Svensk Fastighetsförmedling Ekerö

Svensk Fastighetsförmedling Ekerö

• BadgeTenYears
4.9

Välkommen till Svensk fastighetsförmedling på Ekerö! Ekerö i östra Mälaren ligger ett stenkast från Stockholm på Mälaröarna. Ett mycket omtyckt område utanför stan. Vare sig du ska flytta hit eller härifrån finns vi mäklare och ger dig tips och råd om vilket område som passar dig, och hur du enklast når Stockholm med lokaltrafiken...

682 omdömen om Svensk Fastighetsförmedling Ekerö

Sedan starten hos Reco 2016

Julia O
Köpte sitt hus med hjälp av Mikaela Holm en del av Svensk Fastighetsförmedling Ekerö
Ekerö

Mikaela gjorde ett fint jobb i samband med vårat köp av bostad. Professionell, engagerad och lätt att samarbeta med. Vi kan varmt rekommendera Mikaela :)

Johanna H
Sålde sitt hus med hjälp av Mikaela Holm en del av Svensk Fastighetsförmedling Ekerö
Färingsö Troxhammar

Vi har sålt vårat hus med Mikaela och är fantastiskt nöjda, från första kontakt till kontraktskrivningen. Hon är professionell, engagerad och lyhörd, med ett stort engagemang för att få till en så bra försäljning som möjligt för alla parter. Kommunikationen har fungerat väldigt bra och vi har alltid fått snabba och tydliga svar på våra funderingar. Vi har uppskattat hennes positiva inställningen genom hela processen Kan varmt rekommendera!

Carl B
Färingsö Troxhammar

Mikaela är mycket professionell mäklare som hjälpte oss under hela köpprocessen. Tydlig, snabb och rak i kommunikationen med hög nivå av kunskap. Kan varmt rekommendera!

ANTON T
Färingsö Troxhammar

Vi är otroligt nöjda med vår mäklare Mikaela och kan varmt rekommendera henne! Hon har varit fantastisk genom hela processen och verkligen levererat på alla punkter man kan önska sig av en mäklare. Mikaela har varit professionell, engagerad, lyhörd och alltid lätt att få tag på. Hon känner Ekerö mycket väl och har en fantastisk lokalkännedom, vilket gjorde att vi kände oss väldigt trygga genom hela försäljningen. Hon har dessutom varit kunnig, driven och haft en bra känsla för både oss som säljare och marknaden.

Sara N
Sålde sin lägenhet med hjälp av Jenny Näslund en del av Svensk Fastighetsförmedling Ekerö
Ekerö Centrum

Jag har både sålt och köpt bostad med Jenny som mäklare och hon har sedan den första affären varit det självklara valet när min boendesituation behövts ändras. Jenny är en varm, professionell och tillgänglig mäklare och jag har känt mig trygg med att hon ser till mitt (och motpartens) bästa både som köpare och säljare. Rekommenderar varmt!

Mattias M
Köpte sitt hus med hjälp av Jenny Näslund en del av Svensk Fastighetsförmedling Ekerö
Ekerö

Saklig och trygg och mån om att vi har allt som vi behöver, i samband med vårt köp. Allt har gått smidigt och snabbt.

Andreas  K
Ekerö

Vi är supernöjda med Mikaela! Alltid trevlig, hjälpsam och snabb på att återkoppla. Hon har gjort hela processen enkel och trygg för oss och vi har verkligen uppskattat hennes engagemang hela vägen. Mycket nöjda 😍👍🏼

Tuva V
Köpte sin lägenhet med hjälp av Svensk Fastighetsförmedling Ekerö
Ekerö Tätort

Vi är otroligt nöjda med vår mäklare! Professionell, engagerad och alltid hjälpsam genom hela processen.

