Svensk Fastighetsförmedling Ekerö

Svensk Fastighetsförmedling Ekerö

• BadgeTenYears

Välkommen till Svensk fastighetsförmedling på Ekerö! Ekerö i östra Mälaren ligger ett stenkast från Stockholm på Mälaröarna. Ett mycket omtyckt område utanför stan. Vare sig du ska flytta hit eller härifrån finns vi mäklare och ger dig tips och råd om vilket område som passar dig, och hur du enklast når Stockholm med lokaltrafiken...

647 omdömen om Svensk Fastighetsförmedling Ekerö

Sedan starten hos Reco 2016

Ellinore L
Sålde sin lägenhet med hjälp av Mikaela Holm en del av Svensk Fastighetsförmedling Ekerö
Ekerö Ekudden

Vi har bara positivt att säga om Mikaela! Så himla himla bra!

Martin T
Sålde sin lägenhet med hjälp av Jenny Näslund en del av Svensk Fastighetsförmedling Ekerö
Ekerö Centrum

Proffsig, snabba svar, trevlig.

Elizabeta D
Köpte sin lägenhet med hjälp av Jenny Näslund en del av Svensk Fastighetsförmedling Ekerö
Ekerö Centrum

Jenny var en mäklar i toppklass!Professionell ,vänlig tillmötesgående och snabb på att återkomma vid frågor. Mina varmaste rekommendationer för Jenny.

Emelie P
Köpte sin lägenhet med hjälp av Linn Lagerqvist en del av Svensk Fastighetsförmedling Ekerö
Ekerö Ekudden

Trevligt och proffsigt bemötande. Höll mig hela tiden uppdaterad på en rimlig nivå.

Björn J
Ekerö Centrum

Hjälpsam och kunnig kring alla frågor jag hade kring köpet. Alltid tillgänglig via mail,sms och telefon när jag hade frågor. Mycket trevlig.

Helen J
Sålde sitt hus med hjälp av Mikaela Holm en del av Svensk Fastighetsförmedling Ekerö
Färingsö Kungsberga

Vi kan varmt rekommendera Mikaela som varit fantastiskt drivande under försäljningen av vårt hus. Hon har varit lyhörd, proaktiv, tillgänglig och hjälpt oss med kontakter för olika saker under resans gång. Helen och Kjelle

Joakim B
Färingsö Stenhamra

Jag har för första gången gett mig ut på bostadsmarknaden och har därför inte jättemycket erfarenhet av mäklare, men Linn har verkligen gjort det lätt för mig. Jag tycker att Linn har varit engagerad och påläst, kunnat svara på väldigt mycket frågor, även djupare frågor om bostaden. Hon har varit lätt att ha och göra med, varit tillgänglig hela tiden samt varit en snabb mellanhand mellan mig och säljaren. Allt har varit tydligt och smidigt från första visning till skrivet kontrakt.

Susanna A
Sålde sin lägenhet med hjälp av Linn Lagerqvist en del av Svensk Fastighetsförmedling Ekerö
Ekerö Centrum

Linn är professionell och ödmjuk. Hon lyssnar på mig som kund och jag kände mig trygg. Hon såg till att jag var informerad hela vägen

Annika S
Köpte sitt hus med hjälp av Mikaela Holm en del av Svensk Fastighetsförmedling Ekerö
Färingsö Kungsberga

Trevligt och personligt bemötande. Mikaela är kunnig och inlyssnande. Tack!

Christine H
Sålde sitt hus med hjälp av Jenny Näslund en del av Svensk Fastighetsförmedling Ekerö
Ekerö

Jag kan varmt rekommendera Jenny Näslund! Hon har ett fantastiskt bemötande, är otroligt snabb i kommunikationen och mycket enkel att samarbeta med. Hennes ordningssamma och pragmatiska inställning gjorde att hela affären kändes trygg och smidig från start till mål. Högsta professionalitet – jag är supernöjd, för andra gången i rad!

Jusuf K
Ekerö Ekudden

Jätte bra mäklare, svarade snabbt. Professionell och hårt arbetande.

Elizabeta D
Ekerö Ekudden

Jag är väldig nöjd med Lins insats vid försäljningen av min radhus.Hon tog fram superfina bilder och skapade en mycket snygg och genomarbetad annons som verkligen lyfte fram bostadens bästa sidor. Lin har dessutom en imponerande lokalkännedom om omtrådet,vilket gav trygghet genom hela processen och bidrog till en träffsäker strategi för försäljningen.Hon agerade professionellt,engagerat och med god känsla i varje steg,från första mötet till avslutat affär. Jag kan varmt rekommendera Lin!”

Sofi Hedvig Annette A
Färingsö Harholmen

Vi är jättenöjda med allt från första kontakt till avtalsskrivande. Vi kan varmt rekommendera Mikaela!

