Wbil Norrtälje

Wbil Norrtälje

wbil.se
  • BadgeTwoYears
4.6

Välkommen till Wbil Norrtälje AB, din Autoexperten Bilverkstad i Norrtälje! Vi erbjuder bilservice och reparationer för alla bilmärken och modeller. Vi hjälper dig med felsökning, bromsar, däck, AC-service och installation av motor- och kupévärmare samt montering av dragkrok. Vi hanterar försäkringsskador, utför batteritest...

665 omdömen om Wbil Norrtälje

Sedan starten hos Reco 2023

Mats Håkan Arthur E
Skrev om Wbil Norrtälje

Bra kundbemötande och återkoppling gällande bilens status.

Maria Elisabeth C K
Skrev om Wbil Norrtälje

Proffsigt arbete med bilen och jättetrevligt bemötande!

Matts Lennart N
Skrev om Wbil Norrtälje

Inga problem. Bra bemötande. Bra kontakt ang tilläggsarbete.

Lars Ronny M
Skrev om Wbil Norrtälje

Snabb bokning. Bra service. Trevlig personal.

Lars Bertil L
Skrev om Wbil Norrtälje

Alltid trevligt och professionellt bemötande. Kommer alltid att använda deras tjänster.

Lars L
Skrev om Wbil Norrtälje

Mycket bra bemötande och snabb service!

Karin Margareta G
Skrev om Wbil Norrtälje

Vänligt och serviceminded i bemötande, både i telefon vid beställning av service, vid fortsatt kontakt och utlämnande. Mycket snabb återkoppling vid beställning och snabbt genomfört verkstadsjobb. Kan inte vara bättre.

Camilla Julia Charlo K

Professionellt bemötande och trevliga. Snabba

Kari Birgitta S
Skrev om Wbil Norrtälje

Blev bemött på ett trevligt sätta

Anna Maria Christina F
Skrev om Wbil Norrtälje

Mycket trevligt bemötande och väl utfört arbete.

Pär Olof L

Trevlig och hjälpsam personal

Karin L
Skrev om Wbil Norrtälje

Alltid mycket bra, kunnig och trevlig personal med stort kundfokus och lösningsorienterade, är mycket mycket nöjd med allt de gör/gjort för mig!

Anders Erik H
Skrev om Wbil Norrtälje

Bra servis problemlösare ………..

Karl Christian N
Skrev om Wbil Norrtälje

Snabb service, och väldigt trevliga och tillmötesgående

Birgitta L
Skrev om Wbil Norrtälje

Mkt trevligt bemötande samt bra arbete

Marlene Linnea E
Skrev om Wbil Norrtälje

Fick tid redan dagen efter jag ringde sedan bra återkoppling innan lagning och pris. Snabb service!

Carl B
Skrev om Wbil Norrtälje

Mycket trevlig och kunnig personal i kundtjänst, väldigt nöjd med hela servicen på bilen. Rekommenderas.

Per Henrik G

Mycket bra service . Bilen bärgades och fixades direkt

Eva Theresia B
Skrev om Wbil Norrtälje

Jag har haft min bil vid ett flertal tillfällen hos Wbil. Man blir alltid professionell bemött av alla i personalen. För mig finns inga alternativ det är Wbil som gäller. Theresia Björnbom

José F

Trevlig personal med god kunskap. Kan varmt rekommendera Wbil Norrtälje

Ulla Christina J
Skrev om Wbil Norrtälje

Snabbt åtgärdat. Mycket trevlig personal.

Frida F
Skrev om Wbil Norrtälje

Bästa servicen, snabb hjälp, trevliga kundmottagare och rimliga priser!

Caroline Ann Helen E
Skrev om Wbil Norrtälje

Man reparerade den trasiga mekanismen på sidorutan. Tycker att arbetskostnaden för uppgiften blev ganska hög, men det sämsta var att man inte kan se till att putsa av rutan från allt fett och smuts som såklart hamnar på rutan vid monteringen. Ganska enkel uppgift att göra för att få en nöjdare kund!!!

Mats Erik F
Skrev om Wbil Norrtälje

Undersökningen och resultatet slutade i positiv kostnad

Emily Dorrit Louise B
Skrev om Wbil Norrtälje

Fantastisk fin service och bemötande!

