Omdöme om Webhallen
Det är synd att man inte kan ge minus-stjärnor här. Ett betyg på ”ett” är alldeles för generöst – jag skulle vilja sätta minst minus ett för att varna andra.
Jag lade min beställning nr 22033504 redan den 16 augusti 2025 och betalade hela beloppet. Idag är det den 23 september, och jag har fortfarande varken fått varan eller någon som helst information.
Under hela denna tid:
• Ingen har kontaktat mig eller erbjudit någon lösning.
• I butiken blev jag två gånger avfärdad med löften om att ”undersöka... och återkomma”.
• I chatten fick jag vänta 40 minuter för att sedan höra: ”vi svarar om 2–3 dagar”.
• Att ringa kundtjänst är nästan omöjligt. En timmes försök – bara tomma löften.
• Det bekräftades vid beställningen att allt fanns i lager, men efter en och en halv månad har ingenting hänt.
På grund av detta har jag lidit faktiska förluster: jag var tvungen att hyra eller köpa en tillfällig dator för att mitt företag skulle kunna fortsätta arbeta.
Webhallen visar totalt brist på respekt för sina kunder, ansvar och professionalism. Ingen information, inga lösningar, ingen kompensation. Det här är en fruktansvärd service och jag kan absolut inte rekommendera någon att handla här.