Wasa Parkettservice AB

www.wasaparkettservice.se
  • BadgeNineYears
4.6
Call 08-522 380 30 Share

Vi på Wasa Parkettservice är specialister på att slipa golv, men när det kommer till trägolv kan vi det mesta. Genom slipning, renovering, oljebehandling och lagning ger vi nytt liv till gamla golv och vid behov lägger vi nya golv som håller hög kvalitet i många år. Våra golvläggare är professionella, noggranna och flexibla...

191 omdömen om Wasa Parkettservice AB

Sedan starten hos Reco 2017

Linda G
Wrote about Wasa Parkettservice AB

Supernöjda med arbetet rekommenderas!

Tomas A
Wrote about Wasa Parkettservice AB

Bra kommunikation och gjorde ett bra jobb.

Kevin T
Wrote about Wasa Parkettservice AB

Totalrenoverade lägenheten med hjälp av Vincent. Hade inte ett enda problem, och de behövde inte göra om en endaste sak. Den enklaste och smidigaste renoveringen jag någonsin haft att göra med. Kunde inte rekommendera mer! 5/5

Ulrika S
Wrote about Wasa Parkettservice AB

Vi fick en snabb och duktig snickare från företaget som återställde / lade nytt golv/fixade upp listerna åt oss när vi fått en mindre vattenläcka.

Helena H
Wrote about Wasa Parkettservice AB

Mycket bra service och väl utfört arbete från start till slut, rekommenderas varmt!

Christofer S
Wrote about Wasa Parkettservice AB

Vi är mycket nöjda efter läggning av nytt golv och målning. Väldigt proffsigt utfört. Dessutom alltid i tid och städade ordentligt efter sig. Bara lyfta på hatten och säga tack!

Ayse T
Wrote about Wasa Parkettservice AB

God bemötande förhållningssätt utfört av ett bra arbete där vi som kund har fått en förklaring och struktur på hela processen. Där man som kund känt sig trygg rekommenderas starkt till alla ! Kommer säkert kontakta er när det blir något mer i framtiden

Fredrika F
Wrote about Wasa Parkettservice AB

Tycker att en arbetskostnad på 2000 sek/timma är hutlöst för läggning av golv, känner mig lurad. Dessutom framkom det att utförarna var en underentreprenör och bara fick en mindre del av det jag betalade - utan att själv veta om vad Wasa parkett tog betalt från mig. Wasa parkett tog alltså saftigt betalt för att agera mellanhand. Hantverkarna var duktiga, men kontakten med Wasa var bedrövlig. Bara delar av informationen som jag framförde på mail nådde utföraren. Dessutom tog det tre månader för dem att skicka ut faktura,...

John H
Wrote about Wasa Parkettservice AB

Mycket bra kundservice, tydliga, enkla att jobba med. Snabba på återkoppling och framförallt gjorde de ett fantastiskt jobb när de målade om mitt tak.

William Thomas F
Wrote about Wasa Parkettservice AB

Vi fick våra golv slipade och lackade, otroligt snyggt utfört arbete av av killarna.

Lars T
Wrote about Wasa Parkettservice AB

Wasa Parkettservice AB's uppdrag var att reparera delvis vattenskadat parkettgolv och därmed även slipa, renovera och lacka hela det sammanhängande parkettgolvet inkl kök vardagsrum matrum och korridor. Vi blev mycket väl bemötta av all personal från Wasa Parkett som utöver att utföra ett mycket proffsigt arbete även anpassade sig till tid som passade oss. Personalen hjälpte oss även på ett föredömligt sätt att flytta ut och sedan tillbaka tunga möbler etc. Hela golvet är nu "som nytt", vi är mycket nöjda.

John P
Wrote about Wasa Parkettservice AB

Fantastisk! Allt va proffsig från start till mål :) Kristoffer va en riktigt hjälte som hjälpte till och höll status uppdateringar hela tiden 🙌🏽

Jan N
Wrote about Wasa Parkettservice AB

Väldigt trevligt bemötande,snabb,duktig,efektiv,nogrann ,rekommenderas varmt till andra som vill ha en väldigt duktig& kompetent utförande & även arbetsledarna Teddie & Kristoffer som jag alltid kommer anlita även i fortsättningen & lyssnar & kommer med egna lösningar för att komma till det bästa resultatet

Ove J
Wrote about Wasa Parkettservice AB

överlag så har det fungerat bra - det som inte fungerade bra var kommunikationen med oss när de valde att lägga in ett annat golv än avtalat - detta då det golvet inte fanns i butik utan behövdes beställas.

