NOLL STJÄRNOR!
Köpte en bil av dem i december 2024 för 100 000kr. Från dag två efter att jag köpte den har jag haft problem med bilen, då började motorlampan lysa. Sen dess har problemen fortsatt och idag står jag med en bil som ryker vit rök från avgassystemet, läcker olja, och luktar bränt. Bilen har stått på verkstaden majoriteten av tiden jag haft den och till slut har det konstaterats att bilen har ett behov av motorrenovering. Vilket innebär en kostnad på 200 000kr. Bilen kom med en så kallad ”garanti” som skulle täcka... eventuella fel sex månader efter köp. Detta gjorde att jag kände mig trygg med mitt köp. När jag sedan kontaktar garantiföretaget visar det sig att dem inte täcker något av felen då allt på en äldre bil kan ses som en förslitningsskada. Garantin är alltså en falsk trygghet som GTcar4you använder för att sälja bilar. När jag ifrågasätter detta säger dem att det ”inte är deras problem”.
Jag har försökt returnera bilen då det varit problem med motorn från start men dem vägrar. När jag frågar om dem kan köpa tillbaka bilen för en lägre summa så vill dem detta, men vill inte lämna en rimlig förklaring till varför. Det enda företaget är bra på är att få lura på privatpersoner trasiga bilar och sen inte ta det minsta ansvar för det dem säljer. När jag ifrågasätter dem blir dem arga på mig, säger att jag snackar skit och säger att jag borde vara tacksam. Extremt oseriöst bemötande av en kund!
Skulle kunna skriva en roman om andra fel som skett under tiden men vill inte lägga en minut till på detta företaget.