan Begravningsbyrå Handen/Brandbergen

Hjälpsam och snäll personal. De finns alltid bredvid under hela processen. Tack!

Svar från Vita Liljan Begravningsbyrå Handen/Brandbergen

Tack Magdalini. Så fint att läsa dina ord och att du verkar känna dig trygg under processen. Mvh Joakim Rosendal

Anneli L
Skrev om Vita Liljan Begravningsbyrå Handen/Brandbergen

Bra personligt bemötande. Allt löstes lätt och smidigt även om det blir många mejl när det är många val som måste göras.

Svar från Vita Liljan Begravningsbyrå Handen/Brandbergen

Hej och tack Anneli. Skönt att höra att du tycker allt var bra och allt löste sig på ett fint sätt. Ja, det blir otroligt mycket val som man behöver ta beslut om under en sådan här tid och då kan det många gånger bli många mejl/telefonsamtal och annat. Men det var skönt att ni ändå tyckte det var lätt och smidigt. Mvh Joakim Rosendal