Kim Roland H
Wrote about Wasa Parkettservice AB

Bra kommunikation, och bra utförande!

Susanna Maria K

Xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxcccc

Åsa W
Wrote about Wasa Parkettservice AB

Så nöjd med Wasa Parkettservice! Proffsigt bemött, lyhörda för detaljer och de levererade över förväntan. Väldigt snabbt och noggrant utfört arbete där jag hela tiden kände mig trygg med att de tog hand om mitt hem på bästa sätt. Tack ska ni ha för mitt nya fina golv! Ni får mina varmaste rekommendationer.

Mattias B
Wrote about Wasa Parkettservice AB

Proffsig kontakt och service. Golvbyte via försäkringsbolag, mycket nöjd!

Lise-Lotte H
Wrote about Wasa Parkettservice AB

Proffsigt bemötande, levde upp till förväntningarna. Mycket nöjd.

Bahareh T
Wrote about Wasa Parkettservice AB

Vi är så otroligt nöjda med Wasa Parkett. Carlos gjorde ett fantastiskt jobb med att lägga fiskbensparkett i hela vår lägenhet och alla andra lika proffsiga som han. De problem som uppstod på vägen löstes snabbt och med bravur. Vi kan verkligen rekommendera Wasa Parkett.

Linn N
Wrote about Wasa Parkettservice AB

Jag vill rikta ett stort TACK till Wasa Parkett & Bygg AB för det fantastiska arbete de utförde i försäkringsärendet kring en vattenskada i mitt kök (läckage från DM). Här kommer några exempel på saker jag uppskattade under återställandets gång. • Snabb återkoppling efter godkänt försäkringsärende • Smidig och snabb bokning av tid för att komma och utföra arbete • God kommunikation med andra inblandade aktörer (i detta fall OCAB fuktbesiktning) • Trevligt bemötande av projektledare och hantverkare • Kunniga,...

Pontus A
Wrote about Wasa Parkettservice AB

Wasa’s representant dök upp punktligt. Trevlig kille som körde igång direkt att slipa vår parkett. Resultatet blev över förväntan, som nytt! Kan absolut rekommendera Wasa till vänner Priset var också positivt jämfört med andra aktörer på marknaden.

Gabriel F
Wrote about Wasa Parkettservice AB

Vi tog hjälp av Wasa Parkett för golvläggning av fiskbensparkett, målning samt montering av höga golvsocklar. Hantverkarna var proffsiga, lyhörda och visade yrkesstolthet i sitt arbete. Dessutom blev de klara tre dagar tidigare än vad de ursprungligen hade sagt, vilket var ett stort plus. Mycket nöjd med resultatet! Kan starkt rekommendera Wasa Parkett!

Liselotte B
Wrote about Wasa Parkettservice AB

Mycket god service. Gör jobbet mycket bra. Håller tidsschemat. Städar efter sig. Jättenöjd.

Karin W
Wrote about Wasa Parkettservice AB

Jag fick bra bemötande, de var noggranna och gjorde ett jättebra jobb

CAMILLA M
Wrote about Wasa Parkettservice AB

Supertrevliga snickare som gjorde ett bra jobb. Lite mer att önska gällande kommunikationen men slutresultatet blev toppen.

Erica E
Wrote about Wasa Parkettservice AB

Bra jobb, trevligt bemötande. Kunniga och flexibla.

Jan-Peter G
Wrote about Wasa Parkettservice AB

Kanon kan inte vara bättre Bra bemötande bra hantverkare Kristoffer var rädd om honom, vilken klippa

Jessie V
Wrote about Wasa Parkettservice AB

Wasa Parkett har bytt golv. Arbetet blev utfört smidigt och professionellt.

Joakim B
Wrote about Wasa Parkettservice AB

Check på alla moment, dessutom proaktiva när det blev lite osäkert kring pigmentval! Mycket bra 👍

Eva Marie Carina S
Wrote about Wasa Parkettservice AB

Snabbt professionellt arbete med mycket fint resultat och trevligt bemötande!