Anneli L
Skrev om Wbil Norrtälje

Väldigt väl och kompetent bemötande. Jag hade 1000 frågor då jag va ny husbilsägare . Dom visade Högt tålamod gav svar eller tog reda på svaren. Väl på plats gav dom sig tid förklara saker rent praktiskt för oss , så otroligt trevligt. Dom försöker inte föreslå tjänster för att det står på Google utan gör det som finns behov av och föreslår byte av delar när de behovet dyker upp eller när de rekommenderas och inte i förtid om de inte är nödvändigt. Känns seriösa och otroligt service minded. Stort tack! Vi återkommer! Anneli&Benke

Arvid M
Skrev om Wbil Norrtälje

Bra pris och bra service. Trevligt bemötande.

Patrik A
Skrev om Wbil Norrtälje

Bra service, trevligt bemötande.

Nils Åke L
Skrev om Wbil Norrtälje

Bra kundbemötande. Bra med återkoppling samt tips om upptäckta fel som behöver åtgärdas

Kenneth L
Skrev om Wbil Norrtälje

Tog alldeles för lång tid med tanke på problemet Jättesvårt. Att komma i kontakt med verkstaden svarade ej i telefon.. Hoppas jag aldrig behöver deras hjälp igen. Kenneth.

Rune Lennart A
Skrev om Wbil Norrtälje

Trevligt bemötande.Tittade konkret på det som var fel. Rune

Håkan B
Skrev om Wbil Norrtälje

Väldigt trevligt bemötande. Tyvärr lyckades man inte laga min motorvärmare, inte deras fel fordonet måste in på återförsäljar verkstad för programering.

Maud Katarina Synöve L

Tog in min bil akut och hittade snabbt problemet. Lite strul med komunikationen då jag råkat ange fel mail adress för de skulle medela när del är beställd och pris på arbetet för att fixa problemet. Bra pris och bra jobb gjort!

Sara K
Skrev om Wbil Norrtälje

Trevligt bemötande! Lämnade in bilen för felsökning som skulle kosta 1500kr. De hittade felet snabbt och jag behövde bara betala 800kr. Rekommenderar!

Hans Erik M
Skrev om Wbil Norrtälje

Bra service. Snabb återkoppling.

Tony Björn Ingvar J
Skrev om Wbil Norrtälje

Trevligt bemötande och kunnig personal

Per-Ola B
Skrev om Wbil Norrtälje

Bra bemötande och hjälpsamma. Lätta att prata med och servicen har varit bra

Nils Dolve F
Skrev om Wbil Norrtälje

Det var utmärkt rekomenderar gärna andra att gå dit

Keld P
Skrev om Wbil Norrtälje

Bra service trevligt bemötande.

S Jenny D Å
Skrev om Wbil Norrtälje

Trevlig personal, bra service och kunnig personal

Jacob H
Skrev om Wbil Norrtälje

Klara besked i förväg om åtgärd och pris Vid hämtning fick jag info om åtgärder som kan bli aktuella nästa år Mycket bra

Rolf Gudmar G

Bra service, bra pris, trevlig personal .. 👍🤗

Lea W
Skrev om Wbil Norrtälje

Bra service och återkoppling!!!

Anna Catharina Maudh T
Skrev om Wbil Norrtälje

Alltid trevligt och vänligt bemötande.

Bengt Michael S
Skrev om Wbil Norrtälje

Lämnar alltid in min husbil här för service, känns tryggt och förtroendeingivande. Alltid trevligt bemötande.

Mats N
Skrev om Wbil Norrtälje

Lätt att få tid, bra och snabbt jobb med service och bromsar. Lite strul med servicebok och assistansförsäkring när jag skulle hämta bilen

Bo Ingemar M
Skrev om Wbil Norrtälje

Trevligt bemötande och hyfsade priser på arbetet som jag fick utfört på min bil.

Per Anders L
Skrev om Wbil Norrtälje

Lite problem med tiden. Men det löste sig bra. Bra jobbat, bra pris

Nils Göran Ö
Skrev om Wbil Norrtälje

Svårt nå verkstaden på telefon.

Danielsson Affärsbolag A

Trevligt personal som ger snabb och bra service.