Hade kunnat informera om skador på fälgar muntligt ! Förutom det, super trevlig o proffsigt bemötande
22 omdömen om Sebastian Ahlbaum
Trevligt bemötande och proffsig hantering av bilaffären, som kund känner vi oss trygga o nöjda.
Det var 3:e bilen som jag köpte av Sebastian, tack för en riktigt bra service, nu ses vi inte på ett tag för RS6:an går som en dröm :)
Sålde min bil på 48 timmar grymt gjort
De fixar inte problem de lovar att lösa på bilen när den ska hämtas. Väldigt dålig kommunikation med dig som köpare. Fick vänta onödigt länge för att få en ny A35 logga på bilen (3 Timmar)
Väldigt professionell, hjälpsam och trevlig! Tacl för en väldigt smidig affär!
Supertrevlig och tillmötesgående och hittade bilen som uppfyllde alla mina krav. Otroligt nöjd.
Sebastian är en bra säljare och fått bra kontakt med han och litar på han till 💯 Köpt två Porschar av han på telefon och båda bilarna var i det skick han beskrev så rekommenderar han strak. Glad köpare från Strömstad
Otroligt trevlig och serviceinriktad. Uppskattar återkopplingen samt när man gör det lilla extra för att kunden skall känna sig uppskattad. Sebastian uppfyller alla parametrar och jag kan varmt rekommendera er att köpa bil av Sebastian. 10 stjärnor av 10.
Grym säljare som man får stor förtroende för grymt nöjd med mitt bil köp en säljare att rekommendera till andra som vill köpa transport bilar