Ida L
Köpte sitt hus med hjälp av Linn Lagerqvist en del av Svensk Fastighetsförmedling Ekerö
Färingsö Ölsta

Vi fick snabbt förtroende för Linn och kände oss trygga med att genomföra affären, som ju är en av de största i livet. Hon tog sig tid att svara på frågor och återkopplade snabbt. Hon var kunnig och påläst och hade dessutom värdefulla tips om området vi ska flytta till. Jag rekommenderar varmt Linn om du ska sälja eller köpa hus på Mälaröarna!

Pernilla A
Sålde sin lägenhet med hjälp av Svensk Fastighetsförmedling Ekerö
Ekerö Tätort

Lyhörda, lätta att samarbeta med.

Roger A
Sålde sitt hus med hjälp av Jenny Näslund en del av Svensk Fastighetsförmedling Ekerö
Munsö

Jenny är en sympatisk, klok och tämligen rutinerad mäklare, från min erfarenhet. Bra råd och samarbete genom hela säljprocessen. Kan rekommendera henne varmt!

Julia W
Ekerö Närlunda

Pålitlig, rak och lättsam att ha att göra med. Kan varmt rekommendera Mikaela.

Magnus Å
Munsö

Jag tycker att mäklaren var påläst och kunnig om objektet vid frågeställning, svarade och återkopplade vid telefon/sms. Vidare var mäklaren mycket trevlig och ingav ett seriöst och kompetent intryck. Ovan skapar en bra känsla för en köpare såväl säljare!

Katrin T
Köpte sin lägenhet med hjälp av Mikaela Holm en del av Svensk Fastighetsförmedling Ekerö
Ekerö Centrum

Mikaela är en fantastisk mäklare, även för mig som köpare i detta fall. Hon engagerar sig, kan sin sak och är alltid tillgänglig för att svara på frågor. Den dag det är dags för mig att sälja min bostad kommer jag plocka fram mina kontaktuppgifter till henne - garanterat!

Joakim S
Sålde sin lägenhet med hjälp av Linn Lagerqvist en del av Svensk Fastighetsförmedling Ekerö
Ekerö Ekudden

Från första kontakten till avslutad affär var Linn mycket proffsig, engagerad och lyhörd. Kommunikationen med Linn fungerade toppen och jag kände mig trygg och välinformerad genom hela processen. Linn var alltid tillgänglig, återkopplade snabbt och hade ett stort engagemang för att hitta en bra lösning. Hela försäljningen hanterades smidigt.

Peter M
Ekerö Närlunda

Vi anlitade Mikaela för försäljningen av vårt hus och är mycket nöjda med henne genom hela processen. Mikaela är lyhörd, noggrann och väldigt strukturerad. Hon har bra ordning och reda, är drivande när det behövs och ser hela tiden till att processen går framåt. Framför allt uppskattade vi hennes mycket goda återkoppling – vi kände oss hela tiden informerade och involverade i vad som hände och vad nästa steg var. Hon har dessutom ett väldigt professionellt och förtroendeingivande sätt, både gentemot oss som säljare och...

Marcus B
Ekerö Ekbacken

Engagerad, positiv och trevlig! Rekommenderas

Siw E
Köpte sin lägenhet med hjälp av Jenny Näslund en del av Svensk Fastighetsförmedling Ekerö
Ekerö Ekbacken

Jenny har uppträtt proffsigt och kunnigt. Delgett all information jag behövt för att kunna ta ett beslut. Är mycket nöjd.

Tobias W
Munsö

Jenny har varit oerhört proffsig från första mötet och genom hela försäljningsprocessen. Hennes engagemang är fantastiskt och vi kunde inte vara nöjdare med valet av mäklare. Vi kan starkt rekommendera Jenny!

Petra W
Munsö

Jenny är den mest trygga och stabila mäklaren vi någonsin haft. Vi har både köpt och sålt med Jenny och båda upplevelserna var lika bra!

