Mycket bra säljare, fantastiskt bra bemötande! Försäljningschefen Elias, Saron och company, jätte nöjd med allt!
103 omdömen om Saron Zekariyas
hon är en erfaren bilsäljare som vet vad hon sysslar med, mycket bra!
Väldig spontan person med lite planering och stressad dök jag upp nästan helt oanmäld till Saron en torsdag ändå blev affären smidig ock lyckad även när min bank krånglar löste det sig! Åkte hem med bilen någon timme efter! Rekommenderas stark henne kan man lita på! 💫
Trevlig tillmötesgående kontakt.
Bästa säljaren & kundupplevelse
Jag fick ett fantastiskt bemötande av Saron, som verkligen tog sig tid att lyssna på mina behov och önskemål. Hon presenterade Mercedes 350 GLE på ett mycket kunnigt och engagerat sätt, vilket gjorde hela upplevelsen både trygg och inspirerande. Saron utstrålade professionalism, var hjälpsam och hade en imponerande kompetens. Jag kan varmt rekommendera henne och ger henne det allra bästa omdömet.
Venlig og imødekommende. Forventet professionel hjælp til import af bil hvilket Saron beviste at hun kunne.hurtigt svar på mail så alt fungerede fint. Pengeoverførsler fungerede som aftalt.Et meget lille skår i oplevelsen var min forventning til det kosmetiske hvilket vi dog fik løst på dagen. Summa summarum ville jeg handle ned Wawto og Saron igen og anbefale jer.
Väldigt bra, avslappnad och kunnig
Riktigt proffsig säljare! 10/10 helt klart. 🌟
Köpte en audi s4 samt bytte in min audi s3 och allt fungerade väldigt bra med saron!