Wbil Norrtälje

wbil.se
  • BadgeTwoYears
4.6
Call 0176-28 05 00 Share

Välkommen till Wbil Norrtälje AB, din Autoexperten Bilverkstad i Norrtälje! Vi erbjuder bilservice och reparationer för alla bilmärken och modeller. Vi hjälper dig med felsökning, bromsar, däck, AC-service och installation av motor- och kupévärmare samt montering av dragkrok. Vi hanterar försäkringsskador, utför batteritest...

740 omdömen om Wbil Norrtälje

Sedan starten hos Reco 2023

Leif H
Wrote about Wbil Norrtälje

Trevlig kundmottagning, kunnig å snabb service vid byte av skivor + belägg.

Leif Kurt Åke A
Wrote about Wbil Norrtälje

Vår bil började krångla på väg hem från Åland. Bärgning från Älmsta till Norrtälje sent måndag kväll 10/8. Hyrbil till Östra Lagnö. Ringde flera gånger på tisdagen men kom bara fram till svarsservice som lämnade meddelande till verkstaden. På onsdag blev jag uppringd och de berättade att de skulle ta in bilen och börja felsöka. Vi åkte upp till Norrtälje med hyrbilen för att hämta hem vår släpvagn som också blev bärgad på måndagskvällen. Bilen hade misstänt på 3 cylindrar, men när man släkt felkoden och provkört så gick...

Karin Märta Annica S
Wrote about Wbil Norrtälje

Trevligt bemötande. Bra service.

Eva Susanne Rolfsdotte N
Wrote about Wbil Norrtälje

Att få en första kontakt var svårt. Det krävde två telefonsamtal till kundservice och ett mail. Personalen ger ett seriöst intryck vid kontakt. De gav tydlig information. Jag är nöjd i övrigt.

Johan Peter B
Wrote about Wbil Norrtälje

Duktiga tekniker, trevliga kundmottagare, hyfsat billiga, schyssta lokaler!

Hans Thomas S
Wrote about Wbil Norrtälje

Fixade däcken. Fungerade smidigt medan jag väntade. Däcken hade jag nya med mig och det var inga konstigheter

Sonja Charlotte L
Wrote about Wbil Norrtälje

Trevliga, tjänstvilliga. Felet åtgärdade jag inte på min gamla bil. TrasigAC

Peter B
Wrote about Wbil Norrtälje

Lämnade in min Ford 2,5T för byte av frihjul/generator. Snabbt jobbat av teknikern och hyfsat billigt! Trevliga kundmottagare!

Offensive content
Choose a reason:
Carl Henry Mikael J
Wrote about Wbil Norrtälje

Bra bemötande i kundmottagningen! Lämnade in bilen för byte av bromsskivor och oljeservice…. Dom gjorde det där lite extra. // Nöjd

Hans L
Wrote about Wbil Norrtälje

Blev bra bemött men gick inte att ringa direkt till verkstad utan kom till växel som skickar meddelande dit att de ska ringa. Nackdel att det är svårt att få kontakt direkt. De uppfyllde våra förväntningar med att få bilen lagad innan vår semester. Upplevelsen var bra då de lyckades få hem reservdelar i tid och få bilen klar i semestertider.

Wilfried Fritz Gerhar W
Wrote about Wbil Norrtälje

Jag är mycket nöjd med bemötande och utförande.

Patrik Anders H
Wrote about Wbil Norrtälje

Trevligt mottagande. Hörde av sig om de hittade något.

Karolin Matilda E
Wrote about Wbil Norrtälje

Trevligt bemötande. Men själva arbetet oproffessionellt. Fukttest på husbil. Fick ej info om att arbetet var klart. Lång väntan vid utlämning. Dessutom var testet felaktigt utfört. Visade sig att deras mätare gett utslag på metallclips som sitter bakom plastlister runt fönstren. Ganska stora konsekvenser då bilen låg ute till försäljning och de hoppade av pga detta. Förklaringen var att kunder inte vill att de ska röra listerna men jag hade föredragit det framför ett felaktigt fukttest. Riktigt dåligt.

Lars Åke J
Wrote about Wbil Norrtälje

Bra bemötande. God service. Gör vad man kan för att lösa uppkomna problem. Ja man är måna om sina kunder

Johan I
Wrote about Wbil Norrtälje

Trevlig kundmottagare. Korrekta besked om vad felet var och orsak. Var tacksam att få hjälp samma dag. Blev dock en 4:a pga 8 timmars väntan. Visserligen berodde detta på avsaknad/leverans av reservdel - men likväl ! /Johan

Toader B
Wrote about Wbil Norrtälje

Problem resolved, qualified and knowledgeable staff, and speedy execution of the work.

Åsa Anneli Rosine W
Wrote about Wbil Norrtälje

Hade inga förväntningar alls, blev glatt överraskad av den trevliga personalen.

David Alan S
Wrote about Wbil Norrtälje

Så bra bemötande och hjälp under hela processen.

Anna Maria S
Wrote about Wbil Norrtälje

Jag fick ett bra mottagande! Man skulle analysera felet och åtgärda. Man beställde en del och jag fick veta att bilen skulle vara på verkstan hela dagen. Men då jag kom så behövdes ytterligare en del (ett stag) för att åtgärda. Man hade letat och fått tag i en sådan (express), så bilen var klar dagen efter. Jag har inget att klaga på, väldigt bra bemötande!

Roslagens Familjeservice A
Wrote about Wbil Norrtälje

Trevligt bemötande, har kunskap och bra i pris.