Fabian W
Köpte sin lägenhet med hjälp av Linn Lagerqvist en del av Svensk Fastighetsförmedling Ekerö
Ekerö Ekudden

Utmärkt upplevelse och fantastisk service

Emil J
Färingsö Rödbacka

Linn har ett stort engagemang och en väldigt god kunskap om både sitt yrke och de områden där hon säljer sina objekt. Hon är mycket trevlig, hjälpsam och professionell. Vi har varit väldigt nöjda båda gångerna vi har köpt och sålt bostad med hennes hjälp. Kan varmt rekommendera Linn!

Julia Aurora J
Färingsö Ölsta

Otroligt bra stöd under hela köpprocessen. Gav tydlig och bra information, snabba svar, väldigt smidig att samarbeta med.

Emelie R
Ekerö Närlunda

Mikaela har visat stort engagemang, är mycket kunnig och både tillgänglig och tydlig i sin kommunikation. Hon är både personlig och professionell och fått oss att känna oss trygga och delaktiga genom hela processen. Bästa betyg från oss!

Samuel S
Färingsö Rödbacka

Alltid tillmötesgående och tillgänglig. Kommer anlita henne när vi säljer igen!

Henrik R
Munsö Kvarnbyn

Hon gör ett kanon jobb varje gång & tänker på allt. Har aldrig haft några problem när det köpts eller sålts bostad på Mälaröarna.

Niklas H
Sålde sitt hus med hjälp av Linn Lagerqvist en del av Svensk Fastighetsförmedling Ekerö
Färingsö Väntholmen

Otroligt duktig och driven. Håller vad hon lovar!

Rojan S
Färingsö Ölsta

Vi hade ett mycket positivt samarbete med Jenny Näslund på Svensk Fastighetsförmedling Ekerö i samband med försäljningen av vår bostad. Hon var professionell, lyhörd och engagerad genom hela processen, och höll oss alltid uppdaterade. Vi kan varmt rekommendera henne till andra som ska sälja sin bostad.

Berit E
Ekerö Närlunda

Mikaela är professionell både i bemötande och under hela säljprocessen. Hon återkopplar vid frågor och ger information före och efter visningar på ett föredömligt sätt. Hon lotsade oss också på ett tryggt sätt genom hela processen. Vi kan varmt rekommendera Mikaela som er mäklare.

Rickard S
Munsö Kvarnbyn

Linn har vart professionell och vänlig med kunskap om objekt på marknaden.

Jessika G
Munsö Kvarnbyn

Vi är jätteglada att vi anlitade Linn. Hon är väldigt engagerad och har verkligen gjort sitt allt med visningar på obekväma semester tider med mera. Vi har känts oss trygga och fått svar och förklaringar på sånt vi inte förstått, och bra uppdateringar. Vi rekommenderar verkligen Linn. Mycket vänlig, trygg och engagerad!

Dick Ronald U
Sålde sin lägenhet med hjälp av Martin Larsson en del av Svensk Fastighetsförmedling Ekerö
Ekerö Sandudden

Jag fick ett mycket trevligt och kunnigt bemötande med snabb återkoppling under hela processen. Jag kan varmt rekomendera Martin.

Margareta A
Köpte sin lägenhet med hjälp av Martin Larsson en del av Svensk Fastighetsförmedling Ekerö
Ekerö Sandudden

Trevlig! Kunnig. Engagerad. Förtroendefull

Per D
Sålde sin stuga med hjälp av Mikaela Holm en del av Svensk Fastighetsförmedling Ekerö
Ekerö Nyckelby

Mikaela har varit jättebra från första dag med bra genomgång hur hon kommer att jobba på för sätt. Hon anlitade väldigt professionell fotograf och besiktningsman.Hon hade 3 visningar på mycket kort tid vilket snabbt gav positivt resultat.Genomgången vid kontraktsskrivningen var noggran och det tog bara en timme allt som allt.

Therese C
Munsö Kvarnbyn

Vi är otroligt nöjda med vår mäklare! Hon har varit tydlig, professionell och engagerad genom hela processen. Hon har inte bara hjälpt oss med allt det praktiska, utan även ställt upp med sådant som egentligen ligger utanför hennes uppdrag. Hon är alltid lätt att få tag på, håller oss ständigt uppdaterade och inger ett stort förtroende. Seriös, noggrann och genuint mån om sina kunder – vi kan varmt rekommendera henne!

