Win-Win Ekonomi

Win-Win Ekonomi

www.winwin-ekonomi.se
  • BadgeFiveYears
4.7

Välkommen till Win-Win Ekonomi. Vi är en redovisningsbyrå som hjälper dig med allt inom redovisning och löneadministration, så att du kan fokusera på din kärnverksamhet – dina affärer. Som medelstor byrå kombinerar vi den stora byråns kompetens med den lilla byråns personliga och lokala engagemang. Vi lägger stor vikt vid att...

261 omdömen om Win-Win Ekonomi

Sedan starten hos Reco 2015

Hanna S
Skrev om Win-Win Ekonomi

Som egenföretagare är det viktigt för mig att känna trygghet och stöd i ekonomin, och WinWin har verkligen levererat på alla plan. Min kontaktperson, Johnny, har varit fantastisk – alltid professionell, noggrann och samtidigt väldigt lätt att prata med. Han tar sig tid att förklara saker på ett tydligt och pedagogiskt sätt, vilket gör att jag känner mig trygg och delaktig i min ekonomi. WinWin arbetar snabbt, pålitligt och med en personlig service som verkligen gör skillnad. Jag uppskattar särskilt deras flexibilitet och...

Ironbird A
Skrev om Win-Win Ekonomi

Hjälpsamma, kunniga, trevliga, lätt att få kontakt.

Jacqueline S
Skrev om Win-Win Ekonomi

We have engaged Win Win as our tax advisor. Mainly for VAT reporting and other tax issues. We are very satisfied. I always got quick feedback and everything was done on time. We have a very nice and good business relationship. Best regards, Jacqueline

Peter S
Skrev om Win-Win Ekonomi

very thorough, quick, helpful, friendly.

Inger W
Skrev om Win-Win Ekonomi

Kompetenta och tillgängliga redovisningskonsulter. De lägger sig vinn om att lära känna ditt bolag och hjälpa dig med alla frågor som uppstår.

Peter G
Skrev om Win-Win Ekonomi

Frågor besvaras snabbt och professionellt. Trevligt bemötande.

Hanna G
Skrev om Win-Win Ekonomi

Sara är snabb, ger bra återkoppling och förstående samt pedagogisk. Väldigt nöjd med hennes hjälp.

Tomas G
Skrev om Win-Win Ekonomi

Tillmötesgående och en firma som löser dina problem topp notch

Anna K
Skrev om Win-Win Ekonomi

Jag har ett supportavtal för bokföringen där bokslut och deklaration m.m. ingår. Jag har blivit bemött på ett bra sätt och fått hjälp när det behövts. Har inget att klaga på!

Kajsa K
Skrev om Win-Win Ekonomi

Personliga, kompetenta och tillmötesgående. Förstår mina behov och hjälper mig att förstå. Toppen!

Barbro Marie A
Skrev om Win-Win Ekonomi

Bokföring, deklaration, ÅR. Snabb respons på frågor! God tillgänglighet. Trevliga.

Christoffer D
Skrev om Win-Win Ekonomi

It is always possible to get quick service, and they are very helpful. It doesn't matter who you are in contact with from "kundkoordinator" they are all very nice and informative.

Jeanette J
Skrev om Win-Win Ekonomi

My contact is great, really helpful and quick!

Lotta D
Skrev om Win-Win Ekonomi

Litar helt på den assistans jag får från WinWin för mitt lilla företagande

Kjell H
Skrev om Win-Win Ekonomi

Win Win har under vårt samarbete, drygt 10 talet år, alltid varit tillgängliga, serviceinriktade och levererat enligt överenskommelse.

Saara M
Skrev om Win-Win Ekonomi

No complains, works fine for me

Pernilla N
Skrev om Win-Win Ekonomi

Proffsiga, tillmötesgående och trevliga. Win-Win helt enkelt.

Jonathan J
Skrev om Win-Win Ekonomi

Win-win Ekonomi är oerhört serviceinriktade och professionella i allt de gör. Trots att jag är en förhållandevis liten kund till dem så upplever jag att de alltid är på tårna. Stark rekommendation!

Marie C
Skrev om Win-Win Ekonomi

Very good service, fast answers to our questions, always nice to exchange with Chara. Thanks!

Linda S
Skrev om Win-Win Ekonomi

Bra bemötande av alla i alla situationer Redovisning insatta och kunniga Leverantörserskontran känns mer som en fabrik där man inte alltid tänker och förstår

Sebastian B
Skrev om Win-Win Ekonomi

Långsamma ledtider på att få svar och kontakt på senare tid. Inte särskilt personligt.

Anders N
Skrev om Win-Win Ekonomi

Bra bemötande och stort engagemang.

Fredrik M
Skrev om Win-Win Ekonomi

Toppen samarbete. De finns till när man behöver de i både vått o torrt.

Kamal H
Skrev om Win-Win Ekonomi

Väldigt varmt och stöttande team som hjälpte oss genom hela bokföringsprocessen. De kom alltid med värdefulla råd och viktiga rekommendationer i rätt tid. Jag rekommenderar dem varmt som en pålitlig och professionell byrå.

