Walmexia

5.0

5 omdömen om Walmexia

Hilde J
Skrev om Walmexia

Kände mig trygg i samma stund som vi möttes. Jag upplevde att jag blev både sedd och hörd. Ser fram emot nästa tillfälle.

Elise Johanna Michaela Z
Skrev om Jvs Event & Konsult AB

Varför gjorde jag inte detta tidigare? När jag väl bestämt mig för att gå all in och ge sorgeterapi en ärlig chans till läkning vart jag på min totala botten. Det fanns liksom ingen mening, med något. Men genom världens bästa terapeut (Line) och med hjälp av gemenskap via gruppen, (idag mina nyfunna vänner) så hittade jag tillslut en gnista och ett syfte med livet igen. Inte bara att överleva, utan att faktiskt lära mig att leva på nytt, fullt ut, varje dag. För min egen skull! Hade jag förstått tidigare hur värdefullt detta skulle vara, hade jag tagit mig an kursen för längesen. 🙏🏻

Rebecka Sara O
Skrev om Jvs Event & Konsult AB

Det var en fantastisk kurs med små grupper som bearbetade olika sorger i livet. Jag har fått mycket insikt om känslan sorg och vad det faktiskt gör med oss. Kursen har även gett mig en bra grund och mycket kunskap om sorg och hur det är möjligt att bearbeta min sorg för att återfå min ursprungliga energi och livslust.

Magnus A
Skrev om Jvs Event & Konsult AB

Träffade Line i en svår stund när bägge mina föräldrar gick bort på kort tid. Line lysnade, stöttade och gav mig många små knep att kunna gå vidare. Kan varmt rekommendera både Line och hennes grupper. Tack för att du finns och för att du lysnar. Mvh Magnus

Sinaida Michaela K
Skrev om Jvs Event & Konsult AB

Fantastisk hjälp för dig som behöver vägledning genom din sorgebeatbetning. För mig har zenna kursen lärt mig hur jag kan leva med min sorg och finna glädje och tacksamhet igen. Line är en fantastisk person som är förstående, inlyssnande och oerhört duktig på att vägleda. Tacksam för den hjälp jag fått så jag kan börja leva igen.