Susanne J
Sålde sitt hus med hjälp av Martin Larsson en del av Svensk Fastighetsförmedling Ekerö
Färingsö Mörby

Martin såg direkt potentialen i vårt hus, kom med jättebra råd och lösningar. Stort engagemang från start till mål.

Matthias L
Färingsö Harholmen

Enkel att få kontakt och boka tid med! Hela hanteringen från första dagen till försäljning gick snabbt och sömlöst!

Michael S
Köpte sitt hus med hjälp av Jenny Näslund en del av Svensk Fastighetsförmedling Ekerö
Ekerö

Saklig, trevlig och ett allmänt bra bemötande från Jenny.

Claude H
Köpte sitt hus med hjälp av Linn Lagerqvist en del av Svensk Fastighetsförmedling Ekerö
Färingsö Väntholmen

Kontakten med Linn var mycket trygg och behaglig och motiverande. Mitt intryck som köpare var att hon är tydlig, smidig, praktisk och noggrann. I övrigt, mycket trevligt och autentiskt kundbemötande. Jag rekommenderar henne varmt!

Janica C
Sålde sitt hus med hjälp av Linn Lagerqvist en del av Svensk Fastighetsförmedling Ekerö
Ekerö Sommarstad

Erfaren, trygg och mycket kompetent mäklare. Har stor kunskap om den lokala marknaden och området. Väldigt engagerad och noggrann i sitt arbete. Sammantaget skapar detta trygghet för både säljare och köpare.

Morris H
Färingsö Väntholmen

Jag är mycket nöjd med mäklarens arbete vid köpet av min bostad på Storhagsvägen 18. Linn bemötte mig på ett fantastiskt sätt – hon är en underbar och människonära mäklare som får en att känna sig både trygg och bekväm genom hela processen. Mina förväntningar var att få tydlig information, ett professionellt bemötande och stöd genom varje steg av köpet, och Linn levde verkligen upp till allt detta. Hon var lyhörd, engagerad och alltid tillgänglig för frågor, vilket gjorde hela upplevelsen smidig och positiv. Sammanfattningsvis är jag väldigt nöjd och kan varmt rekommendera Linn som mäklare.

Viktor B
Färingsö Stavsborg

Jag har varit på flertal visningar hos Mikaela, hon är alltid lika trevlig och det känns väldigt bra att köpa ett hus som hon säljer

Tobias B
Färingsö Korslöt

Mycket behaglig att ha att göra med. Man känner sig väl omhändertagen och lugn för att affären skall gå bra. Pushar på utan att stressa. Löser snabbt eventuella problem och utmaningar som uppstår. Mycket flexibel i sin kommunikation och går långt för att anpassa sig efter vad som passar säljare och köpare.

Kickie K
Ekerö Ekudden

Linn hade ett otroligt tålamod med mig under hela processen. Är supernöjd med allt hon gjorde. Jobbade hårt under denna långa tid (som jag tyckte att det var).

Annika S
Svartsjö

Upplevde Jenny som väldigt serviceminded, noggrann och med stor respekt för både säljare och köpare. Allt i samband med privat visning och kontraktsskrivning löpte smidigt.

Birgitta S
Svartsjö

Jag valde Jenny som mäklare på grund av tidigare kontakter med henne vid visningar av eventuella köp. Att samarbeta med Jenny har varit en fröjd och känts tryggt då hon är både kunnig och engagerad. Hon har även en otroligt fin framtoning. Gittan

Håkan O
Ekerö Ekudden

Vi visste redan för 10 år sedan vilken mäklare vi skulle ha när vi skulle sälja vårat brf hus iframtiden. Och det har vi inte behövt ångra. Linn gör sitt jobb för oss och andra parallellt utan urskiljning med samma glöd , glädje och ambition. Resultatet i slutändan blir bra för både säljare och köpare. TOPPEN 👍

Signe Ann-Britt R
Färingsö Skå

Redan från första mötet så har Jenny varit hjälpsam och tillmötesgående. Försökt att hitta lösningar. Hon har verkligen levt upp till mina förväntningar. Proffsig och tydlig vid försäljning av 10B. Varit positiv och positiv om man önskat återkomma och titta på bostaden, svarar på funderingar om sådana funnits. Det har känts tryggt att ha Jenny som mäklare!

Lillemor F
Ekerö Sommarstad

Under hela resan har allt gott bra och mycket smidigt Vi är mycket nöja med Mikaelas insats och hon har varit mycket behjälplig på alla sätt

Anne-Marie R
Färentuna

Linn är fantastisk! Kompentent, ordning och reda, aldrig tråkig utan glad och trevlig!

Victor R
Färentuna

Kanon jobb! Mycket nöjd med hjälpen.

