Jag kan varmt rekommendera Walkfeeling! Hittade dit för 2 år sen efter tips från vän. Tyckte jag provat allt efter haft så ont bl a i fötter, ben och höfter i så många år. Plus att jag fick en kraftig fraktur i hälbenet året innan, som jag hade mycket problem med. Kände direkt när jag var på den kostnadsfria rörelseanalysen att jag hittat rätt. Efter så många år med smärta och provat så många metoder o terapeuter, så känner jag min kropp. Min coach berättade vad han såg och hur allt hänger ihop och det kändes så rätt!...
Walkfeeling AB
4 omdömen om Walkfeeling AB
Har gått där två omgångar. Första omgången fick jag jätte bra ordning på hela mitt rörelsemönster men efter en rejäl svacka i mitt mående som jag fortfarande jobbar med sjuk ångest så har jag förstått att övningarna ger resultat. Jag är så tacksam för allt dem gör för mig på Walkfeeling. Jag vet vad som stressar min kropp och jag vet att i lugnet hemma så går övningarna bra! Tack snälla Walkfeeling för all hjälp ni gör ❤️❤️
Träffade rörelsecoach på WalkFeeling efter att jag hade blivit halt efter en löpskada i foten som inte läkte. Fick en superbra introduktion och kännedom kring mitt eget rörelsemönster (både effektiva övningar för foten, men också i hela kroppen). Efter en månad med rörelsecoachning hade jag hittat mitt individanpassade rörelsemönster, fått förbättrad blodcirkulation och värdefull kunskap kring hur jag kan träna långsiktigt för att slippa anspänningar i kroppen. Idag kan jag sprinta snabbare än förr och känner mig mycket mer närvarande i kroppen, samt stressar mindre! Rekommenderar starkt! ❤️
Började utbildning till rörelsecoach på företaget, betalade en rejäl slant. Fick dålig substans bakom deras påstådda fakta under utbildningen, många frågor som inte fick något svar. Tråkig behandling av oss adepter, bryta ner oss för att sedan bygga upp oss till exakt likadana individer som hela tiden skall kunna leverera företagets olika mantran. Otäckt upplevelse och jag avslutade utbildningen utan att gå färdigt den.
Martina, vi beklagar djupt att du är missnöjd och vi tar med oss detta så vi får chans att förbättra oss framåt och vara tydligare i vår kommunikation. Det är samtidigt mycket ovanligt att företag och utbildningar återbetalar avgiften när halva utbildningen är genomförd. Walkfeelings utbildningar går under ångerrätten.