Ludwig Eric S
Wrote about Wbil Norrtälje

Toppen, jättenöjd osv. Inget att klaga på

Stefan N
Wrote about Wbil Norrtälje

WBIL är väldigt serviceinriktade och kompetenta.

Thomas M
Wrote about Wbil Norrtälje

Enkelt, trevligt, fin anläggning, lyhörda, bra jobb till rimligt pris.

Ann-Sophie K
Wrote about Wbil Norrtälje

Snabb och bra service finns inget mer att tillägga nöjd!

Josefin B
Wrote about Wbil Norrtälje

Mycket vänlig och snabb service! Vi blev bärgade dit under semestern och kunde köra vidare samma dag. Vi är mycket tacksamma för det.

Ulla Elisabe F
Wrote about Wbil Norrtälje

Förhoppningsvis har dom varit ärliga och gjort ett bra jobb men jag fick en känsla misstroende när vi först kom överrens om ett pris och sedan vid incheckning fick ett helt annat högre pris detta känns inte bra. Övrigt trevlig personal.

Knut Tomas L
Wrote about Wbil Norrtälje

Mycket professionellt och trevligt bemötande.

Karl Owe Tommy R
Wrote about Wbil Norrtälje

Mycket kunnig och trevlig personal

Anna Ulrika L
Wrote about Wbil Norrtälje

Bra service gick fort att få tillbaka bilen.

Lars Anders N
Wrote about Wbil Norrtälje

Redigt hanterande av jobbet och riktiga människor att prata med under hela processen. Sånt uppskattas dessa dagar.

Bo Karl-Gustaf L
Wrote about Wbil Norrtälje

Imponerad av er utmärkta service och trevliga personal. Den urspru gliga kostnadsbedömningen visade sig var helt rätt. Vi kommer antagligen tillbaka. Särskilt tack till Joel! Hälsningar Bo Linnell

Krim Advokater Ulrika Borg A

Trevligt bemötande och bra service. Lätt att kommunicera och bra insats.

Björn L
Wrote about Wbil Norrtälje

Köpte reservdelar allt fanns att köpa på plats

Leif L
Wrote about Wbil Norrtälje

Höll vad de lovade och i tid samt var trevliga.

David Hamza K

Trevlig bemötande Väldigt professionell Bra service

Dan Peter F
Wrote about Wbil Norrtälje

Bra bemötande.Väl utfört arbete. Det är fantastiskt när man hittar verksamheter där engagemanget för kunderna och servicen verkligen skiner igenom. Mvh Peter. ”Jaguar”

Jenny Mysco Majken L G
Wrote about Wbil Norrtälje

Bästa verkstaden i hela Norrtälje. Dom löser saker snabbt och gör alltid det lilla extra. Helt underbara!

Susanne J
Wrote about Wbil Norrtälje

Mycket trevligt bemötande med bra rådgivning, snabbt åtgärdande och ett fint välkomnande till Norrtälje med rabatterat pris. De gjorde fukt och gasol test på min husvagn. Jag kommer absolut anlita dom med bilen så småningom. Nyinflyttad i stan

Lars Christer W
Wrote about Wbil Norrtälje

Positivt bemötande, proffesionellt utfört arbete. Prisvärt.

The Amanpuri Soul Space A
Wrote about Wbil Norrtälje

Personligt bemötande. Gjorde mer än vad man kan förvänta sig. Viktigast av allt. Nöjd med resultatet.

Ulla M
Wrote about Wbil Norrtälje

Trevligt och mycket proffsigt bemötande, snabb återkoppling om skada och prisbild. Dessutom ansträngde de sig för att lösa problemet snabbare än väntat så att vi överraskande nog kunde hämta ut en dag tidigare än initialt. Problemet dessutom löst :) Rekommenderas!

Lars-Erik Marcus S
Wrote about Wbil Norrtälje

Det var smidigt att lämna in bilen och det blev bra gjort.

Hannu Mikael V
Wrote about Wbil Norrtälje

Super trevligt personal och snabb service med bra lösning, så att problemet var löst.

Lis Charlotte P
Wrote about Wbil Norrtälje

Mycket trevligt bemötande. Snabbt utfört arbete och tydlig kostnadskalkyl utan någon känsla av att bli uppskörtad. Och väldigt fiffigt att bilbesiktningen ligger vägg i vägg - man får allt avklarat på ett bräde. Rekommenderas varmt. 😊

Mats Gunnar H

Bra service och kunniga mekaniker. Mats BMW530 GT

Eva Marie A
Wrote about Wbil Norrtälje

De är trevliga och serviceminded.

Katja Kristina D
Wrote about Wbil Norrtälje

Min hemresa pausades på morgonen i Norrtälje pga oljeläckage. Trots de var fullbokade, kunde de ta emot mig och bilen var klar samma dag på eftermiddagen. De höll mig uppdaterad hela tiden vad som pågick.

Mats Anders H

Bra, stabil totalupplevelse.

Knut Hans F
Wrote about Wbil Norrtälje

Fick tid inom 10 dagar, så det var bra. Bra bemötande av personal, saklig information vad dom hade gjort med bilen osv. Rabatt på nästa besök. Så jag är nöjd som kund och jag kan rekommendera den här verkstaden.

Annette Karin Eleon S
Wrote about Wbil Norrtälje

Väldigt trevligt bra och proffsigt bemötande. Dom har i och med vårt första besök på WBil skaffat sig en ny kund. En bra utförd service där offererat pris också blev lägre då man inte behövde byta en komponent som såg oanvänd ut, varför byta något i onödan.