Ellinore L
Sålde sin lägenhet med hjälp av Mikaela Holm en del av Svensk Fastighetsförmedling Ekerö
Ekerö Ekudden

Vi har bara positivt att säga om Mikaela! Så himla himla bra!

Martin T
Ekerö Centrum

Proffsig, snabba svar, trevlig.

Elizabeta D
Ekerö Centrum

Jenny var en mäklar i toppklass!Professionell ,vänlig tillmötesgående och snabb på att återkomma vid frågor. Mina varmaste rekommendationer för Jenny.

Emelie P
Ekerö Ekudden

Trevligt och proffsigt bemötande. Höll mig hela tiden uppdaterad på en rimlig nivå.

Björn J
Ekerö Centrum

Hjälpsam och kunnig kring alla frågor jag hade kring köpet. Alltid tillgänglig via mail,sms och telefon när jag hade frågor. Mycket trevlig.

Helen J
Färingsö Kungsberga

Vi kan varmt rekommendera Mikaela som varit fantastiskt drivande under försäljningen av vårt hus. Hon har varit lyhörd, proaktiv, tillgänglig och hjälpt oss med kontakter för olika saker under resans gång. Helen och Kjelle

Joakim B
Färingsö Stenhamra

Jag har för första gången gett mig ut på bostadsmarknaden och har därför inte jättemycket erfarenhet av mäklare, men Linn har verkligen gjort det lätt för mig. Jag tycker att Linn har varit engagerad och påläst, kunnat svara på väldigt mycket frågor, även djupare frågor om bostaden. Hon har varit lätt att ha och göra med, varit tillgänglig hela tiden samt varit en snabb mellanhand mellan mig och säljaren. Allt har varit tydligt och smidigt från första visning till skrivet kontrakt.

Susanna A
Ekerö Centrum

Linn är professionell och ödmjuk. Hon lyssnar på mig som kund och jag kände mig trygg. Hon såg till att jag var informerad hela vägen

Annika S
Färingsö Kungsberga

Trevligt och personligt bemötande. Mikaela är kunnig och inlyssnande. Tack!

Christine H
Ekerö

Jag kan varmt rekommendera Jenny Näslund! Hon har ett fantastiskt bemötande, är otroligt snabb i kommunikationen och mycket enkel att samarbeta med. Hennes ordningssamma och pragmatiska inställning gjorde att hela affären kändes trygg och smidig från start till mål. Högsta professionalitet – jag är supernöjd, för andra gången i rad!

Jusuf K
Ekerö Ekudden

Jätte bra mäklare, svarade snabbt. Professionell och hårt arbetande.

Elizabeta D
Ekerö Ekudden

Jag är väldig nöjd med Lins insats vid försäljningen av min radhus.Hon tog fram superfina bilder och skapade en mycket snygg och genomarbetad annons som verkligen lyfte fram bostadens bästa sidor. Lin har dessutom en imponerande lokalkännedom om omtrådet,vilket gav trygghet genom hela processen och bidrog till en träffsäker strategi för försäljningen.Hon agerade professionellt,engagerat och med god känsla i varje steg,från första mötet till avslutat affär. Jag kan varmt rekommendera Lin!”

Sofi Hedvig Annette A
Färingsö Harholmen

Vi är jättenöjda med allt från första kontakt till avtalsskrivande. Vi kan varmt rekommendera Mikaela!

Susanne J
Sålde sitt hus med hjälp av Martin Larsson en del av Svensk Fastighetsförmedling Ekerö
Färingsö Mörby

Martin såg direkt potentialen i vårt hus, kom med jättebra råd och lösningar. Stort engagemang från start till mål.

Matthias L
Färingsö Harholmen

Enkel att få kontakt och boka tid med! Hela hanteringen från första dagen till försäljning gick snabbt och sömlöst!