Adrian M
Wrote about Wasa Parkettservice AB

Mycket trevligt bemötande av killarna som hjälpt oss med golvet.

Måns C
Wrote about Wasa Parkettservice AB

Ser fint ut och proffsigt i såväl bemötande som utförande.

Tita N
Wrote about Wasa Parkettservice AB

Bra och pålitligt. Gott hantverk och dito projektledning.

Roland E
Wrote about Wasa Parkettservice AB

Väldigt bra projektledare och mkt bra hantverkare

Peter Mikael Eemil E
Wrote about Wasa Parkettservice AB

En stor trädgren föll ner och skadade mitt tak. Wasa Parkett gjorde ett toppenjobb med att laga taket!. Det gick snabbt och syns inte ens att någon reparation har gjorts! Som bonus kapade och samlade de veden från grenen i en hög åt mig, och riset tog de med och slängde.

Ulf M
Wrote about Wasa Parkettservice AB

Besiktning, planering och genomförande under kort tid och professionellt.

Kurt Arne J
Wrote about Wasa Parkettservice AB

Bra, bra oppfölning av jobbet🤙

Anna Charlotta J
Wrote about Wasa Parkettservice AB

Trevligt bemötande, proffsigt och slutresultatet bra. (Golvläggning mm med anledning av en vattenskada.)

Max Erik J
Wrote about Wasa Parkettservice AB

Hade aningar om att en vattenskada uppstått efter ett läckage från diskmaskinen. Var orolig att det skulle lägga grunden till ett omfattande arbete där även vårt orginalgolv skulle behöva bytas ut. Svante mfl var väldigt professionella och tog fram olika förslag beroende på de utfall som eventuellt skulle visa sig. Det slutade med att skadan inte var så allvarlig som vi trott och fuktmätningen, rivningen och återställningen blev suverän. De kom med flera förslag till bästa lösningen vilket kändes pålitligt och professionellt....

Vanja M
Wrote about Wasa Parkettservice AB

Enkelt och bra service. Bytte ut ett köksskåp och allt var prydligt och städat när jag kom hem.

Sophia N
Wrote about Wasa Parkettservice AB

Verkligen trevliga och lyssnar in vad kunden vill. Exceptionellt arbete på golvläggningen. Är så nöjd!

Tim J
Wrote about Wasa Parkettservice AB

Arbetet utfört av Wasa parkett var över förväntan, golvet går inte att känna igen och alla trösklar och genomgående golv är verkligen superfint! Verkligen väl genomfört arbete. Det ända som kan förbättras är dialogen med kund gällande arbetstider och tillvägagångssättet när man inte har någon aning själv vill man gärna ha mer tydlighet.

Jessica B
Wrote about Wasa Parkettservice AB

Mycket trevligt och smidigt bemötande av Dennis och hans team. De fixade allt snabbt och det blev superbra. Rekommenderas varmt

Guillaume L
Wrote about Wasa Parkettservice AB

Wasa Parkettservice AB hjälpte oss med en omfattande renovering av vår villa: målning (alla väggar, garderober, tak, trappa, etc..), borttagning av vägg, nya dörrar, samt nytt golv i hela huset. Vi är riktigt nöjda, Mattias och hans gäng var alltid tillgängliga och är väldigt proffsiga.

Jani T
Wrote about Wasa Parkettservice AB

Vi slipade golvet och lackade. Resultatet blev fantastiskt bra! Vi saknade en list runt trappen som blev ersatt av en ny tex. Gamla repor och jack i golvet är borta. Supersnyggt

Andreas H
Wrote about Wasa Parkettservice AB

Jag fick både ett trevligt och proffsigt bemötande från all personal från Wasa Parkettservice. Vi är nöjda med resultatet av det utförda arbetet.

Albin P
Wrote about Wasa Parkettservice AB

Kom tillbaka och åtgärdade fel och brister, gott bemötande

Lars K
Wrote about Wasa Parkettservice AB

Mycket bra kommunikation från Wasas sida. Utmärkt tidhållning, vilket inte man kan säga om hantverkare generellt. Duktiga yrkesmän. Ett snyggt lagt parkettgolv. Det var bara på slutet när det skulle målas och städas som det haltade något beroende på semestertiden. Men allt är klart. Vi är nöjda!

Eric E
Wrote about Wasa Parkettservice AB

Mycket bra jobb! Golvet är precis som nytt.