Sivan Younan

Sivan Younan en del av Wowto Sweden AB

26 omdömen om Sivan Younan

Marcus D
Skrev om Sivan Younan en del av Wowto Sweden AB

Mycket bra bemötande och kommunikation från första kontakt till genomförd affär. Även efter köpet av bil har det inte varit några problem att få hjälp osv. Rekommenderar starkt och tvekar inte att återkomma för framtida affärer!

Peter Do H
Skrev om Sivan Younan en del av Wowto Sweden AB

Sivans affärsmannaskap märks tydligt. Professionell, driven men samtidigt lyhörd. Vilket resulterar i att jag som kund känner en trygghet under ”processen” (köpa objekt, byta in objekt, finansiell rådgivning m.m). Kan efter att under åren säkert köpt ett 30-tal bilar, verkligen ge mina bästa vitsord gällande Sivan!!

Elis Sebastian S
Skrev om Sivan Younan en del av Wowto Sweden AB

Sivan var trevlig och bemötande. Han svarade tålmodigt på alla våra frågar då det var vårt första stora bilköp tillsammans. Vi är mycket nöjda med både bil och säljare!

Tatiana K
Skrev om Sivan Younan en del av Wowto Sweden AB

Sivan mötte mig på ett trevligt sätt samt att han höll vad han lovade. Kunnig och hjälpsam.

Erik Olov J
Skrev om Sivan Younan en del av Wowto Sweden AB

Köpte en Range Rover Sport P400e. Allt fungerade perfekt. Sivan var proffsig och serviceinriktad. Rekommenderas.

John Humayun R
Skrev om Sivan Younan en del av Wowto Sweden AB

Mycket bra service, pålitlig & trevlig. Köpet gick supersmidigt.

Nashwa Toma N
Skrev om Sivan Younan en del av Wowto Sweden AB

Trevligt och hjälpa samma person, kan verkligen sitt jobb. Jag är jätte nöjd och tacksam för allt hjälp Sivan .

Philip Lars G
Skrev om Sivan Younan en del av Wowto Sweden AB

Supertrevligt bemötande, informativ och bra kommunikation. Ena framlyktan behövde bytas efter köp, detta löste Sivan smärtfritt med både kontinuerliga uppdateringar om hur det går och utan massa krångel. Kan inget annat än att rekommendera WOWTO och Sivan :)

Carl Henrik B
Skrev om Sivan Younan en del av Wowto Sweden AB

Mycket bra service och trevligt bemötande. Rekommenderar Wowto om ni letar begagnad bil.

Jesper Daniel Alexander M

Trevligt bemötande från början till slut. Ser till att man som kund är helt nöjd med sitt köp. Rekommenderar👍