Carl Holm

44 omdömen om Carl Holm

Sedan starten hos Reco 2024
Anders E
Skrev om Carl Holm en del av Wowto Sweden AB

Mycket bra mottagande och service.

Adam J
Skrev om Carl Holm en del av Wowto Sweden AB

Snabb och tydlig i kommunikationen inför bilköp med inbyte. Själva köpet samt inbytet gick smidigt och problemfritt även det. När det uppstod mindre frågetecken efter affären så var han även då mycket bra att ha att göra med och rätade ut frågetecknen omgående. Rekommenderas!

Adam D
Skrev om Carl Holm en del av Wowto Sweden AB

Carl sålde en XC90 till mig. Genom hela processen skapade han ett lugn och en trygghet som jag verkligen uppskattade. Carl var tydlig i hans kommunikation och gav exceptionellt god information om bilens skick. Han var också mycket duktig i att förmedla de olika finansieringsslösningar som fanns tillgängliga. Jag kan varmt rekommendera Carl som en tydlig, förtroendeingivande och trevlig säljare. Högsta betyg! Mvh Adam Dresh 20260716

Ville T
Skrev om Carl Holm en del av Wowto Sweden AB

Carl gör ett strålande jobb och jag kan inte ge annat än högsta betyg. Otroligt hjälpsam, alltid trevlig och själv fick jag med mig världens bästa bil hem.

Thomas H
Skrev om Carl Holm en del av Wowto Sweden AB

Trevlig lev. av köpt Porsche. Carl Holm är en ansvarsfull och proffsig säljare som såg till att allt fungerade . Även någon liten detalj som saknades i bilen skickades omgående till mig. Verkade verkligen bry sig om att se till att jag som kund får en Wowto upplevelse av bilaffären.

Håkan H
Skrev om Carl Holm en del av Wowto Sweden AB

Trevlig kille skötte sig fint

Sam M
Skrev om Carl Holm en del av Wowto Sweden AB

Fantastisk upplevelse! Säljaren var trevlig, ärlig och hjälpsam genom hela processen. Kände mig trygg och fick precis den bil jag letade efter. Rekommenderas starkt

Björn W
Skrev om Carl Holm en del av Wowto Sweden AB

Carl gav mig ett proffsigt bemötande redan då jag klev in i butiken och hjälpte mig till en enkel och trygg bilaffär / Björne

Kjell B
Skrev om Carl Holm en del av Wowto Sweden AB

Mkt nöjd bilköpare 👍 Carl skötte hela bil affären som ett proffs. Mitt andra bilköp hos Wowto,men det blir fler framöver.

Hampus K
Skrev om Carl Holm en del av Wowto Sweden AB

Köpte bil på distans, Carl var supertydlig och engagerad för att jag skulle bli nöjd! Smärtfri affär, 5 av 5!