Petter H
Skrev om Win-Win Ekonomi

Proffsiga, kunniga och hjälpsamma.

Martin R
Skrev om Win-Win Ekonomi

Tyvärr för dålig kommunikation gentemot kunder och mer en inställning att ”göra något och hoppas det inte märks”.

Jannie L
Skrev om Win-Win Ekonomi

Jag har köpt en standard bokförningsprogram och bokslut. Jag uppfattar WinWin som en bra lösning för standard bokföring. Den är "fair" prissatt för vad du får. Min kontaktperson är professionell och svarar alltid på mina frågor - men att det kan ofta ta tid att få svar och hon är inte alltid proaktiv med saker som jag bör tänka på (vilket inte är alltid lätt att veta - om inte jag vet vad jag ska fråga efter). Jag föredrar mer "live telefon kontakt" men förstår att hon föredrar mail - vilket är tydligare i och för sig...

Madeleine Dahlberg G
Skrev om Win-Win Ekonomi

Tillmötesgående, snabb och effektiv - Maria har stöttat oss både med det löpande ekonomiarbetet men också med att förklara och lära en oinvigd vad som gäller i olika situationer. Tillsammans har vi verkligen vunnit!

Camilla R
Skrev om Win-Win Ekonomi

Kompetenta och personliga Snabba svar och flexibla

Kim H
Skrev om Win-Win Ekonomi

Bra och kompetenta rådgivare som man får jobba emot. Snabb återkoppling vid rådfrågning. Kunniga på sitt område.

Arne A
Skrev om Win-Win Ekonomi

Bra service trevlig personal tillmötesgående attityd med öppna sinnen

Per H
Skrev om Win-Win Ekonomi

Väldigt trevlig service. Inget att klara på!

Mikael  P
Skrev om Win-Win Ekonomi

Mycket bra service! Varit kund i många år.

Jenny F
Skrev om Win-Win Ekonomi

Lyhörd och snabb hjälp med allt inom ekonomi som jag varken kan eller vill lägga min tid på.

Andreas K
Skrev om Win-Win Ekonomi

Jag uppskattar deras kompetens och att jag alltid får snabb hjälp. Känner mig trygg med att låta Win-Win hjälpa mig med ekonomin.

Erik L
Skrev om Win-Win Ekonomi

Helt ok stöd, men inte så proaktiva som jag som liten företagare kanske skulle uppskattat.

Gustaf Peder Wilhelm D
Skrev om Win-Win Ekonomi

Jag har fått otroligt bra hjälp av Win-Win till mitt lilla företag. Kan verkligen rekommendera Johnny som är väldigt snabb, kunnig och pålitlig.

Dan L
Skrev om Win-Win Ekonomi

Samarbetet har fungerat mycket bra. Snabba svar på frågor och hög kompetens.

Mads L
Skrev om Win-Win Ekonomi

Hurtig responds og feedback på opgaver og spørgsmål.

Daniel K
Skrev om Win-Win Ekonomi

Har haft dom länge och det fungerar bra.

Alba L
Skrev om Win-Win Ekonomi

Proffsiga, tydliga, och en enorm avlastning för mitt företag!

Pontus R
Skrev om Win-Win Ekonomi

Köpte hjälp med mitt första bokslut, otroligt service-minded, svarade snabbt på alla följdfrågor som dök upp längst med processen. Ingen fråga för dum, snabb handläggning, från att jag kontaktade tills det var klart tog 1-2 veckor.

Fred H
Skrev om Win-Win Ekonomi

Alltid snabba och konstruktiva kontakter med dem. Mycket professionella med den hjälp som man frågar efter.

Ivar E
Skrev om Win-Win Ekonomi

Bra support och mycket trevligt bemötande. Jag sökte redovisningshjälp. Visste inte vad jag kunde förvänta mig men Johnny B har löst det exceptionellt. Har köpt löpande support månadesvis samt hjälp med bokslut och support K10. Har hittills fungerat väldigt bra.

Henrik T
Skrev om Win-Win Ekonomi

Bra pris på tjänsten och snabb respons vid frågor eller annat som man behöver stöd med genom digitala möten. Bra och tydliga råd. Välgjorda årsredovisningar med mera.

Christina S
Skrev om Win-Win Ekonomi

Win-Win är Det bästa som hänt mitt lilla företag. Personliga kontakter och kunnig engagerad personal. Rekommenderas!

Andreas O
Skrev om Win-Win Ekonomi

Proffsigt, enkelt och prisvärt.

Martin E
Skrev om Win-Win Ekonomi

Vi har använt oss av Win-Win Ekonomi i många år och är väldigt nöjda!

Jp G
Skrev om Win-Win Ekonomi

En bra och pålitlig ekonomibyrå som levererar

Christer J
Skrev om Win-Win Ekonomi

Bra servicenivå, proffsig personal.