Hedvig O
Ekerö Centrum

Jag är väldigt nöjd med samarbetet. Mikaela är väldigt trevlig, lyhörd och tillmötesgående vilket har skapat stort förtroende genom processen. Jag kan varmt rekommendera Mikaela Holm till andra som söker en professionell och engagerad mäklare.

Gustaf K
Köpte sitt hus med hjälp av Martin Larsson en del av Svensk Fastighetsförmedling Ekerö
Ekerö Gällstaö

Mycket kunnig och gav oss en bra bild över området och hela Ekerö.

Imran E
Sålde sin lägenhet med hjälp av Svensk Fastighetsförmedling Ekerö
Ekerö Ekebyhov

Jag har varit väldigt nöjd med Sophia. Hon är väldigt kompetent, målmedveten, lyhörd, trygg och trevlig. Alltid tillgänglig, det var lätt att komma i kontakt. Med Sophias energi och engagemang gick försäljningen mycket bra och smidig. Kan verkligen rekommendera.

Susan N
Köpte sin lägenhet med hjälp av Mikaela Holm en del av Svensk Fastighetsförmedling Ekerö
Ekerö Centrum

Professionellt och trevligtbemötande. Hjälpsam. Vi är mycket nöjda med mäklarens uppdrag.

Jonas B
Färingsö Stenhamra

Linn har varit mycket hjälpsam under vårt husköp, lyssnat in oss, resonerat och levererat trygga och förtroendeingivande svar på alla våra frågor. Rekommenderas varmt!

Susanne L
Ekerö Träkvista

Vi valde Jenny med omsorg då hon är mycket presentabel, noggrann, lyhörd och ger ett tryggt och pålitligt intryck – egenskaper vi värdesatte högt inför mötet med våra spekulanter. Försäljningen skedde under en period med stora externa utmaningar, som extremt oväder vid första visningen och ett oroligt omvärldsläge. Trots att vägen till försäljning inte var helt spikrak och vi inte nådde hela vägen fram på alla punkter, känner vi oss ändå nöjda med slutresultatet givet de tuffa förutsättningarna. Vi uppskattade Jennys professionella bemötande genom hela processen.

Johanna W
Färingsö Stenhamra

Väldigt bra bemötande, tydlig och man får bra hjälp som köpare.

Mir Arya K
Färingsö Stenhamra

Mikaela har varit fantastisk genom hela processen, både vid försäljningen av och köpet av det nya. Professionell, engagerad och alltid tillgänglig när jag haft frågor. Det har känts bra hela vägen och kan varmt rekommendera henne.

Lidia S
Ekerö Träkvista

Hej, vi haft en toppen bra upplevelse med Jenny som våra mäklare, lugn och lyhörd.

Jino O
Färentuna

Jenny var jättebra. Hon var snabb på återkoppla samt lätt och ta kontakt med.

Shafi H
Färentuna

Det var bra. Det var lätt att komma i kontakt med mäklaren.

Rasmus L
Ekerö Ekbacken

Lyhörd, professionell med ett gott tålamod!

Andrea B
Stenhamra

Jag upplevde Mikaela som mycket målmedveten och genuint engagerad. Hon visade ett tydligt intresse för både våra behov och för att uppnå ett gott resultat, samt ett professionellt bemötande genom hela processen.

Susanna D
Skrev om Svensk Fastighetsförmedling Ekerö

I vår familj har vi haft förmånen att få ha Linn Lagerqvist som mäklare vid flera tillfällen och varje gång har hon hjälpt oss mer än vi någonsin kunnat förvänta oss. Linn är en mycket professionell, vänlig och kunnig mäklare och vi rekommenderar henne varmt.

Yvonne K
Ekerö Brittgården

Kunnig, proffsig, omtänksam Kommunikativ Får kunden att känna sig speciell

Filip V
Färingsö Stenhamra

Kände mej prioriterad . Mikaela Holm var flexibel och fixade det jag behövde . jag kunde prata med henne när det passade mej och mitt schema jag var lite vaksam i början. hon målade inte upp en drömvärld med glitter och regnbågar. Hon var rak med mej. och nu i efterhand uppskattar jag det väldigt mycket. Mikaela Holm vet vad hon håller på med , och jag rekommendera henne till dej som vill bli Prioriterad när du säljer din bostad

Joel U
Stenhamra

Vi är jättenöjda på alla sätt, Mikaela hanterade hela försäljningsprocessen på ett extremt professionellt sätt!

Ellen U
Stenhamra

Lyhörd och professionell genom hela processen!

Irene O
Ekerö Nyckelby

Det blev jättebra Vi är inte färdiga ännu

Ulrika S
Munsö Kvarnbyn

Mycket trevlig mäklare som är noggrann i sitt jobb. Proffsigt bemötande, och var noga med att visa alla dokument som fanns på bostaden

Henrik W
Ekerö Ekudden

Duktig, tillmötesgående och personlig!