Väldigt proffsiga och duktiga! Har verkligen koll på vad dom gör, vi har använt dom flertal tillfällen. Alltid lika nöjda!
Y5B VVS
Y5B VVS är ett lokalt VVS-företag som erbjuder professionella tjänster inom värme och sanitet! Vi hjälper både privatpersoner och företag med allt från installation av värmesystem och vattenledningar till reparationer, felsökning och service. Vårt mål är att varje kund ska känna sig trygg genom hela processen. Vår styrka ligger...
10 omdömen om Y5B VVS
Riktigt trevliga killar som installerade vattenutkatsare utan krångel
Seriösa killar med ett väl utfört arbete. Toppklass
Grabbarna installerade och kopplade ihop högtryckstvätten i tvätthallen. Noggranna, pedagogiska och riktiga problemlösare. Allt med ett utmärkt bemötande.
Stort tack, vi uppskattar verkligen din feedback! 🙌
Super trevligt bemötande, snabba och effektiva. Super nöjd med arbetet! Rekommenderar starkt !
Stort tack, vi uppskattar verkligen din feedback! 🙌
Behövde en samarbetspartner till ett projekt på Asecs och sjävklart löste killarna på Y5B det, allt från rördragning till avlopp utan krångel. Rekomenderar starkt då dem är snabba och effektiva samt väldigt trevliga
Stort tack, vi uppskattar verkligen din feedback! 🙌
Mycket trevliga och proffsiga. Fick snabbt hjälp och även uppföljning efter jobbet. Kan varmt rekommendera!
Stort tack, vi uppskattar verkligen din feedback! 🙌
Handfatet gick sönder i personaltoaletten och vi behövde snabb hjälp - och det fick vi verkligen! Killarna kom snabbt, var otroligt trevliga och duktiga, och löste problemet direkt. Vi är jättenöjda med bemötandet och resultatet. Kan varmt rekommendera dem vidare!
Stort tack, vi uppskattar verkligen din feedback! 🙌
Seriösa och duktiga killar. De kan sin grej. Kan rekommendera de.
Trevliga och hjälpsamma. Duktiga